Witam wszystkich jestem tu nowa i jakos ciezko mi sie polapac w tym wszystkim mam maly metlik w glowie i natlok informacji nie wiem od czego mam zaczac prosze was o wsparcie i cenne wskazowki jak korzystac z dieta.pl
Witam wszystkich jestem tu nowa i jakos ciezko mi sie polapac w tym wszystkim mam maly metlik w glowie i natlok informacji nie wiem od czego mam zaczac prosze was o wsparcie i cenne wskazowki jak korzystac z dieta.pl
Ostatnio edytowane przez Moniksmoni ; 15-09-2008 o 12:05
Witam![]()
Wiesz ja tez nie jestem jeszcze tu "stara"![]()
Lecz wiem ze w "diecie" wazna jest motywajcija i silna wola![]()
a NA stronce dieta.pl mozesz obliczyc swoje bmi .. ile co ma kalorii...co warto jesc a co nie
ogólnie ta stronka jest super![]()
i grupy wsparcia tez of course![]()
tu mnie znajdziesz-->
http://www.dieta.pl/showthread.php?t=715
pzdr:*
Dziekuje Ci bardzo, ze do mnie napisalas ,jest to bardzo wazne dla mnie bo chyba popadlam w jakas depresje nawet nie chce mi sie z domu wyjsc.A teraz kiedy ograniczylam jedzenie bardzo mi slabo ,ciezko byc na diecie samemu dlatego jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam Monika
i oniemiałam wczorajsze poświęcenie nie poszło na marne zjadłam tylko sałate z pomidorem i ogórkiem łyżeczką oliwy i bazylia a na kolacje świeżo wyciskany sok z grejfruta w trakcie dnia piłam herbate bez cukru i 1,5 litra wody mineralnej.I jestem z siebie dumna bo waga wskazuje kilogram mniej))))))A to zacheca do działania.Są oczywiście też minusy rano było mi tak słabo,że ledwo sie podniosłam z łóżka, ale zjadłam niestety kanapke na białym pieczywie z szynka i masłem i pół jabłka bo nie dałabym rady wstać.Ale i tak jestsem z siebie bardzo zadowolona.A na obiad sałatka
)
Mam tylko malutką prośbe czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak się zmienia wage na strażniku wagi byłabym ogromnie wdzieczna![]()
Hej Moniksmoni!
A moze sie przylaczysz do nas?? od czwartku zaczynamy diete kopenhaska! Tutaj nas znajdziesz http://www.dieta.pl/showthread.php?t=726
Serdecznie zpraszam!
Co do straznika wagi, to wejdz w podpis i tam w tym dlugim opisie ktory wkleilas aby miec straznika, powinna byc cyferka, taka sama ktora okresla twoja aktualna wage. Wymazujesz ja tylko i zamiast niej wpisujesz aktualniejsza wage i zatwierdzasz i juz.Przynajmniej u mnie tak to dziala, wiec u Ciebie tez powinnomam nadzieje,ze nie pokrecilam!!
Trzymaj sie i powodzenia w gubieniu kilogramow!![]()
"(...)Bede podobny kropli deszczu, drazacej skale,
mrowce pozerajacej tygrysa,
gwiezdzie rozswietlajacej ziemie,
niewolnikowi, wznoszacemu piramide"
Dziekuje za odpowiedz bardzo mi sie przydala) Bardzo bym chciała być z kimś na diecie bo jest razniej ,ale niestety mój organizm nie przyjmuje dobrze tej diety ,już kiedyś próbowałam. Z silną wolą jest dobrze tylko ,że mój organizm zwraca wszystko i czuje sie fatalnie ale trzymam za was kciuki :*I jeszcze raz serdecznie dziękuje.Czuje sie lepiej wiedząc,że moge liczyć na pomoc i wsparcie
)
Gratulacje zgubionego kilograma!Oby tak dalej
!
"(...)Bede podobny kropli deszczu, drazacej skale,
mrowce pozerajacej tygrysa,
gwiezdzie rozswietlajacej ziemie,
niewolnikowi, wznoszacemu piramide"
dziekuje mam nadzieje ze wszystkie na tej stronce szybko je zgubimy)
witamja dołączyłam 10 minut temu, aczkolwiek już miałam małe perypetie z tym kwestionariuszem na początku, którego w ogóle mi nie wyświetlało. wiecie może czy można to jakoś uzupełnić teraz? ;D
pozdrawiam Misiaczki.