Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 132

Wątek: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też :)

dziewczynka37 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

Witam mam pytanie. Slyszalam ze na tzw "boczki" najlepsze jest krecenie hula hop. Chcialabym sie dowiedziec czy intensywne ruszanie biodrami np w tancu daje taki sam efekt?

Awatar MinnieMin
    MinnieMin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tarnów

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

Również słyszałam że na boczki dobre jest hula hop ale czy samo krecenie biodrami?? Hmm... raczej tak bo jakby nie patrzec to jest to samo tylko bez kola

Oj Lily i co narobilaś... hehe zartuje :P:P ale dzięki temu ze wpadlam znow na forum dzis juz zaliczylam 100 brzuszkow, jakies 12 minut na skakance i 30 powtorzen z ciezarkami (2kg) na reke, dokladnie to chodzi mi o to zeby nie miec takiego zwiotczalego ciala na ramieniu ale zeby znowu nie rozbudowac sobie bicepsu jak Pudzian haha
    Poza tym co do brzuszkow to robie je tak zeby tylko oderwac lopatki od ziemi i oczywiscie rece na karku. Kiedys slyszalam ze tylko tyle wystarczy sie odrywac od ziemi i mozna wyrzezbic brzuch
    Mam jeszcze pytanie do Was, czy macie jakis dobry sposob na wyszczuplenie bioder? Nie wiem czy samo skakanie na skakance wystarczy? Wlaśnie biodra są najgorsze w mojej sylwetce wrrrr!

Na dzis to tyle :P I tak sie troche rozpisalam zabardzo Dobranoc

Awatar Lily19
    Lily19 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

No ja co prawda dziś nie robiłam brzuszków ale miałąm mała impreze i co prawda nie objadłam sie strasznie ale bardzo późno jadłam ale cóż. Ale dziś już ani nie pora na brzuszki ani nie jestem w stanie. Bo, że tak powiem "od wina głowa mi się ugina" No i wiesz też mam ten problem ze zwiotczałymi ramionami ehhh. A i jak znajdziesz sposob na smukłe biodra to koniecznie daj mi znać a tak w ogóle jak tam matury? :P

Awatar MinnieMin
    Mieszka w
    Tarnów

To widze, ze chyba mamy podobne problemy: ramiona i biodra ... czyli razem mozemy zdzialac duzo
    Matury jakos poszly, najwazniejsze ze z matematyki z testu naliczylam 18 pkt czyli tak jakby zdane jeszcze moze jakies punkty zlapie z otwartych zadan. Wiem ze nie bedzie u mnie niewiadomo jakiej rewelacji z matmy ale nie bede sie tego wstydzic bo dla mnie najwazniejsze ze zdam hehe Tak w ogole uwazam ze matura z matmy skrzywdzi niejednego, bo taka jest prawda, wiecej jest humanistow a jesli ktos jest dobry w przedmiotach scislych to sam by wybral matematyke a nie zeby wszystkich do niej zmuszac :P:P
    A Ty tez masz mature teraz, nie jestem pewna??
    Zaraz ide sie edukowac do ustnej z polskiego, ktora mam we czwartek

Milej niedzieli

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

Ano niestety. Szkoda, ze nie meiszkamy w tym samym mieście. Mogłybyśmy się wybrać razem na wycieczke rowerowa hehe. No też mam matury i tez cienka z matmy jestem. jeszcze wyobraż sobie , ze na matury zachorowalam a przez cała zimę ani razu chora nie byłam, zero koncentracji zwłaszcza na matmie, chociaz nie była niby trudna ale też nie będzie żadnych rewelacji. Jestem w ogóle taka zła na siebie bo testowych kilka za szybko wpisalam a jak zobaczyłam odpowiedzi.... eh :P I też będzie zdane na styk. No to ucz się ucz :P Ja ustną z polskiego mam 17, a jeszcze w piątek mam rosyjski pisemny :P I w ogóle kuzynka do mnie dzwoniła, że ma propozycję pracy, podobno warta uwagi więc jeśli będzie naprawdę ciekawa to nie wiem co z moimi studiami.... jeszcze mam nadzieję ze ten rosyjski zdam bo miałam roczną przerwę w nauce Pozdrawiam

Awatar MinnieMin
    Mieszka w
    Tarnów

Wow rosyjski zdajesz rzadko spotykane teraz, ale podziwiam

Musze przyznac ze z dieta tak srednio dzis u mnie a icwiczen zadnych nie zrobila. Lenistwo...
    Za to ogladalam film jakis o gimnastyce i jak sie napatrzylam jakie swietne figury mialy dziewczyny to naprawde mnie to jakos zmotywowalo do pracy nad soba. Ehhh miec taki brzuch plaski ...
    Bede pracowac

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

No szczerze Ci powiem, że w rosyjskim pewniej się czuję niż w angielskim tak ogólnie ale to szczegół :P No a ja za to dziś byłam na zakupach i zamiast samochodem postanowiłam autobusami a co sie z tym wiąże aż mi nogi bolą tak się nachodziłam eh nie ma to jak samochodem podjechać pod same drzwi :P i strasznie kusi mnie to ciasto co lezy w lodowce ehhh, moze sie powstrzymam jakoś, choc bedzie bardzo kusiło

Awatar MinnieMin
    Mieszka w
    Tarnów

Ja sie dzis skusilam na kawalek ciasta u cioci hehe za to przez reszte dnia diete trzymalam wzorowo i cwiczenai takze wykonalam.

MariaKwiatuszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

Dziewczyny życzę Wam powodzenia na maturach Dajcie koniecznie znać jak Wam poszło
    Rosyjski zawsze był moim ulubionym językiem
    Lily nie podjadłaś ciasta mam nadzieję

Linkinka_Becia Guest

dziękuję za wizytę u mnie, będę tu zaglądać

i wow - umiesz rosyjski! ja się zaczynam właśnie uczyć i dość śmiesznie mi to idzie

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów