JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
dzieki Madziul
jutro mam randewu zobaczymy co ztego wyniknie:P hehehehehe
No mamy nadzieję że same dobre rzeczy
a miłości nie ma się co bać, jeśli się boisz to miej zasadę ograniczonego zaufania ale nie zabraniaj sobie zabawy
66.6 bez zmian............................................. ..............
Doras diabelskie trzy szósteczki :] jak ja bym chciała takie szóstki u siebie widzieć, ile walczyłaś by je ujrzeć?
Mnie to ciekawi bo wg testu dukana to ja te swoje 70kg powinnam zobaczyć z końcem lipca, a jak na razie waga od 3 tygodni stoi, najpierw tydzień na 92kg, a teraz 2 tyg miedzy 91.3kg a 91.7kg....a ja już chce bałwanka z przodu
Tak mi na myśl przyszło, a dużo wody pijesz? Może brak wody powoduje te zastoje. Swoją drogą, powoli CI te kilogramy ubywają mimo dużej wytrwałości. Badałaś może tarczycę? U mnie wyglądało to podobnie i okazało się że to niedoczynność.
Jesli masz problemy z włosami i paznokciami (ja na przykład miałam taką nierówną płytkę, poziome pręgi i bardzo wolo rosnące paznokcie), suchą skórę i szybko się męczysz, to warto zbadać TSH ft3 i ft4 (koniecznie wszystkie 3).
---------- Wiadomość dodana o 23:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:49 ----------
Wróć, właśnie zauważyłam że w sumie ubyło CI prawie 6 kg w 6 tygodni i narzekasz mimo książkowego tempa utraty wagi!!!!
u mnie dzisiaj też bez zmian
92.4 ale dobrze jest .d
dzisiaj jem peirwsze śniaanie w roli głównej z bułkami dwoma i pasztetem
dzień dobry melduje się z wagą 69 kg
dziś mnie normalnie wszystko boli że hej ale to chyba dobrze wczoraj byłam na 3 h zwiedzaniu kopalni w Wieliczce do tego z młodym który usnął po drodze na szczęście w wózku a na nieszczęście jest tam masa schodów i musiałam do śpiącego nosić więc z obciążeniem jakieś 15 km schodziłam po schodach a dziś mnie jeszcze kark boli bo jakośc krzywo spałam
hehe
Kochana w 6 dni ubyło 2.7 kg - I faza, a w 5 tyg ubyło mi te 4.3 kg więc już nie tak książkowo i od 3 tyg zastój... a wody hmmm pijam duuużo, w pracy staram się wypijać 1,5l a jeszcze w domu wypijam średnio 1 litr coli plus herbatki i kawki
Co do tarczycy to w zeszłym roku robiłąm badania na te hormony i wszystko wyszło mi w normie, chociaż rozdwajają mi się paznokcie i są łąmliwe, a włosy, cóż no też troszkę wypadają choć nie wiem czy to nie wina farbowania szamponetkami :] chociaż wypadały i wcześniej nim zaczęłam przygodę z farbowaniem się...
ja tam myślę nadal że to taka stabilizacja mojego organizmu i liczę że od dzisiaj znów zacznę zaliczać spadki, od wczoraj mam system 1/1