nie zawalaj, bo bacik będzie![]()
nie zawalaj, bo bacik będzie![]()
A ja nic nie zawalam ostatnio a waga nie spadla nic a nic wrecz przeciwnie, jest wyzsza niz ta na suwaczkualbo ja jestem beznadziejna albo to przez @@@@. ehhh zobacze co bedzei za tydzien w sobote z waga.
Pozdrawiam Was![]()
MinnieMin jka dawno Cie tu nie byłotak pilnie do wgzaminu się uczysz? ;p a w ogóle to jaki zawód sobie wywalczysz? ;p
No ja wczoraj tak jakbym nie zawaliła ale i tak idealnie diety się chyba nie trzymałam, troche chyba przesadziłam z kolacją ale w dzień nie miałam czasu eh. Może jakoś się wyrównało bo bardzo dużo ruchu w sumie miałam. No a teraz idę robić sernik bo jutro przyjeżdża mój ukochany i tak specjalnie dl niegotylko mam nadzieję, że w moim brzuszku za dużo nie znajdzie się tego sernika ;p
o boze, sernik, kocham![]()
neko_chan jak chcesz mogę Ci wysłać pocztą kawałek
Becia no pewnie, że będzie. A co![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Lily19 ; 30-05-2010 o 15:25
Llily jak sie uda oczywiscie to wywalcze technika zywienia, ale szczerze mowiac nie czuje sie dobrze w tym zawodzie co pokazaly praktyki wiec teraz bede myslec cos dalej zeby ten zawod zmienic bo jakie inne wyjscie...
dawaj sernik
i co, bylo niegrzecznie?
na pewno było niegrzecznie a teraz odsypia
u mnie za to bylo niegrzecznie ale z dietąw sobotę miałąm ognisko i wtrąbiłam 2 kiełbaski i 2 piwka
![]()
jak dobrze, że nie lubię sernika to masz jedną paczkę do wysyłki mniej![]()