Dziewczyny pomocy!
dziś weszłam na wagę i zobaczyłam 1 kg do góry ;/ a naprawdę stosowałam się diety, nie wiem co się stało, ale jedyne o czym mogę myśleć to czekolada ;(
Dziewczyny pomocy!
dziś weszłam na wagę i zobaczyłam 1 kg do góry ;/ a naprawdę stosowałam się diety, nie wiem co się stało, ale jedyne o czym mogę myśleć to czekolada ;(
O wręcz przeciwnie być powinno, u mnie świeci słonko i jedyne o czym myślę to spacer.
---------- Wiadomość dodana o 15:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:25 ----------
Wiem co czujesz, nie wiem jak to wytłumaczyć, jaką dietę stosujesz? mniej kcal? a może przyrost masy mięśniowej? w każdym razie porzuć myśl o czekoladzie!
---------- Wiadomość dodana o 15:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:26 ----------
Ja z ciężkim sercem jeszcze w pracy siedzę, ale chcę się zmywać tak szybko jak to tylko możliwe.
hehe ja też w pracy siedzę kochana i jeszcze godzina mi została... o godzinę za dużo
Ithil spokojnie może jesteś przed @? czasem też "nadmiar" ćwiczeń powoduje wzrost masy mięsniowej i wzrost kg....
Ostatnio edytowane przez Madziulek86 ; 11-02-2011 o 15:42
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Słońce nie wiem w kórej fazie jesteś...ale jezeli to w+P Dukan zaznacza że czasami po duzym ubytku może być plus 1 kilogram i właśnie zdaża się to w czasie W+P..i Dukan zaznacza że nie wolno się tym przejmować...należy po prostu przejść znów na fazę same proteiny i wtedy waga sie unormuje..
napewno bedzie dobrze.....tylko nie wolno ci się zalamać teraz a jak cie bierze na czekoladę zrób ja z przepisu dukana..
Sobota, słonko świeci... ślicznie
wczoraj nie dałam się czekoladzie, poszłam do koleżanki która poiła mnie owocowymi herbatami i przyrost wagi zrzuciłyśmy na zmianę tabletek hormonalnych.
miłej soboty życzę! ja zabieram się za porządki, to przecież też jakaś forma ruchu
Ithil no i gratulacje że nie dałaś się czekoladzie, kochane miłego dnia życzę
Dziendoberek, miłego dnia życzę...........................