Hmmm może i ja się dołączę :] a BMI 20, hmmm musiałabym chyba z 55 kg ważyć, a jak na razie marzę o wadze 70 kg i bmi 24 :], ale do kwietnia może uda mi się zejść z moim bmi z 30 na chociaż 29 :]
Hmmm może i ja się dołączę :] a BMI 20, hmmm musiałabym chyba z 55 kg ważyć, a jak na razie marzę o wadze 70 kg i bmi 24 :], ale do kwietnia może uda mi się zejść z moim bmi z 30 na chociaż 29 :]
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Kochaniutkie moje ja chętnie do akcji się przyłącze, ale w tabeleczki w akcji nie chce sie bawić bo potem za bardzo się denerwuje osobami które nie podaja wagi nie zrozumcie mnie źle, ale ja już akcji nie prowadzę, bo wiem co to za zabawa, ale chętnie się przyłączę i będę wspierała, ewentualnie doradzę chętnie program w którym można robić tabelki,
Teraz pare słow o mnie, ja jestem z wami od 2007 roku, ale udzielam się raczej hm od 2009? sama już nie pamiętam, były wzloty i upadki, zawsze gubiło mnie zajadanie stresów i jojo także to jest mój największy problem, zajadanie emocji, ale z wami mi się uda![]()
Witam MADZIULEK86..................................................... ..........................................
Dzięki dziewczynki za info. Jestem z Wami oczywiście. To dzieki wam udało mi się zejść do 60, a potem się utyło... ech chyba wszystkim
Mam 3 latka, 2 super córy i od zaprzetania karmienia drugiej walcze o odzyskanie talii. Ostatnio znów mi sie przybrało ale definytywnie postanowiłam to zmienić. Póki co trzymam się określonych postanowień, niestety chwilowo nie ćwiczę bo nie moge wyleźć z choróbska...
[rul=http://straznik.dieta.pl/][/url]
nie jesteś za młoda by sie odchudzać?
Mona co to za załamka? ze co masz 30 lat ja to mam prawi3 34(2 dni po zakończeniu tej akcji będęą 34urodzinki) więc mnie tu nie denerwuj ja tam młodo sie czuję
No oczywiście że się dołączam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 podajemy wage i cel tak to mam rozumieć?
hahaha...słońce dzięki..;P...jakby tak na to patzreć to ja w tym roku też będę miała już 31..;P...
i tak dobrze rozumiesz w niedzielę 30 podajemy wagę i cele..
---------- Wiadomość dodana o 17:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:35 ----------
MOnsterka to mi zakrawa na jakąś patologię...masz 3 latka już się odchudzasz i w dodatku masz 2 córki...heh zastanowię się czy mozna Cię przyjąć do akcji...chyba zagłosujemy.....hahahahah
(oczywiście żartuję..)...jak zwykle jesyeś miło widziana
9 tygodni pól kilo na tydzień to jakieś 4.5 kilo schudne
---------- Wiadomość dodana o 20:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:14 ----------
No to co dziewczyny ? damy rade/??///?..................................
Grono się powiększa tak trzymać zaliczyłam dziś 107 min gimnastyki, i odechciało mi sie kolacji no jak ruch tak na mnie będzie wpływać to ćwiczę co dziennie po 100 minut![]()