Strona 39 z 143 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Awatar paolaa
    paolaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    Paola, a Ty chcesz do nas dołączyć? podaj wage i cel, to Cie dopisze....
    Pewnie, że chcę Tak więc: waga dzisiejsza 77.9 kg. Waga docelowa 70 kg, chociaż oczywiście chciałabym schudnąć więcej. 70 to mój pierwszy cel - marzy mi się 60! Może lepiej napisz, że 60 kilosów, hahah

Widzę, że akcja trwa od 25 stycznia, a ja 21 stycznia założyłam swój wątek - więc właściwie odchudzam się razem z Wami
    Ostatnio edytowane przez paolaa ; 06-02-2011 o 11:27

BornToBeFat jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Hej hej,
    moja waga na dziś 76 kg, spadek niewielki, ale ostatnie dni to czas bliskiej przyjaźni z piwem, więc raczej powinnam się cieszyć, że nie poszła do góry I chyba zepsułam wagę podczas ważenia
    "W każdej grubej dziewczynie tkwi szczupła dziewczyna i całe mnóstwo czekolady" - Terry Pratchett

Awatar paolaa
    paolaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez BornToBeFat Zobacz posta
    I chyba zepsułam wagę podczas ważenia
    Jak to? Skakałaś po niej z radości, hmmm?

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez monstera Zobacz posta
    Mastertona,
    Uwielbiam Mastertona mam z 1000 jego książek( nie tysiąc ale dużo)
    Kinga też. Uwielbiam książki o wampirach.... Teraz czytam ;TO; ST. Kinga

---------- Wiadomość dodana o 14:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:13 ----------

Cytat Zamieszczone przez mona28 Zobacz posta
    DORA typiszesz o jakiejś dziewczynie ale chyba nie z naszj akcji...?!
    Nie z poprzedniej...............................................

---------- Wiadomość dodana o 14:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:14 ----------

psu nic się nie stało, naszemu samochodowi troche, ale nic istotnego, tablica się powyginała, ramka pękła, cos tam jeszcze przy czujniku klimatyzacji, ale powiedziąl,
    w Irlandii jeśli pies wpadnie pod samochód i samochód jest choć troche uszkodzony właściciel psa musi zapłacić za naprawe bo nieupilnował psa a droga jest dla samochodów nie dla psa

---------- Wiadomość dodana o 14:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:18 ----------

może dziewczyna chce się dowartościować i mając bmi 17,1 zagląda na taką stronę bo tu większość walczy z nadwagą albo jest blisko do otyłości jakiejś a ona szczypiorek to tak sobie popatrzy i pewnie jej lepiej..:P nie ogarniam takich ale cóż..
    Też tak myślę po prostu szuka sobie brzydszej koleżanki by sie lepiej poczuć

Moja waga dziś to 66.6

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez paolaa Zobacz posta
    77.9 kg. Waga docelowa 70 kg, chociaż oczywiście chciałabym schudnąć więcej. 70 to mój pierwszy cel - marzy mi się 60! Może lepiej napisz, że 60 kilosów, hahah
    ok, zaraz zapisze Cie

Cytat Zamieszczone przez DoraS Zobacz posta
    w Irlandii jeśli pies wpadnie pod samochód i samochód jest choć troche uszkodzony właściciel psa musi zapłacić za naprawe bo nieupilnował psa a droga jest dla samochodów nie dla psa
    u nas też tak jest, no ale znajdz właściciela, myslisz, ze ktos bedzie taki głupi i się przyzna

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Hej spóżniona ale jaestem
    Moja dzisiejsza waga to 91.3 kg,
    Na innym wątku się w piątek dowiedziałam że w 2 tyg straciłam 8zm w brzuchu!! no happy taka jestem że szok... zaraz nadrabiam wąteczek :]

aaaaaaaaaaaa znalazłam sobie dzisiaj skrobię kukurydzianąnie pamietam masy, ale kosztowała mnie 6 zł i była w sklepie o nazwie "Delima" tak więc jak macie go u siebie to znajdziecie tam skrobię
    A i znalazłam tam bbbbaaaaaaardzo fajną rzecz Podpłomyki (takie wafle) bezglutenowe, które mają jakoś 0.5g węgli i 0.1 tłuszczu czyli dla nas gdy chcemy pochrupać są jak znalazł no i mają coś błonnika ale nie pamietam ile mniej więcej
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Sabriel
    Sabriel jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witajcie Kochane!
    Też bardzo lubię Kinga. Wczoraj obejrzałam też z braciszkiem "1408". Może nie wszyscy faceci to ostatnie gnidy..

Ostatni tydzień, a właściwie dwa były okropne, więc nie dziwię się, że moja waga praktycznie się nie zmieniła i to proszę wpisać w tabelkę. z 70,9 na 70,8 dane z dzisiejszego poranka.

Nie chcę być laską typu "wydzwaniam obsesyjnie do faceta, bo nie odzywa się jak zaklęty od zbyt wielu dni", ale moja cierpliwość i wiara w to, że będzie dobrze się wyczerpały. Jeśli wcześniej stałam na krawędzi to obecnie zaczęłam powolutku zsuwać się ze skarpy Przynajmniej upadek będzie z mniejszej wysokości, może łatwiej będzie się pozbierać.

Tak czy siak, kolejny tydzień da spektakularny wynik- obiecuję!

Dobrego wieczoru piękne Panie

Jamelka25 Guest

Kurka, ja swojej wagi zapomniałam podać. 107,9 czyli wg tableki -0,1,a tak ogólnie -0,2, bo sobie zaokrągliłam w tabelce...więc żadnej rewelacji nie ma, ale zawsze to w dół, a nie w góre

a no i waga Path 64, podałam mi smsem

Madziulka, bo brawo za tyle zgubionych cm...

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Kurka, ja swojej wagi zapomniałam podać. 107,9 czyli wg tableki -0,1,a tak ogólnie -0,2, bo sobie zaokrągliłam w tabelce...więc żadnej rewelacji nie ma, ale zawsze to w dół, a nie w góre

a no i waga Path 64, podałam mi smsem

Madziulka, bo brawo za tyle zgubionych cm...
    hehe tak patrzę i ja też jak podawałam wage to zaokrągliłam jeśli dobrze pamietam do 92 kg a miałam 91.7kg no ale i tak -0.4kg to niezły wynik zmienię trochę suwaczek... na suwaczku zostawiam sobie dla spokoju swojej psyche te 0.5kg więcej jak nie daj Bóg mój organizm się zbuntuje przeciw mnie...

gratuluję Wam/Nam wszystkim spadeczków i oby tak dalej!! a zastojami proszę mi się nie martwić i patrzeć w przyszłość z optymizmem
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez Sabriel Zobacz posta
    Witajcie Kochane!
    właśnie wpisywałam dane do tabelki i o Tobie pomyślałam,zastanawiąłm się czy dobrze mam wpisaną hodzi o nick, bo ja jestem dyslektyczką i czasami(nawet często) mi się myli

Co do twojego chłopaka...tak naprawde, to jaki to jest związek na odległość inaczej jest jak ludzie mieszkają razem, sa para małżenstwem, dość długo i jedno wyjeżdza do pracy, a takie mieszkanie gdzieś tam, jest dla mnie bez sensu, a moze on tam zyje swoim życiem, a Ciebie ma jako "dodatkową zabawe" skoro tak zadko dzwoni, taki słaby macie kontakt, to czy wogóle jest sens to ciągnąc...ja bym na Twoim miejsci zadzwoniła i pogadał...tak po prostu, jak on widzi wasz związek...jak go nie widzi, to dała bym sobie spokuj, bo gorzej cierpisz zastanawiając sie co dalej z wami będzie niż definitywnie z nim skończysz i moze poszukasz w swoim bliższym otoczeniu jakiejś przyjaznej duszy...

Strona 39 z 143 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów