Strona 49 z 143 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 59 99 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

haze43 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    piotrkow trybunalski

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

do Madziulki piszesz ze sie wstydzisz chodzic z kijkami,a to niepotrzebnie bedziesz wygladac jak nowoczesna ,dbajaca o zdrowie osoba i wzbudzisz w innych chec nasladowania,wiem bo sama tak mam.Mieszkam obecnie na wsi i wierz mi nikogo to nie smieszy,.Wzbudzam raczej pozytywne emocje.No jestem troche starsza pani po 50 czyli w wieku waszych matek,ale dusze mam taka sama jak wy.Wlasciwie to dopiero teraz moge zadbac o siebie bo wreszcie nie musze dbac i innych Mam to za soba,pozdrawiam.Oprocz kapusty dodaje czasem surowa grubo starta marchew.to tez powieksza malutka porcje jedzenia

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    A tu zrobiłam tabelke z celem

Jesteś wspaniała!! Tabelki naprawdę super, tylko nie wiem czy u mnie nie ma błędu w tych kg do celu <mysli>
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Super Tabelki świetna robota
    A ja się też wstydzę chodzenia z kijkami ale co tam kicham to jutro idę z koleżanką, a niech inni patrzą i podziwiają kolorowych

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

haze moja mam w tym roku skończyła 51 lat, więc jesteś w jej wieku i domyślam się że wiele w Tobie werwy Masz też o tyle fajnie że masz partnera do spacerów, ja mam coś takiego że ciężko mi się przełamać i zacząć coś robić samej :/ Może gdybym mieszkała na wsi, w rodzinnym domu to też byłoby inaczej... jakoś miasto mnie tak ogranicza, niby człowiek jest tu bardziej anonimowy niż na wsi, ale jakoś ciężej mi się przełamać do działania...

Dzisiaj znów zrobiłam placuszki cukiniowe, były jeszcze lepsze jak wczoraj

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Witam!

ja na zastoje wagi zawsze stosuje ruch, kefir i dużo wody (najlepiej z cytryną). Wiem, że to głównie oszukiwanie samej siebie ale podnosi moralne i nie mam ochoty rzucenia wszystkiego w pierony Dzięki ślicznej tabelce zobaczyłam swój cel, nie jest to dla mnie mało więc od jutra ruch dobranoc!

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez haze43 Zobacz posta
    ale dusze mam taka sama jak wy.Wlasciwie to dopiero teraz moge zadbac o siebie bo wreszcie nie musze dbac i innych Mam to za soba,p
    No i takie podejście mi się podoba

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    tylko nie wiem czy u mnie nie ma błędu w tych kg do celu
    A czemuż to? Tak mam zapisane...

Awatar MogeWiecej
    MogeWiecej jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    3

wychdozi na to, ze mam przyrost wagi :P 0.5 kg hehehe mam nadzieje, ze uda mi się to zwalićź do niedzieli

mialam wczoraj randkę

---------- Wiadomość dodana o 07:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:26 ----------

bo waga aktualna jak na suwaku ale z neidzielei miałam 92.7 więc 0.5 jest na plus, heh dobra trudno i tak mam najniższą wagę w ciągu 2 lat

natasza322 jest nieaktywny Nowy na forum

Witam po małej przerwie
    I możecie krzyczeć ale tak mnie uczelnia wk..... zdenerwowała że zajadłam znów problemy i nawet nie miałam ochoty myśleć o diecie. Plusem może być to że po 2 tygodniach bez słodyczy szybciej mnie mdli i jem mniej niż kiedyś. Ale dzisiaj wracam na drogę do szczupłej sylwetki. W końcu to sobie robię krzywdę kiedy zajadam emocje a nie tym którzy mnie zdenerwowali eh no ale bywa
    Aż mi teraz głupio jak poczytałam gratulacje spadku wagi, a ja się tak złamałam ;/
    Dziękuje

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    No i takie podejście mi się podoba

A czemuż to? Tak mam zapisane...
    nie no chodzi mi o ilość kg do zrzucenia..... ale zmęczona wczoraj byłam to może źle coś spojrzałam

Dzień dobry bardzo, co tam u Was słychać?

Do mnie też dzisiaj zawitało słońce i w duszy i na dworze Pogoda naprawdę piękna, cieszę się że mam tak wielkie okno by ją podziwiać, hehe

MogeWięcej napisz coś więcej o randce, chętnie posłuchamy o tak przyjemnych wydarzeniach choć jeśli dobrze pamiętam to mówiłaś coś o negatywnym nastawieniu do facetów, ale dobrze że się zmienia

A Mój Luby podarował mi wczoraj różyczkę ot tak i mile spędzony wieczór No człowiek od razu inaczej patrzy na świat

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez MogeWiecej Zobacz posta
    mialam wczoraj randkę
    no,no no już zapomniałam jak to jest....

Jaką mieliście najkrótsza, albo najdziwniejsza randke?

Moja najkrótsza randka trwała 20 minut, tyle zdołałam wytrzymać, bo koles z którym się umówiłam, dobrze, ze nie przed domem przyjechał taksówką, troche podchmielony i z piwami w jednorazówce i się zapytał, to mzoe pogadamy i piwko wypijemy na przestanku....głupio mi było, tak go drazu spłąwić więc siadłam z nim na tym pzrestanku, ale powiedziałam,że piwa nie chce, bałam się, zę zobaczy mnie ktoś ze zakładu w którym pracowałam, a byłam zastępca kierownika, to pozory trzeba jakieś stwarzać...wiec powiedziąłm, ze zapomniałam koleżance kluczy zostawić i się zmyłam. Kiedyś się też spotkałam z kolesiem, który mnie częstował trawką i palił przy mnie, ale były i też miłe randki"normalniejsze"

Cytat Zamieszczone przez natasza322 Zobacz posta
    Aż mi teraz głupio jak poczytałam gratulacje spadku wagi, a ja się tak złamałam ;/
    nie ma co się załamywać, tylko dalej do przodu....

A Mój Luby podarował mi wczoraj różyczkę ot tak i mile spędzony wieczór No człowiek od razu inaczej patrzy na świat
    No widzisz Madziu jak go urobiłaś

---------- Wiadomość dodana o 10:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:17 ----------

nie no chodzi mi o ilość kg do zrzucenia..... ale zmęczona wczoraj byłam to może źle coś spojrzałam
    a Madzia, taki cel podałaś 85, jak sie niezgadza, to zmienię i uwzględnie w przyszłej tabelce, ale pamiętam 85...ale mogłam Cię pomylić, bo jakoś tak myle Cię z Mogę wiecej Nie pytaj dlaczego bo sama nie wiem, może te zdiecia

Strona 49 z 143 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 59 99 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów