Strona 1 z 33 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 329

Wątek: I znowu się przytyło...

Awatar kaonashi
    kaonashi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie I znowu się przytyło...

Witam, witam...

i to nie po raz pierwszy, no niestety powracam tu co jakiś czas, myślałam ze uda mi się samej wytrzymać i ustabilizować swoja wagę, ale po jakim czasie trochę nieświadomie odpuszczam, no i w konsekwencji rezygnuje i często w momencie bliskim osiągnięcia celu.
    Jakiś kawał czasu temu postanowiłam nie jeść słodyczy no i się udało, nie tknęłam ich przez 4 miesiące, było już ok, nawet mnie do nich nie ciągnęło, a na zapach czekolady nie ciekła mi ślinka

dziś nie jest dobrze i źle się czuje z dodatkowymi kilogramami, obecnie warze 67,2 kg, a mierze jakieś 161 cm
    Moim celem jest osiągnięcie wagi 52-55kg, wymaga to sporo czasu i poświecenia uwagi, zwłaszcza w początkowym etapie. Nie zamierzam stosować jakiś radykalnych diet, tylko ograniczyć porcje, wyeliminować słodycze i wprowadzić trochę więcej ruchu i ćwiczeń wzmacniających.

No nic ale biorę się za siebie od razu, od teraz!!!. Wiem ze sama nie dam rady, dlatego proszę was o wsparcie. Zdecydowanie potrzeba mi kogoś kto by mi pomógł , doradził,pocieszył, czasem podjął radykalne środki i mnie ochrzanił.
    Kopniaka w tyłek, a nie ciągłego biadolenia i usprawiedliwiania, tego zdecydowanie mi trzeba

wiec do roboty moje kochane
    ściskam i dusze
    kaonashi
    Ostatnio edytowane przez kaonashi ; 19-06-2011 o 21:21
    cel trzeci: 60kg walka rozpoczęta...

letnie zmagania...

tu mnie znajdziecie:I znowu się przytyło...

Ostka76 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: I znowu się przytyło...

Przyłącz się do nas, zapraszam na wątek z opisu. Osobiście mam podobną wagę i wzrost do Ciebie i właśnie zaczęłam nawracać się po raz kolejny. Pomogę, jeśli zechcesz, pisz co u Ciebie, razem w bólu raźniej, a wkrótce to będzie czysta przyjemność

beata88 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Red face Odp: I znowu się przytyło...

Oj wiem cos o tym odpuszczaniu sobie.......
    Tak jak ty załozylam wlasny watek...nie tylko po to, aby schudnąc, lecz aby wprowadzic zdrowy styl zycia.

Mam nadzieje, ze ci sie uda, bede zaglądac, wspierac i opieprzac jak bedzie trzeba pozdr

Awatar kaonashi
    Mieszka w
    Wrocław

Smile Odp: I znowu się przytyło...

Witam ponownie moje kochane babeczki

tak sobie własnie szperam w necie i znalazlam bardzo fajniuśki kalkulator zapotrzebowania kalorycznego
    oto link [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jak do tej pory się trzymam, choć dopada mnie pomału kryzys i mam teraz nieodpartą ochotę na cosik dobruskiego, ale nie nie dam się tej przeklętej pokusie <walcze z pokusa>

Zdecydowanie muszę zainwestować w chrom organiczny, bo taki natychmiastowy detoks słodyczowy daje mi się we znaki.
    Jeśli macie podobne ciekawe rzeczy to wrzucajcie na pewno skorzystam

letnie zmagania...

Awatar violetta75
    violetta75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torshälla
    Wpisy na blogu
    4

Witam!!Przybywam z rewizytaA kopniaka kazda z nas czasem potrzebuje...ale i db rady i madre wskazowki sa mile widziane...no i oczywiscie troszke komplementow

Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
    Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar kaonashi
    Mieszka w
    Wrocław

Witajcie moje kochane babeczki

muszę przyznać ze wczoraj trochę poległam, w prawdzie nie zjadłam nic słodkiego, ale pochłonęłam garść orzechów ehhh...
    Ale dziś znów jestem zwarta i gotowa do działania!!!

Nie wiem jak to dzisiaj wyjdzie bo mam duuuużo nauki, a jak się uczę to często podjadam, ale postaram się o tym pamiętać i nie dać się wciągnąć w ten wir kalorii
    I na pewno jeszcze tu zajrzę, no nie ma czo.

dziś na śniadanko zjadłam:
    garść płatków musli z łyżka siemia lnianego z pół opakowania activi malinowej i pół opakowania jogurtu naturalnego do tego wrzuciłam pół jabłka pokrojonego w kostkę pyszota
    (no może to nie jest najmniej kaloryczne śniadanko, ale za to zdrowe i pożywne )

letnie zmagania...

Awatar kaonashi
    Mieszka w
    Wrocław

jakoś już mnie moja energia opuściła, nawet obiadku mi się nie chce robić na razie szamam zupkę chińską ser w ziołach mniam mniam...
    pewnie za 2 godzinki też coś wszamie, bo na tej zupce długo nie wytrzymam

letnie zmagania...

Awatar wanilia85
    wanilia85 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Kraków

witaj
    dołączam do grupy wsparcia
    mamy ten sam wzrost, ten sam cel i ten sam problem - czyli kilogramy do zrzucenia
    damy radę
    u mnie na razie dieta leży, ale od jutra zakasam rękawy i do dzieła

---------- Wiadomość dodana o 13:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:50 ----------

hihihihi
    a ja własnie próbuje nowośc z zupek chińskich - ella mozarella
    ale ser w ziołach zdecydowanie lepszy

Awatar kaonashi
    Mieszka w
    Wrocław

Witaj wanilia85 !!!

w kupie zawsze raźniej, a jak mówiła moja chemiczka kupy nikt ni ruszy, więc nie straszne na są te zbędne kalorie i kilogramy, nie maja z nami szans i nich nawet nie próbują podskakiwać bo je spalimy!!!

hyhyhyhy... widzę ze nie tylko ja jestem zupkowym pożeraczem
    ( też czasem eksperymentuje z zupkami, ale ser w ziołach jak na razie przoduje w moim rankingu)

---------- Wiadomość dodana o 15:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:13 ----------

(mam takie pytanie natury technicznej jak zrobić takie cuś jak pojawiło się u wanili85 ze wiadomość została dodana i się pojawiła w tym samym okienku???)

---------- Wiadomość dodana o 15:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:16 ----------

o i się zrobilo i to samo ze siebie hyhyhy... głupol ze mnie

letnie zmagania...

Awatar kaonashi
    Mieszka w
    Wrocław

Witam kochane babeczki!!!

oj nie ładnie nie ładnie, będziemy się gniewać, co to za pustki... nikt mnie nie odwiedza

na kolacyjkę zjadłam dwa wypasione naleśniki z serem zrobione przez moją współlokatorkę, były tak puszniutkie, że przyznałam jej gwiazdkę Michelina, taką prawdziwą wycięta z papieru i pomalowaną na żółto

ehhh wpadłam na chwilkę, a teraz mykam się ukać, bo jeszcze dłuuuga noc przede mną, czy już mówiłam że nie lubię poniedziałków

za jakiś czas zrobię sobie przerwę na jakieś brzuszki, może się rozbudzę i wiedza będzie mi lepiej wchodzić do taj mojej główki ehhh

letnie zmagania...

Strona 1 z 33 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów