zrobiłam jeszcze taką tabelke, kto najwiecej schudła...oczywiście po pierwszym tygodniu ona niewiele mówi, a raczej widac to w ogólnej....osoba, która najwiecej schudła będzie zaznaczona na czerwono
zrobiłam jeszcze taką tabelke, kto najwiecej schudła...oczywiście po pierwszym tygodniu ona niewiele mówi, a raczej widac to w ogólnej....osoba, która najwiecej schudła będzie zaznaczona na czerwono
hell yeah dowaliłam z kokseem
bgeheheheh
dostałam zaproszenie od tego gościa na walentynki
no prosze...ja Ci powiem,zę jak sobie coś postanawiamy, to się nie sprawdza....jak ja sobie w 2006 postanowiłam, ze się z żadnym facetem nie umowie, to ciągle poznawałam jakiś facetów, w tym mojego męża
A gdzie się wybieracie na te walentynki?
---------- Wiadomość dodana o 17:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:30 ----------
Przeciez dopiero w tamtą niedziele Cię zapisałam, a akcja jest od 30....wiec to były spadki po pierwszym tygodniu....
No niezła tabelka Bengi schudła "0" ehm , wtedy miałam skok wagowy
A ja jestem przed @ i już wiem skąd dzisiaj te smaki na racuchyDzisiaj mi się waga wywdzięczyła,spadki były ranozaliczyłam też spacer, miał być z kijkami ,ale zepsuł mi się jeden i spacer odbył się bez kijków
no to w niedzielę znowu podajemy wagę, ja sie chyba niczym nie popiszę :/ no zobaczymy
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Witam, moja waga 106,1
A co to jeszcze wszyscy śpią?
ej nie mam pojęcia, powiedział ze mnie gdzieś zabierze intryguje mnie skubany
dzisiaj też chciał się wyobraż na rower))))))))))))))))))))
ej a jak się zakocham ? albo coś????????/ehhh
zaraz podam wagę!
92.4
No niedziela, to wszyscy śpią
Ja niedawno wstałam, piję swoją śniadankową kawkę, nie rozpuszczalne paskudztwo, a taką z kawiarki mniami!
Wstawiłam właśnie zupkę na dzień dzisiejszy, pyszna grzybowa, aż się doczekać nie mogę.
Moja dzisiejsza waga to 68,0, ale spadek tylko przez @.