Strona 1 z 14 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 132

Wątek: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też :)

Awatar Lily19
    Lily19 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

Smile Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też :)

Co prawda schudłam już sporo ale niestety zimą jak to zimą czasem bywa zamiast kilogramy w dół to mi kilka poszło w górę ale trzeba walczyć dalej! No ale jak odchudzać się to oczywiście tylko z Wami!! więc.... dziewczyny, no i oczywiście chłopaki odchudzamy się i to już!!!!! lato zbliża się wielkimi krokami, gdy zrzucimy swetry i założymy mniej ubranka to i 5 kg wprawi nas w zachwyt !! Z każdym kilogramem będziemy czuć się lepiej, piękniej aż w końcu dojdziemy do naszej wymarzonej wagi. Ach czy to nie cudowne czyż nie jest przyjemnie stanąć na wagę a tam pół kilograma, kilogram, dwa pięć mniej...? Trzeba zgubić te poświąteczne, pozimowe i wszystkie inne niepotrzebne kilogramy

PS. JEMY PO TO ABY ŻYĆ, NIE ŻYJEMY PO TO ABY JEŚĆ !

MariaKwiatuszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

życzę powodzenia
    ja się cieszę każdą połówką kg zrzuconego A ile masz wzrostu?

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

Domyślnie Odp: Żeby figurę mieć patyka, potrzebna dobra gimnastyka !!!! :D no.... i dieta też

patrząc na BMI to duuużo mniej niż Ty, 164 moja idealna waga to teoretyczni 56-57 :P no ale najpierw chcę te 65 ach :P

Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

No ja mam 176 moja idealna byłaby 65 ale nie zamierzam się aż tak zapędzić będę zaglądać do Ciebie i zapraszam też do mnie

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

Przy Twoim wzroście 70 to już idealnie

Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

Też tak myślę zwłaszcza że to jeszcze ponad 4 kg do zrzucenia a ja już widzę zarys sylwetki
    A w kwsetii Twojego tematu i dobrej gimnastyki - jaki rodzaj sportu wybrałaś?

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

W tym roku postawię chyba głownie na rower. Tylko muszę sobie kupić jaki porządniejszy :P No i na razie mam ten stacjonarny bo jeszcze troszkę zimno ogólnie. Jak zaczęłam odchudzanie biegałam tez trochę więc może wrócę do tego. No i wcześniej chodziłam na aerobik 2 razy w tygodniu, tam to był fajny wycisk jednak. ale tylko do połowy zimy i teraz raczej juz nie będę. No i oczywiście niezbędne brzuszki, czasem skakanka i takie tam

Mieszka w
    Koszalin
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Lily19 Zobacz posta
    W tym roku postawię chyba głownie na rower.
    Rower świetna sprawa ja niestety nie mam, a stacjonarny też tylko u teściów
    Z takim planem ćwiczeniowym to zgubisz ten tłuszczyk szybciej niż się spodziewasz

Awatar Lily19
    Mieszka w
    Białystok

No bardzo fajna. Zawsze możesz sobie kupić rower i męża wyciągać na wycieczki rowerowe J lubię jeździć rowerem tylko, że jak mówiłam muszę kupić sobie wygodniejszy bo na dłuższe przejażki to kark mi "mdleje" a mieszkam kawałeczek za miastem więc zamiast tyłek w samochód to można posadzić na rower :P co prawda u sebie też mam gdzie rowerkiem jeździć ale wieczorami tak sie super po mieście jeździ. Sama przyjemność a i na dobre wychodzi

Awatar MinnieMin
    MinnieMin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tarnów

Lily19 fajnie ze jestes znowu hehe
    Ja mam fajne miejsce w domu na skakanke ale nie moge sie zmotywowac... specjalnie wyszukalam taki kąt zeby ( jak to moja mama mowi) strop sie nie zalamal hahaha
    Ale jak Ty sie bierzesz ostro za cwiczenia to i ja :P:P
    A moze i na rower gdzies skocze czasami

Pozdrawiam

Strona 1 z 14 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów