Strona 3 z 143 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

ladieu Guest

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

mogę dołączyć? Mam 30 lat (do września ) trójkę dzieci.Wiem że BMI mam jakie mam ale chcę schudnąć żeby stracić centymetry

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Hihi magiczna 30 nas chyba mobilizuje przynajmniej mnie również

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Bengladesz Zobacz posta
    Grono się powiększa tak trzymać zaliczyłam dziś 107 min gimnastyki, i odechciało mi sie kolacji no jak ruch tak na mnie będzie wpływać to ćwiczę co dziennie po 100 minut
    Chyba powinnam z ciebie wziąść przykłada mi się tak nie chce ale dla was i dla siebie dziewczyny ide na rowerek

Awatar ankaskakanka
    ankaskakanka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A czy mnie przygarniecie?? Do tej pory tylko czytałam i czytałam, zazdrościłam, płakałam ze złości że ja taka słaba jestem, aż .... coś we mnie zaskoczyło i mam nadzieję że z Wami mi się uda ))) I też będę laska ))
    Mam 33 ( chrystusowe ) i dwójkę młodych w gnieździe hehe ze starym to trójka )).
    Przygarnijcie mnie proszę !!!

..."Całe szczęście, że to mężczyźni prowadzili wojny. Gdyby prowadziły je kobiety, wojny byłyby tak zapamiętale okrutne, że na ziemi nie pozostałaby żadna żywa istota"...

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

Ja też chcę!!!
    Cele niewielkie, ale to reakcja na ostatnie przyrosty...
    lat 24 ukończone

No i z Wami tak fajnie się odchudzało zawsze!

Awatar mona28
    mona28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Hejka dziewczynki..

Witam wszystkich chętnych bez wzgledu na wiek..

I też mam nadzieje że ta akcja będzie owocna w pozbycie się paru centymetrów i kilosków..

DORCIa NO JASNE ŻE DAMY RADĘ.....W GRUPIE SIŁA...a jak będzie fajna zgrana grupa to jestem pewna na 101% że nam się uda..

ELZAZULA a wiesz że myślałam o Tobie ...fajnie że jesteś..

Oczywiście fajnie że wszystkie jesteście...tylko ja narazie zwaracam sie imiennie do dziewczyn które znam....ale cieszę się z każdej z was ...która chce dołaczyć do akcji..

---------- Wiadomość dodana o 21:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:39 ----------

Cytat Zamieszczone przez ankaskakanka Zobacz posta
    A czy mnie przygarniecie?? Do tej pory tylko czytałam i czytałam, zazdrościłam, płakałam ze złości że ja taka słaba jestem, aż .... coś we mnie zaskoczyło i mam nadzieję że z Wami mi się uda ))) I też będę laska ))
    Mam 33 ( chrystusowe ) i dwójkę młodych w gnieździe hehe ze starym to trójka )).
    Przygarnijcie mnie proszę !!!
    oczywiście że przygarniemy..

Jak czyatałaś w 1 poście w niedziele podajemy wagę i cel...wtedy też listę zrobię..

---------- Wiadomość dodana o 21:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:42 ----------

Cytat Zamieszczone przez DoraS Zobacz posta
    Chyba powinnam z ciebie wziąść przykłada mi się tak nie chce ale dla was i dla siebie dziewczyny ide na rowerek
    BRAWO Dorcia podoba mi się takie podejście......................

---------- Wiadomość dodana o 21:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez Betispagetti Zobacz posta
    jeśli się zgadzacie
    ZGADZAMY SIĘ!....w akcji sa wszyscy mile widziani..................................

---------- Wiadomość dodana o 21:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:45 ----------

Cytat Zamieszczone przez wielorybinka Zobacz posta
    w niedzielę podam swój cel, a we wtorek rano dorzucę aktualną wagę dzięki za wyrozumiałość
    no problemo.......................................... ........

Awatar DoraS
    Wpisy na blogu
    2

No i zaliczyłam 60 minut rowerka Inspirujecie mnie kochane. A nawet jeszcze akcja sie nie zaczęła Jutro jade do schroniska dla zwierząt i bedę z psami spacerować więc ruch będzie i dobry uczynek będzie. Zaczęło sie od tego że chciałam kota adoptować i okazało sie że potrzebują wolontariuszy. a kota też bedę miała tylko procedure adopcyjną musze przejść.Już przeszłam i kota moge odebrać w następny wtorek kotek musi przejść badanie lekarskie . Schronisko gwarantuje mi zdrowego wykastrowanego kotka

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

DoraS, jak ja CI zazdroszczę, za psiakiem tęsknię najbardziej, a niestety właściciel wynajmowanego przeze mnie mieszkania nie zgadza się na żadne zwierzęta. Zresztą może i lepie, bo cały dzień poza domem jestem, ale i tak tęsknię do jakiegoś czworonoga!

Mona28 - a wiesz, że ja o Tobie też, wątek znalazłam bo zaglądałam na Twój profil, swoją drogą, super zdjęcia!

Widzę dziewczyny, że startujemy z jednego pułapu!

Jamelka25 Guest

Widze, ze watek się rozwija, witam wszystkich

Ja mam 28 lat, dzieci brak, jestem mężatka od niecałych dwóch miesiecy.

Awatar DoraS
    Wpisy na blogu
    2

Jamelciu a zauważyłaś że zmieniłam suwak teraz to na prawde. Wiem że udało mi się schudnąć ale jak widziałam że już schudłam te 13 kilo to się rozleniwiłam a teraz zaczynam jakby na nowo. Tamten etap za mną zaczełam z BMI 33.3 ale teraz mam 27.9 i nowy cel Mam nadzieje że wyjazd do Pl zmobilizuje mnie. Do urodzin -5kilo kufa mać bo jak nie to!!!!!!!!!!

Strona 3 z 143 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów