Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 142

Wątek: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

adele88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Cytat Zamieszczone przez sunny_day Zobacz posta
    A rowerkiem śmigam z przyjaciółką. Umówiłyśmy, że razem będziemy się ruszać, bo wtedy raźniej
    Fajnie, że masz taką osobę u siebie Też bym chciała...
    Aaa.. i jem dużo truskawek. Czasami nawet podjadam między posiłkami, ale stwierdziłam, że to jest lepsze niż słodycze.
    Też mi się wydaje że to lepsze wyjście Ja zjadłam trochę w tym roku, ale jakoś mnie nie ciągnie. Chyba już bardziej do czereśni...i pomyśleć, że jakbym była już w domu i jednego i drugiego miałabym pod dostatkiem...

Awatar sunny_day
    sunny_day jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Cytat Zamieszczone przez adele88 Zobacz posta
    Fajnie, że masz taką osobę u siebie Też bym chciała...
    Na moją przyjaciółkę zawsze mogę liczyć, no prawie zawsze
    Co do ruchu, to jestem w Poznaniu i na rowerze nie jeżdże, ale wszędzie chodzę pieszo. Dzisiaj wybrałam się nawet na dłuższy spacer, żeby się poruszać.
    Ruch: 45 minut szybkiego marszu

Jadłospis:
    Śniadanie: 2 kromki razowego chleba + ser feta + pomidor
    II Śniadanie: mleko + musli + płatki z otrąb pszennych
    Obiad: chińskie = ryż biały + kurczak z sosem słodko-kwaśnym + surówka
    Kolacja: jabłko

Tyle co do mojego jedzenia. Chciałabym się jeszcze pochwalić, że promotor ocenił moją pracę na 4,5. Podniosło mnie to na duchu i w takim razie aż tak źle nie napisałam skoro taka ocena. Strasznie się cieszę! Buziaki

Mieszka w
    Lublin

Chciałabym się jeszcze pochwalić, że promotor ocenił moją pracę na 4,5. Podniosło mnie to na duchu i w takim razie aż tak źle nie napisałam skoro taka ocena. Strasznie się cieszę! Buziaki
    No to super! Gratuluję!
    ................................

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Dzięki wielkie!

Dzisiejszy jadłospis:
    Śniadanie: 2 kromki chleba razowego + ser feta + pomidor
    Obiad: 6 pierogów ruskich + szpinak
    Podwieczorek: truskawki + maliny + jogurt naturalny + łyżeczka cukru
    Kolacja: coś na ząb (kuskus z suszonymi pomidorami) + 1 wafel ryżowy (tak dla podgryzienia)

Ogólnie jestem zadowolona. Ciekawa jestem, czy coś się ruszyło. Jak na razie się trzymam.

Mieszka w
    Lublin

Jadłospis trzymasz wzorowy, więc jestem równie ciekawa jak Ty czy waga pokaże spadek Powinna!
    A kiedy ważenie? Jak wrócisz do domu?
    Mnie korci żeby się jutro zważyć, ale przez wczoraj trochę się boję...wolę nie psuć sobie humorku.

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Siedzę sama w Poznaniu, więc nie mam z kim podjadać, nie mam nawet z kim iść na piwo. Do domu wracam chyba w sobotę, więc zważę się jakoś na początku tygodnia.
    Co do jedzonka, to mam nadzieję, że będzie tak nadal. Chciałabym na lato zrzucić chociaż z 4 kilo, te co mam na suwaczku. Wiem, że to nie jest proste, ale będę się starała. Jak dobrze się ubiorę, to wyglądam fajnie, ale w stroju kąpielowym niestety już tak nie jest. Musze popracować nad sobą.

---------- Wiadomość dodana 23-06-2011 o 19:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 22-06-2011 o 23:18 ----------

Jadłospis:
    Śniadanie: 2 kromki chleba razowego + ser mozzarella + pomidor + pół godzinki po śniadaniu czerwona herbata
    II Śniadanie: jabłko
    Obiad: noga z kurczaka gotowana + kasza gryczana gotowana + mizeria (pomidor + ogórek + jogurt naturalny) + po obiedzie kawa latte
    Podwieczorek: 1 wafel ryżowy + troszkę miodu
    Kolacja: jogurt naturalny + otręby granulowane z truskawkami

Cały czas piję oczywiście dużo wody niegazowanej

Kolejny dzień za mną, martwi mnie tylko brak ruchu, ale jakoś nie mam natchnienia. Jestem zadowolona, że chociaż diety się trzymam (jak na razie ).

Mieszka w
    Lublin

Sunny jak wrócisz do domu to nadrobisz ten ruch, którego brak teraz Co się odwlecze to nie uciecze.
    U mnie wszystko dobrze, bo pomijając bolącą głowę od wczorajszego picia...

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Do mnie dzisiaj przyjechała przyjaciółka, a wieczorem będą znajomi z grupy, więc na pewno też coś wypije. Ale w końcu mam zakończenie szkoły, więc się należy

Jadłospis:
    Śniadanie: 2 kromki chleba razowego + ser mozzarella + mizeria z wczorajszego obiadu
    Wczesny obiad: 3 kawałki pizzy + sok pomarańczowy
    Podwieczorek: jogurt naturalny + otręby granulowane z truskawkami
    Kolacja: kromka chleba razowego + ser mozzarella + pomidor

Wiem, że tej pizzy nie powinno być. Ale lepiej w porze obiadowej niż na wieczór.
    Acha.. dzisiaj jeszcze coś wipiję, więc niezbyt idealny ten dzień pod względem jedzenia, ale są powody ;P

Pozdrawiam

Mieszka w
    Lublin

Hej Sunny
    Jak dieta?
    U mnie jest Luby od czwartku, uczę się na jutro na egzamin... no i wczoraj zawaliłam, bo najadłam się ciastek. Ale dzisiaj walka od nowa

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Hej!
    Jeśli chodzi o jedzenie to u mnie średnio. W piątek trochę wypiłam, a w sobotę miałam absolutorium i później byłam z rodzicami w restauracji. Jedzenie niezbyt dietetyczne, ale jakoś nadzwyczaj dużo nie jadłam.
    Jestem już w domu i miałam się zważyć jak wrócę, ale dostałam @, więc niebyt zadowalająca waga. Zważę się po, tymczasem piję zieloną herbatkę, a od jutra wracam do dietki.

Buziaczki:*

Strona 12 z 15 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów