Witam.jestem tutaj z tego samego powodu co i pewnie kazda osoba na tym forum...mam 28 lat i przy wzroscie 176 waze 76 kg.(dodam ,ze w listopadzie 2009 roku wazylam 81-przez rok czasu gubilam kilogramy az do 72)-->od razu zaznacze , ze mniej wiecej w polowie listopada wazylam jeszcze 72,ale przytulily sie do mnie swiateczne jedzenie i wiecej alkoholu.
od marca zeszlego roku nie jadlam miesa...powodem byl wstrzasajacy film , ktory sprawil ze nie moglam niczego miesnego wlozyc do ust.efektem sa oslabione wlosy,paznokcie,szara skora,nie gojace sie zadrapania,oslabienie i brak sil, ktorych potrzebuje calkiem sporo pracujac fizycznie.tak wiec kilka dni przed swietami zaczelam jesc mieso.i w tydzien przytylam 4 kg :/
i rozszerzylam sie :
-talia: 83 cm
-pas: 89 cm
-brzuch: 92 cm
-biodra:103 cm
no coz-czas zaczac planowac a nie rozpamietywac :
-od 10.01 silownia 3xtyg
-5 mniejszych posilkow
-ZERO: slodyczy,cukru,piwa,fast food'ow,masla!
-godze sie z parowarem i woda niegazowana
to by bylo tyle narazie...poniewaz diety jeszcze nie wyszukalam....probowalam dukana,SB,diety jogurtowej ,ryzowej...potrzebuje czegos naprawde dobrego i dosc rygorystycznego-potrzebuje zdyscyplinowania
bedzie mi milo dostac od Was jakies propozycje i widziec was czasem tu.pozdrawiam
---------- Wiadomość dodana o 10:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:56 ----------
znalazlam cos co mnie dosc zainteresowalo
Dieta.pl | Diety z limitem kalorycznym | Dieta 1000 kcal z warzywami
jest sporo warzyw,dobrych rzeczy ale jest tez dyscyplina.to mi sie podoba!