Strona 1506 z 2174 PierwszyPierwszy ... 506 1006 1406 1456 1496 1504 1505 1506 1507 1508 1516 1556 1606 2006 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,051 do 15,060 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

bocian201 Guest

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Ula , ja słaby człeczek i łatwo mnie skusić , mój znak zodiaku mówi że mam problemy z otyłością więc z góry mam przechlapane , będę cały czas walczyła z moim sadłem Ja jestem Raczek ,
    raczek a zero uszczypliwości w Tobie
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

---------- Wiadomość dodana o 19:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:05 ----------

Cytat Zamieszczone przez ulabrzydula Zobacz posta
    Zerówka w szkole jest bezpłatna.....
    no widzisz niezupełnie
    właśnie mnie uświadomiono że jest opłata stała i obowiązkowo trzeba płacic za wyżywienie z którego nie ma możliwości rezygnacji i powiem ruszyło mnie to
    mąż pączka zjadł jednego))

Awatar mazik50
    mazik50 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    Mazik mam pytanie tzw zerówka jest obowiązkowa(teraz dla 6 latków niedługo dla 5 latków)
    I mam pytanie czy jest płatna????
    Zerówka jest obowiązkowa. A czy jest płatna to zależy czy dasz dziecko do szkoły do zerówki, czy do przedszkola. W przedszkolu jest płatna, a w szkole-nie.

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
    Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
    Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama

ulabrzydula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sochaczew

Ula , ja słaby człeczek i łatwo mnie skusić , mój znak zodiaku mówi że mam problemy z otyłością więc z góry mam przechlapane , będę cały czas walczyła z moim sadłem Ja jestem Raczek ,
    Raczek jest mój mąż....... nie wiedziałam że tak z tym znakiem....
    Choć wczoraj jak się zważył... to stwierdził, że trochę przytył i musi się odchudzić trochę, ale na razie tego nie widzę
    Halinko... niektóre kobiety tak mają, ze całe prawi dorosłe życie walczą z nadwagą... bez względu na znak...

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu moja wnusia chodziła do zerówki i nic nie płaciliśmy , a wyżywienie miała swoje czyli drugie śniadanko , trzeba było zanieść wyprawkę i tyle , a i jeszcze takie opłaty jak ubezpieczenie , komitet i nic więcej
    ]

Mieszka w
    Sochaczew

no widzisz niezupełnie właśnie mnie uświadomiono że jest opłata stała i obowiązkowo trzeba płacic za wyżywienie z którego nie ma możliwości rezygnacji i powiem ruszyło mnie to mąż pączka zjadł jednego)) __________________
    Kasiu.... nie wiem jak jest w innych szkołach????
    U Adasia wyżywienie kupuje się jak się chce...... nie ma przymusu......na początku pani ze świetlicy zapisywała........ale to chyba tylko4-5 zł dziennie......

jak to tylko jednego???? to kto zjadł resztę? Ty?????

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu bo raki chodzą do tylu i nikogo nie zaczepiają , mój mąż też raczek.

---------- Wiadomość dodana o 19:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:18 ----------

Ula ponieważ czwartek jest proto więc muszę przenieść na środę dzień pączkowy i faworkowy
    ]

Mieszka w
    Sochaczew

Kasiu..za te kilka zlotych dzieci mają na prawdę dobre jedzenie.... śniadanie, obiad i podwieczorek...... dopłacają do tego wyżywienia z UE... to po co się bronić.... co można dziecku dać za 4 złote?????

---------- Wiadomość dodana o 19:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:22 ----------

Ula ponieważ czwartek jest proto więc muszę przenieść na środę dzień pączkowy i faworkowy __________________
    No tak też można...... ale ja się zawzięłam i dwa miesiące będę książkowo dukała.....
    zobaczę co z tego wyjdzie.... jak nic, to już nie będę się odchudzała, tylko odżywiała zdrowo, chudo...... bo nie mam już nerwów do tej diety...... jestem na prawdę załamana.
    Do świąt dukam..... mam sporo prac, więc ruchu będę miała sporo..... dziś prasowałam ze 3 godziny........i zobaczę..... co będzie
    Zaplanowałam dużo ... malowanie mieszkania swojego.... trochę u córki nowych zmian w związku z narodzinami i pójściem Adasia do szkoły....... nie będzie czasu myśleć o jedzeniu.... hahaha...

bocian201 Guest

Cytat Zamieszczone przez mazik50 Zobacz posta
    Zerówka jest obowiązkowa. A czy jest płatna to zależy czy dasz dziecko do szkoły do zerówki, czy do przedszkola. W przedszkolu jest płatna, a w szkole-nie.
    Widzisz Mazik zerówka jest w szkole ale w tej szkole jest przedszkole i tam jest zerówka to jak płatna czy nie
    Tylko teoretycznie pytam bo dyskutowałyśmy ostro z dziewczynami

---------- Wiadomość dodana o 19:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:32 ----------

Kasiu.... nie wiem jak jest w innych szkołach???? U Adasia wyżywienie kupuje się jak się chce...... nie ma przymusu......na początku pani ze świetlicy zapisywała........ale to chyba tylko4-5 zł dziennie...
    Ulka nie chodzi o kwotę tylko kumpela ma córkę niejadka i płaci za nic bo mała nie je nic chciała zrezygnować z wyżywienie więc najpierw usłyszała
    -dziecko panią rządzi
    a po drugie
    -przecież możemy pani ten obiad pakować do domu
    hmm dla mnie to nie fer trochę mnie to interesuje bo to szkoła gdzie pójdzie moje dziecko nie ma innej opcji

Mieszka w
    Sochaczew

Widzisz Mazik zerówka jest w szkole ale w tej szkole jest przedszkole i tam jest zerówka to jak płatna czy nie
    Tylko teoretycznie pytam bo dyskutowałyśmy ostro z dziewczynami
    Ja myślę, że Przedszkole ma jakiś limit miejsc i swoich nauczycieli........
    a Ci ze szkoły nauczyciele to prowadzą zerówkę i do 3 klasy włącznie i to powinno być bezplatne....jak wszędzie......
    A jak wypełnia się taką ankietę, to trzeba już w Przedszkolu zadeklarować, czy dziecko idzie do zerówki w szkole czy w przedszkolu...są do tego druki odpowiednie..... i moim zdaniem nie ma tu nad czym się zastanawiać... bo tylko w przedszkolu jest przymusowe żywienie.....
    Jak chcesz dać do Szkoły...to to musisz napisać. Własnie siostry wnuk, musiał się określić, gdzie idzie......Też mają przedszkole i szkołę 0-3 w tym samym budynku.....
    Ostatnio edytowane przez ulabrzydula ; 14-02-2011 o 19:39

bocian201 Guest

k to tylko jednego???? to kto zjadł resztę? Ty?????
    jasne że ja)))
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,

---------- Wiadomość dodana o 19:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:37 ----------

Kasiu bo raki chodzą do tylu i nikogo nie zaczepiają , mój mąż też raczek.

---------- Wiadomość dodana o 19:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:18 ----------

Ula ponieważ czwartek jest proto więc muszę przenieść na środę dzień pączkowy i faworkowy
    to jak każdy z was do tyłu chodzi to kiedy się spotykacie
    Przełóż proto na środę

---------- Wiadomość dodana o 19:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:38 ----------

Ja myślę, że Przedszkole ma jakiś limit miejsc i swoich nauczycieli........
    a Ci ze szkoły nauczyciele to prowadzą zerówkę i do 3 klasy włącznie i to powinno być bezplatne....jak wszędzie......
    A jak wypełnia się taką ankietę, to trzeba już w Przedszkolu zadeklarować, czy dziecko idzie do zerówki w szkole czy w przedszkolu...są do tego druki odpowiednie..... i moim zdaniem nie ma tu nad czym się zastanawiać... bo tylko w przedszkolu jest przymusowe żywienie.....
    Jak chcesz dać do Szkoły...to to musisz napisać. Własnie siostry wnuk, musiał się określić, gdzie idzie......Też mają przedszkole i szkołę 0-3 w tym samym budynku.....
    dyskutujemy teoretycznie bardziej mi chodzi o podejście do sprawy niż o 4zł dziennie
    I jak dla mnie jeak coś obowiązkowe to bezpłatne powinno być????
    No chyba że ja jakaś nienormalna jestem
    Urszulo niestety ja nie mam możliwości wyboru niby teoretycznie mam ale wtedy jak moja córka pójdzie to bym ją musiała dowozić dzień w dzień jakieś 8km

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów