Strona 47 z 143 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 57 97 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Awatar MogeWiecej
    MogeWiecej jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Jezu ale mam smaka na cukinie, dzieki

u mnie z dietą ok, zaczełam znowu jexdzić na rowerze do pracy

---------- Wiadomość dodana o 23:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:02 ----------

i chciałabym już bałwanki
    myślicie że to realne zeby miec 91 do konca lutego ?

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez haze43 Zobacz posta
    witam jestem haze nie pisalam bo byl popsuty komp. zeszlam juz z wagi na 114
    Wpisze w tabelkę, ale już nie uwzględnie w podsumowaniu tygodniowy, bo już było...

Awatar MogeWiecej
    MogeWiecej jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    3

He jdziwczynki!
    Wpadam się przywitać i zameldować ze dzisiaj waga 93.5 czyli 200 gram nadwyżki.
    Jadę dzisiaj znowu na rowerze do pracy

ladieu Guest

Hej dziewczyny co tu tak cicho? Jak tam dietki? U mnie w miare ok,wczoraj niestety nie miałam czasu ćwiczyć,pokręciłam tylko trochę kółkiem i byłam na dwugodzinnym spacerze z dziećmi.Ale dieta była,nic nie podjadłam,małż namawiał mnie na ciemne piwko ale się nie dałam,nawet batona musli nie zjadłam którego mi kupił

MogeWiecej ja jakoś nie mam zapału do roweru,planuje bieganie jak bedzie trochę cieplej,ale zobaczymy czy mi to wyjdzie.A daleko masz do pracy?

Jamelka25 Guest

Ja z mężem jakoś tak w listopadzie kupiliśmy sobie rowery więc jak zrobi się już ciepła i maż będzie miał jakieś wolne dni w których nie musi odsypiać, to będziemy sobie jeździli rowerami, czasem ja sama będę jeździła do koleżanki...miałam stacjonarny, ale jakoś nie lubiłam jeździć na nim i do tego mnie noga bolała

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez MogeWiecej Zobacz posta
    He jdziwczynki!
    Wpadam się przywitać i zameldować ze dzisiaj waga 93.5 czyli 200 gram nadwyżki.
    Jadę dzisiaj znowu na rowerze do pracy
    Jak ja Ci zazdroszczę, ja mam tak blisko do pracy ze też mogłabym rowerem jeździć i było by szybciej niż busem, ale w mieście trzeba jeździć ulicą a to mnie przeraża :/ wychowałam się na wsi a tam to się jakoś człowiek nie bał po tych ulicach jeździć tutaj jest więcej zagrożeń...

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    Ja z mężem jakoś tak w listopadzie kupiliśmy sobie rowery więc jak zrobi się już ciepła i maż będzie miał jakieś wolne dni w których nie musi odsypiać, to będziemy sobie jeździli rowerami, czasem ja sama będę jeździła do koleżanki...miałam stacjonarny, ale jakoś nie lubiłam jeździć na nim i do tego mnie noga bolała
    Ech co ja bym dała za stacjonarny rowerek lub orbitreka i tak oglądać seriale i ćwiczyć zamiast siedzieć przed TV
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

Hej Dziewczyny!
    Chcę się przywitać po weekendzie.
    Któraś z Was kiedyś była w Budapeszcie? Moim zdaniem jedno z najromantyczniejszych miast Europy! Przecudne, oczarowujące, magiczne! Ludzie mili, a i z angielskim wcale nie było źle, jak wszycy straszyli, no i w końcu cywilizacja, po Ljubljanie byla to miła odmiana! Zakochałam się w tym mieście bez pamięci. Więc teraz tak:
    Ruch w czasie weekendu - dużo dużo i jeszcze więcej! Tyle było do zwiedzania i chodzenia, że będę z miesiąc odciski leczyć!
    Dieta: Całkiem całkiem, muszę przyznać, że choć oczywiście lokalnych specjałów spróbować trzeba było, to nie jest to wcale taka zła kuchnia jeśli chodzi o dietę, posiłki główne miałam 2 w ciągu dnia, ale dojadałam owockami, to jabłuszko, to gruszka, żeby nie być głodną cały dzień.
    Miasto marzenie! A na przyszłość muszę wybrać się tam do SPA, bo to jedna z najlepszych i raczej nie najdroższych SPA-destynacji!

Jamelko - nie wiem czy celowo (przez tą tarczycę przeklętą) czy omyłkowo, ale w tabelce nie zaznaczyłaś na czerwono, że u mnie to zwyżka ogromna

No i witam z południową kawką!

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez elzazula Zobacz posta
    Jamelko - nie wiem czy celowo (przez tą tarczycę przeklętą) czy omyłkowo, ale w tabelce nie zaznaczyłaś na czerwono, że u mnie to zwyżka ogromna
    musiałam przeoczyć...zaznacze Cię na czerwono...ale już pzry następnej

Madzia, ja tez tak myślałam, a później nie jeżdziłam...teraz mam steperek i trochę na nim chodzę, przeważnie przy jakimś kanale muzycznym....

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez MogeWiecej Zobacz posta
    Jezu ale mam smaka na cukinie, dzieki

u mnie z dietą ok, zaczełam znowu jexdzić na rowerze do pracy

---------- Wiadomość dodana o 23:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:02 ----------

i chciałabym już bałwanki
    myślicie że to realne zeby miec 91 do konca lutego ?
    Myślę że cel jest możliwy, ja też bym chciała 8-kę z przodu zobaczyć ale chyba nie będzie mi to dane :/

A co do cukinii, to ja sobie dzisiaj znów takie trobię też ją uwielbiam nawet taką smażoną na patelni grilowej w plastrach, cudne warzywo
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Jamelka25 Guest

Już wiem, bo miałam Cię na minusie, czasami jak obliczam, to wcisne nie tą kolejnosć komórek i wyszedł mi ujemny wynik....ale juz poprawiłam

Strona 47 z 143 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 57 97 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów