Ja to jednak tego orbitreka bym wolała, wiesz wgapiłabym się jak zombie w TV i szła w dal, hehe ale ani kasy ani miejsca na niego nie mam![]()
Ja to jednak tego orbitreka bym wolała, wiesz wgapiłabym się jak zombie w TV i szła w dal, hehe ale ani kasy ani miejsca na niego nie mam![]()
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Jasna doopa, czy w zyciu nie moze byc chwilke z gorki..tylko czesciej pod gorke??!!!Ale ze wszystkim sobie poradze-zawsze bylam "silna"
Diete kochani stosuje juz trzeci dzien-Zryj polowe! Jamelus nie umiem kurcze wrocic do nielaczenia ,jakos mi nie wychodzi. W przyszlym tygodniu dostane kase i kupie karnet na silownie-jakos taka forma za ktora trza bulic mnie mobilizowala ostatnio , to moze i tym razem zadzialaZapelnie moje luki miedzy zajeciami w szkole.
Mozg mi chyba wyparowal ostatnio, bo niczego nie pamietam co tak intensywnie zakuwalamPiekna pogoda-slonecznie, wietrznie, mrozno i slisko
Gdzie ja sie wyprowadzilam do cholerki....
![]()
Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu- Grupy Wsparcia Dieta.pl
No violetta pilnuj się bo powoli a nawet bardzo powoli Cię doganiam....
Może masz przeciążenie zwojów i szybko zapominasz "niepotrzebne" informacje by móc wkuć nowe![]()
Witam..
No i Madzia znów dzisiaj na "posterunku "..
A u mnie waga stoi...na szczęście nic nie jest na plusie na razie...ale tez nie spadła..heh....tak jak przypuszczałam ...pewnie ten tydzień zalicze zastój....
No cóż ...życzę miłego dzionka wszystkim
hehe korzystam póki nie mam za wiele pracy... niedługo będę co dzień pisać ze nie czytałam bo nie miałam czasu :P
Ja też mam zastój kochana i nie wiem co z nim robić...
ja jadłam pulpeciki z indyka, kalafior i trochę szpinaku ale bardzo kiepsko mi wyszedł ten szpinak...
Poza tym jakaś dzisiaj rozstrojona jestem i zapomniałam o jednej FV :/
A tu zrobiłam tabelke z celem
![]()
JAMELUs przepiękna tabelka...buziaczki
![]()