Strona 101 z 143 PierwszyPierwszy ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,001 do 1,010 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Awatar monstera
    monstera jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Witam kawusią albo herbatą bo widze że Emilka rzuca kolejny nałóg

Poczytałam Was troszeczkę, nie wiem co spamiętałam

Haze wracaj do zdrówka! Ja tak miałam rok temu przez bieganie... Zaczęłam biegać choć bardzo tego nie lubiłam. Potem tak mi się spodobało, że praktycznie po zerowym przygotowaniu pobiegłam 30 kilosów po terenie... oj jak wlazałam do domku to padłam na podłoge i wyłam z bólu. Następne 2 tygodnie byłam jak mała syrenka - ból przy każdym kroku.

Pati czekam na wyniki

Viola ja do porządnej zmiany nawyków żywieniowych (nie lubię słowa dieta ) dorastałam odkąd jestem na tm forum. Zawsze mnie coś podkusiło, potem doł i znów zarcie i dół i hurra znów fajnie dietkuje ale nagle atakują mnie chipsy i przecież musze je zjeść bo tak łądnie dietkowałam i sie należy i znów dół że co co, że jestem beznadziejna. Tak naprawdę trzeba jak Elzalulka jezeli popatrzysz na czekolade to 3 razy się zastanów czy naprawdę chcesz ją zjeść? Pomyśl ok zjem 1 kostke ale najpierw muszę pocwiczyć, po ćwiczeniach podniosą ci się endorfinki i czekolada czy jakiś inny kusiciel mogą sie okazc zbędne. Jestes silna - każda baba jest silna - mamy to w genach . Tylko uwierz w siebie!!!

Gratuluję wszystkim spadeczków!!!
    [rul=http://straznik.dieta.pl/][/url]

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Bo Ty Jamelko na dukanie jesteś prawda?
    no co Ty...ja jestem na MŻ .

---------- Wiadomość dodana o 09:29 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:24 ----------

Cytat Zamieszczone przez haze43 Zobacz posta
    nadwyrezylam sobie stawy skokowe bol okropny juz dzis troche lepiej,a na wadze 1 kilo wiecej masakra!!!
    Haze współczuje...chciałas dobzre, ale porwałaś się z motyką na slońce, wydobrzej, a póxniej od nowa,, waga mzoe i wyższa, bo się stabilizuje, to dobrze, bo w krótkim czasie za dużo byś schudła, a jak powoli chudniesz, to skóra sobie poradzi....

Cytat Zamieszczone przez violetta75 Zobacz posta
    Hej kochane!! ja to chyba sie juz do niczego nie nadaje sorki,ze nie podalam wagi w poniedzialek, ale nie mialam jakos ochoty do Was zajrzec...bo mam DOLA ktorego zazeram
    wiola taka rada dla Ciebie...melduj się codziennie z jadłospisami, to naprawde Ci pomoze.... i nie dołuj się niedlugo wiosna

Cytat Zamieszczone przez monstera Zobacz posta
    Witam kawusią albo herbatą bo widze że Emilka rzuca kolejny nałóg
    no jeszcze nie do końca, w ym tygodniu będzie kawka dziennie, a od przyszłego może co drugi dzień, za to zamiast kawy zielona herbata

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

gratuluje wszystkich spadków, moja waga tylko w górę i nie wiem z czego to wynika, może po rzuceniu Dukana? staram się nie poddawać i myśleć pozytywnie!

życzę miłego dnia!

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Ithil Zobacz posta
    gratuluje wszystkich spadków, moja waga tylko w górę i nie wiem z czego to wynika, może po rzuceniu Dukana? staram się nie poddawać i myśleć pozytywnie!

życzę miłego dnia!
    Ithil będzie dobrze a wróciłaś do pieczywka??
    Może przeanalizuj to co jesz, ja też rzuciłam dukana ale waga mi spała o 0.2kg tylko dzięki temu... no teraz czekam na @, mam pierwszy dzień spóźnienia i wróciło mi co straciłam ale czuje że już zaczynam puchnąć....
    Będzie dobrze opisz jak teraz się odżywiasz to pomyślimy skąd wzrosty
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Jamelka25 Guest

może po rzuceniu Dukana?
    pewnei tak, bo organizm musi odreagowac, białka wyciagają z nas dużó wody...

Madziulka ja tez czekam dziś na @ ale jakoś o dziwo spuchnięta nie jestem, gorzej byłam jak brałam taby...

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

hm... z pieczywa jem wase, a żeby nie nabrać wody pije herbatkę slim figura, bo ona usuwa nadmiar wody. Co do odżywiania to liczę kalorie, daje sobie 1500. Wiem, że nie wydaje się mało, ale po Dukanie gdzie nie było limitów tego ile się je to i tak jest wyzwanie
    Na śniadanie jem wase, potem musli z jogurtem naturalnym, następnie lekki obiad np zupa (bez śmietany, makaronu i ryżu) i sałatka, albo jakieś mięsko lub rybka, oczywiście bez tłuszczu (tego nauczyłam się na Dukanie) a na deser do wyboru: jogurt, wafle ryżowe, owoce.

Jakieś rady? help!

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

hm... z pieczywa jem wase, a żeby nie nabrać wody pije herbatkę slim figura, bo ona usuwa nadmiar wody. Co do odżywiania to liczę kalorie, daje sobie 1500. Wiem, że nie wydaje się mało, ale po Dukanie gdzie nie było limitów tego ile się je to i tak jest wyzwanie
    Na śniadanie jem wase, potem musli z jogurtem naturalnym, następnie lekki obiad np zupa (bez śmietany, makaronu i ryżu) i sałatka, albo jakieś mięsko lub rybka, oczywiście bez tłuszczu (tego nauczyłam się na Dukanie) a na deser do wyboru: jogurt, wafle ryżowe, owoce.

Jakieś rady? help!
    Hmmmm ja na usuwanie wody nic nie piję, ale może dlatego że nadal jem sporo mięska bo lubię nie jem żadnego pieczywka ani wasy bo ona ma dość dużo kcal, czytałam wczoraj o niej w tabeli i najmniej kcal na 100g ma chyba 7 ziaren fit bo ok 250 kcal...
    Nadal nie jem węglowodanów no chyba że w postaci owocków i nie jem owoców po 14, bo kiedyś mi Pani dietety powiedziała że do tej godziny można je jeść a później to lepiej nie, później to można warzywka sezonowe jeść.
    Nie jem też muesli ale jak jesz je na śniadanie to nie powinno być problemem....
    hmmm no to nie wiem o co może chodzić, może mimo wszystko na dukanie jadłaś troszkę mniej kcal niż teraz, widzisz zaletą białek było to że się dłuuuugo trawiły a warzywka i owoce trawią się szybciej stąd jesteśmy szybciej głodne..
    Ja osobiście wolę trochę pogłodować niż się przejadać

Może dodaj do tego spacery, takie minimum 30 minutowe i zobaczymy jaki będzie rezultat

---------- Wiadomość dodana o 12:53 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:46 ----------

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    pewnei tak, bo organizm musi odreagowac, białka wyciagają z nas dużó wody...

Madziulka ja tez czekam dziś na @ ale jakoś o dziwo spuchnięta nie jestem, gorzej byłam jak brałam taby...
    Mi brzuch jakby spuchł, bo dłonie to mi rano puchną, czuję różnicę po pierścionkach które normalnie mi z palca spadają :]
    Ja zawsze mam i miałam tak że mi bebech na @ wywala i nic się nie zmieniło, neistety :/
    Kurczę dlaczego on się spóźnia... nigdy tak nie miałam, a przy dietowaniu w tym roku to wyjątkowo drugi raz, ech...

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    nie jem żadnego pieczywka ani wasy bo ona ma dość dużo kcal, czytałam wczoraj o niej w tabeli i najmniej kcal na 100g ma chyba 7 ziaren fit bo ok 250 kcal...
    Tak, ale jedna kromka ma ze 22 kalorie, wiec jak się zje 3, to nie jest tak dużo, przeciez 100 gram nie zjadam....

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

No ja to mam problem właśnie z tym odmierzaniem co ma ile :] ja z resztą nie mam zaufania do wasy bo jak rzuciłam palenie to ją jadłam i też mi waga wzrosła... ale fakt że jadłam jej chyba więcej niż chleba, heh no ale to były czasy kiedy dopiero zaczynałąm myśleć o odchudzaniu....

Jamelka25 Guest

Jak wytrzymujesz bez chlebka i wasy, to tylko pogratulować, ja się nie wystrzegam, bo nie będę jadła, a później się rzucę na chleb....to wole wase, zresztą ja bez takich węgli nie mogę

Strona 101 z 143 PierwszyPierwszy ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów