Strona 63 z 143 PierwszyPierwszy ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 1422

Wątek: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Awatar mona28
    mona28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

Witam...

MADZIA dziękuję za pamięć...:********

Ja ostatnio zalatana i zabiegana jestem ...po pierwsze zaczęłam praktyki w szkole co powoduje że rano wychodzę i o 16 wracam, potem robie żarełko dla dzieci trochę się z nimi pobawie,potem kąpiel....i spanko, a ja padam na ryjek...nie mam mam ochoty reką i nogą ruszyć...jeszcze nałożyło się to z oczekiwaniem na @...więc dodatkowo zmęczona jestem ..no i dzisiaj dostałam @...i czuję się jak balon.;((((...heh

Z dietką tak sobie bo przed @ miałam okres wzmożonego głodu jak zwykle.

Oprócz tego też poszukuję pracy...wczoraj byłam na rozmowie...ale sama nie wiem bo są to ludzie którzy chcą założyć spódzielnię socjalną i nie wiem sama czy wchodzić w taki projekt....

to tyle u mnie...po chorobie też nie wyzdrowaiałam do końca starasznie mnie kaszle nadal. a od 2 dni mam potworną migrenę i jakiś stan zapalny oczu okropnie mnie pieką..

...same nieszczęścia...:P

---------- Wiadomość dodana o 17:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez Madziulek86 Zobacz posta
    milimetry od zjedzenia czegoś niedozwolonego ale zapiłam to kawą i się udało
    BRAVO!!!!!!!!!!! Jestem dumna z Ciebie :*****....jesteś dla mnie przykładem..

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Mona masz zapalenie spojówek jak nic, na to to najlepiej sobie zaparz rumianku i weź waciki, jak bedzie ciepły a nie gorący namocz waciki i połóż na oczkach i tak powtarzaj zabieg co jakiś czas, choć najbardziej polecam spacer do lekarza bo ten kaszel to nie wygląda najlepiej!!

DZiękuję trudno było bo byłam w miejscu gdzie słodycze miałąm na wyciągnięcie ręki... ale złapała mnie też generalna niechęć do wszystkiego i może to mnie powstrzymało...

Trzymam kciuki za polepszenie się Twojego stanu!!
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

Cóż, wydaje się że wątek umarł, tyle osób tak chętnych do odchudzania a jakoś mało kto tu zagląda i pisze...
    Ja znów przytyłam chyba, dziś spojrzałam na siebie w lustrze, w żadnym z moich ładnych ciuchów ładnie nie wyglądam, to co zobaczyłam strasznie mnie podłamało i zdenerwowało, bo wiem jak atrakcyjnie wyglądać potrafię, a dziś niestety tak nie było. Ogromny brzuch, wielgachne boczki, fałdy na plecach i uda ja balerony z celulitem... Masakra jakaś, w związku z tym trzeba się bardziej ambitnie wziąć do pracy. I każdego ranka zanim wyjdę z domu przyjrzeć się dokładnie temu co widzę w lustrze.

Jamelka25 Guest

Jestem, jestem, ale choroba odbiera mi chęć pisania, siedze cały czas z chusteczkami i smarkam się.

Dzisiaj w nocy złodzieje chcieli okraść moja sąsiadkę, ale ich przegoniłam.

Awatar MogeWiecej
    MogeWiecej jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    3

Brawo za odwagę!
    Ja mam 400 gram więcej przez tą chorobę mimo chodzenia na siłownię i trzymania dietki....

Jamelka25 Guest

Macie pozdrowienia od Monsterki, napisała smsa, ze u niej ok, ale nie może patrzeć na komputer i przekazuje pozdrowienia przeze mnie.

Awatar violetta75
    violetta75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torshälla
    Wpisy na blogu
    4

Jak kurka watek umarl!!!! ani dudu!!! Ja tez jestem Nie wiem jak to sie dzieje ale ostatnio (dosc dlugi czas juz) nie mam czasu i wciaz mi dochodza nowe obowiazki. Jakis lancuszek nieszczesc sie zaczal od zeszlego roku,ale Aniol stroz nad wszystkim czuwa na szczescie. Problemy i stres sprowokowaly mnie oczywiscie do podjedzenia kilku slodkosci,ale od wczoraj mi przeszlo.
    Poza tym pogoda u mnie niesamowita. Zima zawitala na poczatku listopada i nie ma zamiaru sie skonczyc. Wczoraj dopadalo sniegu i mrozi w nocy nawet do 20. Ja chce wiosne
    Madzik mnie tez takie zdania o slomianym zapale doprowadzaja do szalu Moja tesciowa robila troszke inaczej- opowiadala o wszystkich ktorzy chudna wokolo -niby nie chodzilo o to ze ja jestem gruba ale po prostu podziwiala tamtych , hehe. W sumie przydalaby mi sie teraz tutaj zeby troszke poopowiadac, hmmmm
    Co to za chorowanie KOCHANE??!!! wcale Wam nie zazdroszcze i Zycze szybkiego powrotu do zdroweczka
    Jamelka jak ich pogonilas?!

Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
    Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu - Grupy Wsparcia Dieta.pl

haze43 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    piotrkow trybunalski

Smile Odp: 9 Tygodni-i "JA"...(akcja otwarta)

witam to ja haze jestem dumna i szczesliwa znowu ubyl kilogram .Nie stosuje wlasciwie zadnej diety jem wszystko co inni.Ale mam wage i odwazam kazdy zjedzony gram.JEM 5 razy dziennie malutkie porcje .Rano owoce plus kawa z odrobina mleka.O12tej kanapka z czym sie da smaruje pasta pomidorowa.O15 tej i 18 tej obiad normalny dzielony na polowy.O21szej mleko z odrobina miodu i 10 gram chleba z maslem.Nie chce mi sie gotowac osobno.do tego codziennie 4 kilometry spaceru z kijkami .Wniedziele pozwole sobie na nagrode i zjem ciacho z lampka winka.TAK w sumie zjadam 1300 spalam 1600 kal.NIE katuje sie bo tego nie lubie nie chodze glodna jestem pelna optymizmu i radosci zycia czego wszystkim zycze.1000 kalorii to stanowczo za malo to tylko udreka nie odchudzanie pozdrawiam

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    Jestem, jestem, ale choroba odbiera mi chęć pisania, siedze cały czas z chusteczkami i smarkam się.

Dzisiaj w nocy złodzieje chcieli okraść moja sąsiadkę, ale ich przegoniłam.
    Gratuluję czujności i udanego wypłoszenia włamaczy

elazuela nie damy umrzeć wątkowi, jak coś to najwyżej we dwie będziemy tutaj pisały chyba każda ma teraz jakiś ciężki okres, nawet ja
    Mimo mojego zacięcia jakoś nie mogę się ogarnąć, mam zastój, miałam spóźniony @, zmieniłam system z 5/5 na 1/1, teraz doszłam do wniosku że jednak będę szła systemem 3/3.... staram się jak mogę podtrzymać siebie na duchu i tak bym nie rzuciła diety :]

ecch mam naprawdę jakiś ogólny kryzys...

---------- Wiadomość dodana o 17:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:54 ----------

Cytat Zamieszczone przez MogeWiecej Zobacz posta
    Brawo za odwagę!
    Ja mam 400 gram więcej przez tą chorobę mimo chodzenia na siłownię i trzymania dietki....
    Kochana bo jak jesz białka i ćwiczysz to białko przechodzi w mięśnie i stąd może być wzrost wagi...

---------- Wiadomość dodana o 17:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:55 ----------

haze gratuluję kolejnego zgubinego kilograma!! ja niestety mam na razie cały czas zastój ale teraz mam spóźniony @ więc to normalne że waga jest wyższa :]
    <Miłego wieczoru buziaki
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Bengladesz
    Bengladesz jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Dziewczynki trzymajcie się likwiduję stare konto Bengladesz, fajnie było z Wami już tam na moim wątku nie piszcie bo go zamykam buziam

Strona 63 z 143 PierwszyPierwszy ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów