Strona 59 z 143 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

hmmmmmm jakieś 7 tygodni, bo wydaje mi się że 2 tygodnie już/dopiero minęły, a czemu pytasz?

MogeWięcejdla czego facet nie dla Ciebie, nie rozumiem? P.S. Widzę że też masz zastój w podobnym momencie wagi co i ja :] łączę się w bólu

Ja zajadam się właśnie podpłomykami popijam witaminki i mam activie żeby poprawić sobie trawienie, hehe o ile to w ogóle działa

Dzisiaj same P i mam jogurty i kiełbaskę z indyka ze sobą
    Ostatnio edytowane przez Madziulek86 ; 15-02-2011 o 09:25
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez MogeWiecej Zobacz posta
    A tak w ogole to ile jesycye tej akcji zostało? tygodni????????
    Skoro minęły dwa, to zostało 7

Zamykam liste i niedługo zrobie podsumowanie...

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Oj ale mam wrażenie że nas coraz mniej zostaje :/
    ostatnio widziałam Azizę, dołączała do kolejnej akcji, hehe

Co tam u Was słychać, bo wydaje mi sie że nasz temat coraz bardziej przybiera formę, wejdę, podam wagę i spadam...

Jakoś cicho tu jest a i nam założycielka gdzieś zniknęła :/

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

gratulacje dla nasz wszystkich za wytrwałość i gratulację dla tych co utraciły najwięcej że Wam się udaje
    Cóż ja zaliczyłam minimalną zwyżkę :/ masakra, waga mi stoi już 3 tydzień, ale zmieniłam system na 1/1 i może coś ruszy i się zmieni

Jamelka25 Guest

Najwiecej schudły:

Jamelka25 -1,8
    Paolla -1,2
    3 miejsca nie ma, bo 4 osoby schudły tyle samo, czyli -1

Najwięcej przez 2 tygodnie schudła...Mogę więcej...
    Reszte widać w tabelkach...
    Tabelka ogólna:

do celu...

ile kto schudł od poczatku...

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

nie wiem czy Wy tez tak macie, ale mnie osoby trzecie są w stanie strasznie zdemotywować jeśli chodzi o dietę. Wczoraj usłyszałam od ciotki: po co jesteś na tej diecie skoro i tak nie widać efektów. Miłe nie ma co.

Niby słonko świeci, niby jest przyjemnie a ja mam tak podły nastrój, że najlepiej się schować i do nikogo nie odzywać.

Ale wiecie co? jak zobaczyłam tabelkę, to poprawił mi się humor, myślę że wszystkie jesteśmy zabiegane, mniej lub bardziej i jest wiele rzeczy, które trzeba zrobić i są bardzo pilne, a tutaj dziewczyny walczą o swoje zdrowie i robią coś dla siebie. To strasznie pozytywne, że w całym tym natłoku myślimy o sobie i staramy się pomóc

Trochę mnie sentymentalnie chwyciło, ale głowa do góry i dalej w dietę

Jamelka25 Guest

Myślałam, ze mi post nie poszedł i drugi raz to samo wklejałam, no ale już usunęłam poprzedni...
    Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    Ja zajadam się właśnie podpłomykami popijam witaminki i mam activie żeby poprawić sobie trawienie, hehe o ile to w ogóle działa
    To jest powód Twoich przestoi...byłam na dukanie 3 tygodnie, bo więcej mój organiz nie chciał, bo bolała mnie trzustka...ale troche się przygotowałam, nawet książkę miałam...na dukanie mozna skrobie kukurydziana, ale w ilości przyprawowej, do placków itp, juz nie pamietam co tam się gotuje...a ty przyswajasz jakieś podpłomyki...aktivi też nie można, na zaparcia, to parafine dziewczyny piją, czy jak to się tam zwie...no i wiadomo, ze dukan tez desery wymyślił, no ale dla mnie bez sensu jest jedzenie ciągle deserów na diecie, a to czekolade, a to sernik...tylko nie wkurzaj się, zę tak Ci odpisałam, ale skoro się ciągle zastawiasz nad pzrestojem, to ja Ci poprostu podpowiadam...a takie 1/1 jest dla mnie bez sensy, bo po to jest ten plan, ze na P chudniesz, a na PW ma się waga stabilizować....

---------- Wiadomość dodana o 10:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:41 ----------

Myślałam, ze mi post nie poszedł i drugi raz to samo wklejałam, no ale już usunęłam poprzedni...
    Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    To jest powód Twoich przestoi...byłam na dukanie 3 tygodnie, bo więcej mój organiz nie chciał, bo bolała mnie trzustka...ale troche się przygotowałam, nawet książkę miałam...na dukanie mozna skrobie kukurydziana, ale w ilości przyprawowej, do placków itp, juz nie pamietam co tam się gotuje...a ty przyswajasz jakieś podpłomyki...aktivi też nie można, na zaparcia, to parafine dziewczyny piją, czy jak to się tam zwie...no i wiadomo, ze dukan tez desery wymyślił, no ale dla mnie bez sensu jest jedzenie ciągle deserów na diecie, a to czekolade, a to sernik...tylko nie wkurzaj się, zę tak Ci odpisałam, ale skoro się ciągle zastawiasz nad pzrestojem, to ja Ci poprostu podpowiadam...a takie 1/1 jest dla mnie bez sensy, bo po to jest ten plan, ze na P chudniesz, a na PW ma się waga stabilizować....

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Hehe Kochana Jamelko nie złoszczę się ciast nie jem i nie piekę bo mi się nie chce, od dwóch tygodni próbuję sobie sernik zrobić i nie mogę... aktivię piję po raz pierwszy od kąd jestem na diecie i wiem że jej nie można, nawet po słodkim smaku się upewniłam hmmm podpłomyki no mogą być przyczyną bo mimo że są bezglutenowe to są z mąki orkiszowej i pszennej - nam zakazanej... ale już taką miałam ochotę coś pochrupać że musiałam je sobie zjeść...

Generalnie to jem bardziej dietetycznie niż rok temu a waga stoi... uwierz mi że jak jem 4 posiłki dziennie to dużo... przeszłam na 1/1 bo przy 5/5 właśnie przez te trzy tyg czyli jakieś 21 dni mimo 5 dni P gdzie to niby chudnąć miałam a jadłam naprawdę same białka i 5 dniach P+W gdzie skolei zajadałam się warzywami na potęgę, nic się nie działo...
    Wiem że 5/5 jest lepsze przy mojej wadze, ale zobaczymy może sobie rozhuśtam organizm a tymczasem mam dodadtkowy ruch dwa razy w tygodniu i może to mi jeszcze pomoże, ale fakt muszę te podpłomyki odstawić

---------- Wiadomość dodana o 11:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:10 ----------

ah i zapomniałam dodać, że ja to generalnie z nabiału to tylko mleko "jadam" w kawie, hehe a inne rzeczy typu jogurty itp to np w pieczywku... ja jestem mięsożerna
    No nic zobaczymy co to będzie.... mój @ się spóźnia tydzień i 1 dzień, a jako że podjęliśmy z Lubym decyzję o próbie stworzenia potomka, to się zastanawiam czy to się nam już nie udało, hehe jutro idę robić test beta hcg na krew a poza tym umówiłam się do gina na 5 marca - najwcześniejsza wizyta - i zobaczymy jak to wszystko wygląda

bacha1983 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    oleśnica

witam ja jestem na dukanie od jakis 9 dni i narzie waga mi spadła o 4 kilo do celu zostalo 7 odzchudzam sie ze wzgledow zdrowotnych musze schudnac poniewaz czeka mnie powazny zabieg ogolnie nie jestem osoba wieksza bo przy rozpoczeciu diety wazylam 65 kilo no ale jak trzeba to trzeba

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez bacha1983 Zobacz posta
    witam ja jestem na dukanie od jakis 9 dni i narzie waga mi spadła o 4 kilo do celu zostalo 7 odzchudzam sie ze wzgledow zdrowotnych musze schudnac poniewaz czeka mnie powazny zabieg ogolnie nie jestem osoba wieksza bo przy rozpoczeciu diety wazylam 65 kilo no ale jak trzeba to trzeba
    Kurczę to co to za zabieg że taka chudzinka jak Ty musi jeszcze 10 kg mniej ważyć O_o

Strona 59 z 143 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów