Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 142

Wątek: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Awatar elutka24
    elutka24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Durham
    Wpisy na blogu
    13

Smile Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Zaintrygowalysie mnie Dziewczynki tym medytowaniem Kiedys o tym slyszalam i slyszalam,ze faktycznie to dziala Musze poszperac w inetrnecie Jak cos znajde to moze i sama sprobuje

Awatar sunny_day
    sunny_day jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Raiqa85 już mówię o słodyczach - ogólnie rzecz biorąc jest już lepiej nie sięgam po jakieś tuczące słodkości, ale po zdrową gorzką czekoladę czasami jeszcze podjadam jakieś kruche ciastko, ale staram się zjeść jakieś jedno i od razu próbuje się czymś zająć, żeby nie myśleć o jedzeniu.
    anulka_p chyba skorzystam z tych medytacji. Z tego co piszesz u siebie są całkiem przyjemne, a ja jak na razie nie mogę się przemęczać ćwiczeniami, chodzę jedynie na spacery. Teraz wyjechałam, żeby leczyć mój chory kręgosłup. Jak poczuję się lepiej, to na pewno zacznę intensywniej ćwiczyć

Awatar Raiqa85
    Raiqa85 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Southend-on-sea

Domyślnie Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

No widzę, że rozgrzałaś temat Anulka niby powinno się robić takie medytacje 2 razy dziennie..ja dzisiaj niestety zrobię tylko raz, bo rano moja córcia obudziła się wcześniej ode mnie..Pamietajcie tylko, ze to tylko wspomaganie odchudzania..przez to ma być łatwiej trzymać diete i rezygnować z iezdrowego jedzenia...tak na marginesie, to dzisiaj w jednej gazecie wyczytałam, że wyobrażanie sobie wysiłku fizycznego działa na mięśnie i jest równe 30% prawdziwego wysilku fizycznego

wracając do słodyczy, tojutro mamy tłusty czwartek Dziewczynki ja dzisiaj robiłam pączki light pieczone w piekarniku na razowej mące i fruktozie zamiast cukru..i są nawet nawet

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Pączek zjedzony - tylko jeden!! ale zgrzeszyłam w inny sposób. Umówiłam się z przyjaciółką i podczas rozmowy wypiłam ogrooomne piwo i zjadłam kawałek pizzy. Wczoraj była taka mała uczta, ale za to dzisiaj wróciłam do zdrowych nawyków, czyli świeża ryba pieczona i kapusta kiszona. Mniam!! Takie pyszne, a tak mało kalorii

PS. Nie mogę się doczekać kiedy pojadę do domu, żeby zważyć moje zmagania z dietą :P

Morii88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Cześć sunny!
    Jak Ci idzie dieta? Trzymasz się zdrowych nawyków??
    Miłego dnia

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Dobrze, że piszesz. Chyba potrzebuje pobudki!!
    Zlikwidowałam mój suwaczek, bo tylko mnie denerwował. Nie mam się jak zważyć, bo aktualnie nie mam wagi.
    Co do jedzonka.. ech, nie wiem co powiedzieć. Próbuje trzymać się zdrowego żywienia i co drugi dzień chodzę na szybki godzinny spacer.
    A jeśli chodzi o słodycze, to moja koleżanka przekonała mnie, że teraz jest post i warto zrobić sobie jakieś postanowienie. Jestem drugi dzień bez słodyczy. Zobaczymy co z tego będzie. Czuje się niczym alkoholik bez wódki, wszędzie uśmiechają się do mnie czekoladki i wołają: "zjedz mnie!!". Mam ogromną nadzieję, że wytrwam, bo przez te wredne słodycze moja dieta stoi pod wielkim znakiem zapytania.

A jak Tobie idzie? Mam nadzieję, że lepiej
    Pozdrawiam!!

Morii88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Pubudka!!!!!

Myślę, że z jednej strony dobrze, że zrezygnowałaś ze słodyczy...taki odwyk Ci się przyda. Tylko boję się, żebyś po kilku dniach się nie rzuciła na jakąś czekolade itp. Więc proszę Cię pilnuj się Może pisz tutaj co zjadłaś codziennie. Mi taka kontrola pomaga.
    Hm...a ile ważyłaś ostatnim razem i ile masz wzrostu?
    Czym się zajmujesz teraz?

Przepraszam, że tak wypaliłam z tymi pytaniami, ale chciałabym Cię poznać bliżej

U mnie nie jest źle Aczkolwiek wczoraj skusiłam się na 5 ciasteczek maślanych...z czego nie jestem zadowolona. Trzeba wyciągnąć wnioski i iść do przodu
    Miłego dnia

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Ach te słodycze! Dzisiaj byłam na codziennych zakupach i naszła mnie ochota na lody. Kupiłam sobie i dopiero gdy zjadłam połowę przypomniało mi się, że mam post na słodkości. No ale zaliczam je na konto urodzin mojej przyjaciółki. Jej zdrowie

Co do pytań, to nie ma sprawy, już odpowiadam
    Jestem studentką, aktualnie mieszkam w Poznaniu. Dosyć mało się ruszam, bo mieszkam na tej samej ulicy co moja uczelnia. Jedyny plus jest taki, że wszędzie poruszam się pieszo i nie prawie nie jeżdżę tramwajami. Staram się chodzić na spacery i rozważam możliwość siłowni. Mam 165 cm wzrostu, a gdy ostatnio się ważyłam miałam 67,1kg. Było to jakieś 3 tygodnie temu. Ale coś mi się wydaje, że nie schudłam od tego czasu. Wszystko przez te pokusy. Spowiedzi na forum co jadłam raczej nie chcę, wystarczy mi, że w dzienniczku muszę oglądać co jadłam i ile to ma kalorii.

A Tobie jak idzie odchudzanie? Widzę, że masz piękną wagę i cały czas się kurczy

---------- Wiadomość dodana 15-03-2011 o 09:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 14-03-2011 o 17:14 ----------

Postanowione!! od DZISIAJ mam nową motywację! Jest płci męskiej, jest przystojny i chcę żeby był mój

Dzisiaj zjadłam 1,5 kromki chleba razowego + serek wiejski + papryka + sałata lodowa
    Jest to mój ulubiony sposób na początek dnia:P I nie pomyślcie sobie, że specjalnie nie chodzę na zajęcia, żeby do Was pisać. Po prostu dzisiaj zaspałam. Może to i dobrze

Ściskam wszystkich cieplutko!!

sweetmedicament jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szkocja

Witam was!
    Widzę, że wszyscy próbujemy zrzucić kilka kilo. Ja jestem na diecie już prawie 3 tygodnie, na początku było ciężko. Startowałam z wagi 68 kg przy wzroście 170cm. Póki co, schudłam 4 kg. Natomiast teraz zamierzam dorzucić medytację, bo słyszałam, że jest bardzo skuteczna.

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

sweetmedicament witam Ciebie na forum
    Ja też się odchudzam od pewnego czasu, ale z tego co ostatnio sobie uświadomiłam, to nieskutecznie. DZISIAJ rozpoczynam nowy rozdział, właściwie już rozpoczęłam
    Co do medytacji, to też miałam wypróbować tę metodę, ale całkiem o niej zapomniałam.

Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów