Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Chce byc szczupła... do WAKACJI 2011 ! : D

Awatar pulchna69
    pulchna69 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Sopot

Lightbulb Chce byc szczupła... do WAKACJI 2011 ! : D

Witajcie kobietki, i faceci (bo czasem na jakiegoś uda mi się tutaj natknąć )
    Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że zawsze budze się jakoś w czerwcu i maju, szukając jakiejś diety cud aby schudnąć do wakacji, co potem konczy się poczatkowym spadkiem paru kg, a potem efektem jojo.
    Aby tego uniknąć, pomyślałam sobie- czemu by nie zacząć już, pod koniec października?
    Mam 8 miesięcy aby zrzucić zbędny balast, więc to nie powinien być problem.
    Jeśli ktoś chcialby razem ze mną- przyłączcie się, razem raźniej

Obecnie waże jakoś 81-82 kg. Zrzucilam jakoś od czerwca (powolutku powolutku) 8/9 kg, co jest moim małym sukcesem. Do wakacji chcialabym ważyć 60-65 kg, zależnie jak będe się czuła i jak będe wyglądać. Narazie zakładam sobie te 65 kg. Do zrzucenia jest w takim razie 16-17 kg (nie mam jak sie teraz zwazyc). Wychodzi to 2 kg miesięcznie mniej więcej, wiec nie jest to niewykonalne

Dodatkowo planuje rozpocząć rozciągac się, zawsze marzylam aby umiec zrobić szpagat.
    2 razy w tygodniu od początku wrzesnia chodzę na aerobic
    Dorzuce sobie jakieś kilka ćwiczonek wieczorem w domu jeszcze.

Zamierzam jeść zdrowiej, ograniczyc slodycze, i wogole te wszystkie zakazane niezdrowe rzeczy Jesc ciemne pieczywo zamiast jasnego, jesc duzo warzyw, owocow.
    Ograniczyc gazowane i słodzone napoje - chociaz i tak mało ich pije.
    Dieta ogolnie narazie 1000-1200 kcal.
    Dzisiaj zjadlam już 1004 kcal, jeszcze zjem moze jogurcik za jakies 2 godzinki i na tym kończe

wildrose jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Chce byc szczupła... do WAKACJI 2011 ! : D

Witaj Podobają mi się Twoje założenia. Też jestem zwolenniczką zdrowego odżywiania, a nie jakichś diet cud. Z takim planem do wakacji spokojnie osiągniesz swój cel Dobrze Ci dzisiaj poszło, gratuluję. Powodzenia

Awatar pulchna69
    Mieszka w
    Sopot

Jestem po wielu głodówkach, dietach cud, owszem - działają. Motywuje szybki spadek wagi, ale przewaznie po nich czlowiek rzuca sie na jedzenie i wszystko nadrabia, czasem nawet z nawiązką :P więc uwazam to za bezcelowe.
    Poza tym nie chce aby włosy mi wypadały czy coś takiego, a do tego to niestety zawsze prowadzi.
    Ja wlosy zapuszczam, chce miec dlugie czarne do pasa
    No wlosy sobie jeszcze conajmniej rok pozapuszczam ale czas spelnic swoje marzenia odnosnie wyglądu, prawda?

Zgadzam się Nic tak nie poprawia samopoczucia jak świadomość, że się dobrze wygląda (tak jak zawsze chciało).

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Talking Odp: Chce byc szczupła... do WAKACJI 2011 ! : D

Witaj Pulchna Ja tez uwazam,ze takie podejscie jakie Ty masz,jest bardzo madre i zdrowe Do wakacji napewno schudniesz!! I bedziesz biegac w bikini po plazy Pieknie!! Jestem z Toba!!

Awatar pulchna69
    Mieszka w
    Sopot

Także od dzis zaczynam, i mam nadzieje utrzymywac zdrową, racjonalną dietkę

wercia90 Guest

Talking Odp: Chce byc szczupła... do WAKACJI 2011 ! : D

Witam Dopiero założyłam tutaj konto i widzę, że mamy identyczny cel 65 kg . No idealnie by było te 60 hehe ! Mam nadzieję, że uda nam się wytrwać i w wakacje będziemy się cieszyły świetnym ciałkiem Ja ważę 77 kg przy wzroście 170cm
    Tak samo jak ty po prostu będę zdrowo się odżywiała Jedzenie ogranicze o połowę a nie będę się katowała chorymi dietami cud, który dają wymarzony efekt ale na krótki okres czasu. No i cwiczyła w miare możliwości hihi
    Pozdrawiam i życze powodzenia !

Hej Jak Ci dziś idzie na diecie? Pozdrawiam cieplutko

katarzynka78 Guest

witaj pulchna. mamy w tej chwili podobną wagę i podobnie ważyłyśmy wcześniej. ja odchudzam się od 5 tyg. 1200-1000 kcal i też marzy mi się super figurka na wakacje. będę zaglądała do ciebie i wspierała. trzymam kciuki

Witaj Jakiś czas już Cię nie ma, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Odezwij się i napisz co u Ciebie, ok? Pozdrawiam

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów