-
Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też
No więc dziś u mnie dieta się w miarę trzymała
Ogólnie dziś spotkałam znajomą i mnie nie poznała. Trzy razy powtórzyła "pokaż się"
No nie powiem, miło 
MariaKwiatuszek skusiłam się na to ciasto
Ale malutki kawałeczek :P oo fajnie, że lubisz rosyjski
Linkinka_Becia No rosyjski jest dość śmieszny, zwłaszcza na początku ale ogólnie jest bardzo przyjemny :P
-
Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też
Nawet bardzo lubię
miałam rosyjski w podstawówce i potem na studiach też wybrałam
teraz czasami włączam sobie rosyjską jedynkę w tv tylko po to żeby posłuchać
mam wrażenie, ze ten język jest taki miękki i przyjazny dla uszu 
a za ciasto to baty
hehe ... odezwała się ta co sama najwięcej grzeszy 
-
Może będziemy pisać po rosyjsku? hehehe :P Oj no bo przeciez winni sie usprawiedliwiają itd.
Zresztą muszę stawać w obronie wszystkich grzeszących
No ale ale. Waga dziś pokazała kg mniej :P
-
gratuluję kolejnego spadku
i fajna reakcja znajomej, ja też chcę coś takiego usłyszeć 
miłego dnia!
-
eee no kochana gratuluję kilograma 

-
dziękować, dziękować
-
i jak tam dzisiaj?
-
Hej dziewczyny
zdrastfujtie hahaha nawet nie wiedzialam jak to napisac ale tyle umiem od mamy bo sama kiedys sie uczyla w szkole rosyjskiego i ze slyszenia znam to slowo 

Zaczynam pękać bo jutro ustna matura z polskiego. Caly czas sie nastawiam tak zeby isc sobie na luzie ale sie nie da zabardzo ehh... wiem ze minie nawet sie nie ogladne i bede sie z tego smiac 
Z dieta u mnie tak na dwa razy, niestety nie jest wzorowo...
Ale na odsteresowanie ide na skakanke za chwilke 
Lily gratuluje spadku
-
No u mnie dziś tak w miarę
na koniec nia nawet brzuszki i nożyce były :P No i dzień pracy w ogródku a to też jednak poro ruchu 
Minnie Min będzie dobrze
ja za to obawiam sie tego piątku i pisemnego rosyjskiego bo ten rok przerwy jednak zrobił swoje eh. Ale będzie obciach jakbym nie zdała :P No ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Trzymajcie sie dziewczynki
Dobranoc
-
nie pękać, maturę na pewno zdacie
więcej wiary w siebie
dobranoc
Uprawnienia umieszczania postów