Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: Czas na ponowną walkę - czyli wytoczenie ciężkiej artylerii w kierunku sadełka ;)

Awatar Ewitaa93
    Ewitaa93 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Czas na ponowną walkę - czyli wytoczenie ciężkiej artylerii w kierunku sadełka ;)

Drogie kobitki, koniec tego dobrego. Nadszedł czas na wojnę z naszym odwiecznym wrogiem jakim jest TŁUSZCZYK ! Czas na pokazanie mu gdzie jest jego właściwe miejsce, i gdzie z pewnością za długo już nie zagości ! Moje drogie wojowniczki, uzbrojone po pas w silną wolę, warzywka, owoce i urządzenia do ćwiczeń, naszym wspólnym przeciwnikiem są liczne amie słodyczy, tłustych fast foodów i między posiłkowych podjadaczy. Ale co to dla nas ?! Jak my nie damy rady, to kto inny ?! Łączmy się wszystkie żeby nasza armia była jak największa. Wspólnie się wspierając osiągniemy naprawde dużo ! A te paskudy przestaną nas męczyć
    DO BOOOOJU !!! ;D Nabór do Armii trwa !

ehhh... fantazja troche mnie poniosła, ale jestem w tak bojowym nastroju że nawet nie macie pojęcia. Byłoby mi bardzo miło, gdyby któraś z was od czasu do czasu zajrzała do mnie i troche powspierała w tej bitwie bo łatwo nie będzie, bazując oczywiście na moich doświadczeniach. Moja krótka historia : przed ostatnimi wakacjami schudłam 15 kg, byłam z siebie naprawde baaaardzo dumna. Zrobiłam to w sposób zdrowy, bez zbędnych głodówek przy dosyć sporym wysiłku fizycznym. Jednak w pewnym momencie coś we mnie pękło, i oczywiście na wszystkim dobrze nam znany efekt JoJo nie musiałam czekać zbyt długo. ;/ Zaczęłam jeść na potęgę słodycze, fast foody itp. zapewniając samą siebie że oczywiście "od jutra" wrócę na dobrą drogę.. nie musze chyba pisać że bez rezultatu.. ;p A dzisiaj w nocy moment przełomowy gdy przypomniałam sobie jaka wtedy byłam szczęśliwa i rozpromieniona każdego dnia. CHCĘ CZUĆ SIĘ TAK JAK WTEDY ! Trzymajcie kciuki Mam nadzieje że razem bedziemy się dzielnie wspierać !

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Czas na ponowną walkę - czyli wytoczenie ciężkiej artylerii w kierunku sadełka ;

no to ja wpadam ze wsparciem bo wiem jak ono jest ważne. Sama bez tego forum trez nie dałabym rady. trzymam kciuki, musi sie udac

promyczeNadziei jest nieaktywny Znany na forum

Smile Odp: Czas na ponowną walkę - czyli wytoczenie ciężkiej artylerii w kierunku sadełka ;

ja też potrzebuję wsparcia i chętnie będę dzieliła sie codziennie moimi wynikami, minonym dniem itd walkę z tłuszczykiem i moim ciałem tocze stale.. i teraz jestem bardzo zawzięta i gotowa by sie z tym zmierzyc, a z wasza pomoca na pewno mi wyjdzie zaczynam od jutra !!

cel ostateczny: 49 kg !

Awatar wielorybinka
    wielorybinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gniezno
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: Czas na ponowną walkę - czyli wytoczenie ciężkiej artylerii w kierunku sadełka ;

Witaj!

chętnie się przyłączę... moja historia jest podobna, kg zrzucone przed i w czasie wakacji, a potem studia i wielkie obżarstwo i teraz chęć powrotu na dobrą drogę ale wiem, że nie będzie łatwo...

dietkuję już kilka dni, niestety aż do 18 grudnia nie będę miała dostępu do wagi, więc nie wiem ile stracę (miejmy nadzieję, że w ogóle cokolwiek! ) ale też po cichu liczę, że nie będzie to +10kg w stosunku do października kiedy ostatnio wskoczyłam na wagę!

biegam 4xtydz + codziennie przynajmniej 15 min wzmacniających ćwiczeń.

DAMY RADĘ, a co mamy nie dać

pozdrawiam!

Awatar Delikate
    Delikate jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Wink Odp: Czas na ponowną walkę - czyli wytoczenie ciężkiej artylerii w kierunku sadełka ;

Ja również wspieram i bd codziennie zaglądać może mi też coś pomoże
    Mam bardzo podobną historie:P też przed tymi wakacjami schudłam 15 kg ale 5 już wróciło;/

Od 2 dni ponownie trzymam zdrową dietkę i zabrałam się za ćwiczenia

Proszę o trzymanie kciuków również za mnie

Awatar bunia_kuleczka
    bunia_kuleczka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    wałcz

Witam,
    proszę jeszcze za mnie potrzymac kciuki...
    jestem nowa na forum, stronkę znalazłam szukając ratunku w necie - ważę masakra 86 kg...
    ratunku..........ruszyło

Awatar Ewitaa93
    Mieszka w
    Szczecin

Witam Dziewczynki ! Bardzo mi miło że się do mnie przyłączacie. Macie racje, nawet nie zdawałam sobie sprawy z Tego jak wielkim wsparciem jest to forum.. z wami jest dużo łatwiej naprawdę, kiedy są słabe chwile to wtedy wystarczy że tutaj zajrzę i zawsze znadzie się ktoś kto da Ci kopa do działania i znikają myśli o poddaniu się !

Jak na razie ja też się trzymam, i nie mam zamiaru odpuszczać Obiecałam sobie że w swoje 18 urodziny czyli za 3 miesiące cała rodzina zrobi jedno wielkie " łoooooł " jak mnie zobaczą Myśle że jest to osiągalne przy drobnym wysiłku

Bunia Kuleczka, bardzo dobrze że do nas dołączyłaś Zobaczysz , wspólnie się wpierając wszystkie osiągniemy nasze cele

---------- Wiadomość dodana o 22:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:17 ----------

Cytat Zamieszczone przez wielorybinka Zobacz posta
    Witaj!

dietkuję już kilka dni, niestety aż do 18 grudnia nie będę miała dostępu do wagi, więc nie wiem ile stracę
    A może i to nawet lepiej, wyobraź sobie jakie wielkie zaskoczenie i radość będzie na twojej buźce jak się okaże że schudłaś naprawdę dużo Bądźmy dobrej myśli i trzymaj się !

kasiajula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

witam
    Ja tez bede wpadac codziennie i wspierac. Licze na to samo z twojej strony. Razem napewno nam sie uda

poazdrawiam

Awatar Ewitaa93
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez kasiajula Zobacz posta
    witam
    Ja tez bede wpadac codziennie i wspierac. Licze na to samo z twojej strony. Razem napewno nam sie uda

poazdrawiam
    Na pewno nam się uda, i bardzo mi miło że dołączyłaś do nas Widzę że ty już masz za sobą spory sukces, 10 kg gratuluję Wpadaj codziennie jeśli tylko masz ochotę i oczywiście pisz jak tam Ci idzie Pozdrawiam

Awatar wielorybinka
    wielorybinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gniezno
    Wpisy na blogu
    2

Pewnie masz rację no to oby do 18 grudnia! to będzie mój pierwszy 'kamień milowy' - za 3 tyg od poniedziałku

popijam właśnie herbatkę, która ma hamować moje słodkościowe żądze

i mam jedną prośbę - dodaj link do swojego podpisu kierujący na Twój wątek będzie mi i innym łatwiej Cię znaleźć!

udanej niedzieli! pamiętaj - sen też ma wpływ na dietę (pomijając oczywisty argument, że śpiąc nie myśli się o jedzeniu :P)

Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów