Strona 51 z 143 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Cytat Zamieszczone przez haze43 Zobacz posta
    do Madziulki i innych kochanych dziewczyn ,moj partner od spacerow jest calkiem przystojny,zre z plastikowej miski lubi duzo i dobre teraz musze chodzic sama ,bo dziewczyny z jego gatunku maja teraz cieczki i boje sie ze jak ucieknie to zastrzela go mysliwi bo to las.On jest rasy husky,spacery z kijkami to naprawde wspaniala sprawa wydolnosc czlowieka zwieksza sie o 100% ,pracuja wszystkie miesnie tempo nadajesz sama .dostalam takiego pauera jak nie pamietam kiedy, kijki na allegro sa po50zl sa skladane i calkiem dobre .pozdrawiam
    Hehe no to dobry partner, nigdy nie narzeka a nawet uwielbia spacery Hmmm mam psiaka który też wymaga dużej ilości spacerów, muszę naprawdę nad tym dobrze pomyśleć... Powiem Ci ze z moich zajęć na uczelni m. in. na temat nordic walkingu dowiedziałam się że regulowane kije są kiepskie bo mało wytrzymałe i że najlepiej jest sobie dobrać takie do swojego wzrostu Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Jamelkaz tym dzieckiem, hmmmm ciężko powiedzieć, hehe Wiesz jak to jest z facetami, usłyszałam deklarację że byłoby fajnie, że w sumie juz czas, że możemy zacząć się starać ale jak przychodzi co do czego to czy to będzie "bezpieczne" - zawsze mówię że niby tak a że ryzyko zawsze istnieje jak na razie mamy piątek a ja od poniedziałku czekam na @ ale wątpię bym tak szybko "zaskoczyła" bo pierwszą próbę podjęliśmy w minioną sobotę... wszystko możliwe że to jednak dieta mi hamuje @ ale ani się nie głodzę a ni nic więc nie wiem... jak do poniedziałku nic nie będzie to się do lekarza wybiorę :]
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar violetta75
    violetta75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torshälla
    Wpisy na blogu
    4

Hej kochane odchudzaczki Przelecialam... troszke watek i --
    zauwazylam ze glownym i najpopularniejszym miejscem randek byly przystanki Moje randki tez czesto sie tam odbywaly, hehe.
    Nordic Walkin-dziewczyny -ja tez w Polsce bym pewnie sie wstydzila i ciesze sie ze mieszkam w Szwecji , bo tu swiadomowsc potrzeby ruchu jest na wysokim poziomie.Tez na poczatku sie wstydzilam, ale pomyslalam sobie oLAC tych wokoli popedzalam jakis czas z kijaszkami-a teraz kurka jakos nie daje rady.
    A tak w ogole z dietka(zryj mniej) radze sobie- z cwiczeniami wcale nie radze ZERO pomijajac krotki marsz na autobus(ale to sie nie liczy).
    U mnie sniezyca od wczoraj ze sparalizowalo caly rejon i chaos na drogach , chodnikch iw ogole...amy dzis wybieramy sie do szpitala oddalonego ok 200 km-mam troche cykora jak ta podroz przeminieTen kto pamieta o mom kochanym siostrzencu ...to oczywiscie nie obylo sie bez komplikacji i musial wrocic do szpitala na ponowna ale mnie inwazyjna na szzescie operacje glowy. Boze co ten chlopak musi przezywac...tego nie da sie opisac slowami.
    Dobra spadam I zycze wszystkim sukcesow i samozaparcia

Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
    Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Viola będzie dobrze, może pomyśl nad ulepszeniem menu w tej diecie MŻ... teraz większość z nas ma zastój chyba taka pora, ale przetrzymamy ją

Awatar DoraS
    DoraS jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

kurcze dziewczyny w tym tygodniu chyba nie zalicze spadku. Jest dobrze a potem zjem coś nie dużo ale np ciastko . Śmieszne bo jem mało podjem sobie coś słodkiego no i tyle. Powinnam zjeść coś mądrze zanim będę głodna i rzucę się na byle co. Jaka mądra jestemskoro to wiem to dlaczego się nie stosuje.

Awatar violetta75
    violetta75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torshälla
    Wpisy na blogu
    4

DOras, ja mam podobnie ale tylko wtedy kiedy cos slodkiego albo niedozwolonego stoi w zasiegu mojego wzroku albo rak Ostatnio powiedzialam ze jak inni chca cos slodkiego to maja sobie siagnac z szafki bo jak stoi na stole to mnie kusi
    Madzia caly czas ja modyfikuje,ale staram sie jesc rozsadnie bez katowania-u mnie dziala najbardziej spadkowo nielaczenie bialek i wegli , nie zarcie slodyczy,zjedzenie I sniadania(obowiazkowo), regularnosc posilkow i ostatni 4 godz przed snem(niekoniecznie o18, bo roznie chodze spac)

Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
    Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

hmmmmm a może spróbuj wykluczyć na jakiś czas makarony, a jedz np te pełnoziarniste makarony, nie jedz chlebka i ziemniaków - choć zakładam że pewnie już nei jesz, heh ale zawsze warto to dodać

Awatar mona28
    mona28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

WITAM KOCHANE :*
    Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    myślałam,ze wpadne na kawe jak będzie na załadunku, wysadził by mnie niedaleko Ciebie a z powrotem zabrał, ale on ma gdzieś załadunek wcześniej, zapomniałam nazwe. Rano jedzie w okolice Krakowa, z Krakowa na Łotwe, wróci gdzieś w niedziele i raczej z walentynkowego obiadu nici...no ale przyzwyczaiłam się już...odbijemy kiedy indziej...
    SŁOńce było lepiej.....to po pierwsze a po 2 wpadaj do mnie jak w dym kiedy tylko możesz..

---------- Wiadomość dodana o 11:35 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:33 ----------

Cytat Zamieszczone przez DoraS Zobacz posta
    kurcze dziewczyny w tym tygodniu chyba nie zalicze spadku. Jest dobrze a potem zjem coś nie dużo ale np ciastko . Śmieszne bo jem mało podjem sobie coś słodkiego no i tyle. Powinnam zjeść coś mądrze zanim będę głodna i rzucę się na byle co. Jaka mądra jestemskoro to wiem to dlaczego się nie stosuje.
    DOrasiu...ja mam tak samo..................................................... .............................................

---------- Wiadomość dodana o 11:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:35 ----------

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Viola będzie dobrze, może pomyśl nad ulepszeniem menu w tej diecie MŻ... teraz większość z nas ma zastój chyba taka pora, ale przetrzymamy ją
    No niestety u mnie waga nadal stoi jak zaczarowana..;P

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

ale z drugiej strony warto spojrzeć na to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    i pomyśleć że poszło się o krok do przodu

Awatar marga82
    marga82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Czesc! Chciałam wam tylko zyczyc miłego dietkowego dnia!
    U nas pogoda okropna wiec nie nastraja na pisanie

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

a tutaj dziewczyny co tak ucichło?
    ................................

Strona 51 z 143 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów