Strona 67 z 67 PierwszyPierwszy ... 17 57 65 66 67
Pokaż wyniki od 661 do 663 z 663

Wątek: dziś zaczynam :)

gadzinka86 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: dziś zaczynam :)

Hej Hej!! ja też stawiam pierwsze kroki zarówno na forum jak i w diecie - w zasadzie to juz u m nie trwa jakies 2 tyg i musze poweidzieć że jestem bardzo zadowolona!! 4 kg mniej! ale ze swojego doświadczenia z dietami wiem że 2 -3 tydzień jakiejkolwiek diety (a byłam na wielu) jest dla mnie kryzysowy;// obym dała rade!! i życze powodzenia i Tobie!)

Cytat Zamieszczone przez martatunia1984 Zobacz posta
    Czesc dziewczyny jestem nowa na forum od dzis zaczynam walke z sama soba chce schudnac 32kg mam nadzieje ze dzieki wam dam radeTwój Strażnik Wagi

---------- Wiadomość dodana o 12:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:12 ----------

powiedzcie mi jak wstawic tego straznika wagi bo mi to jakos nie wychodzi

---------- Wiadomość dodana o 12:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:13 ----------

Pwiedzcie mi jaka diete polecacie mż czy np dukana tylko o tej diecie slyszalam ze jest bardzo niezdrowa.

Awatar MadziaH
    MadziaH jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    leicester

lata świetlne tu nie zaglądałm...
    chyba warto byłoby założyć nowy wątek, ale jak go zatytułować by dał mi motywację??????
    jejku, dziewczyny, ale się porobiło
    aż strach na wagę stawać
    choć jak już ostatnio stanęłam, to "na szczęście" nie przekroczyłam dawnej startowej, więc może jest jeszcze dla mnie szansa????

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 67 z 67 PierwszyPierwszy ... 17 57 65 66 67

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów