Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 142

Wątek: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

sweetmedicament jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szkocja

Domyślnie Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

sunny day, na czym polega ten Twój nowy rozdział?

Awatar sunny_day
    sunny_day jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Postanowiłam w końcu wziąć sprawę w swoje ręce. Uświadomiłam sobie, że zależy mi na moim koledze i lubię go bardziej niż po koleżeńsku. Nie chcę zapeszać, ale chciałabym, żeby z tego coś więcej wynikło.
    Dieta - zero wyrzeczeń. Już postanowione. Codziennie ćwiczę i chodzę na szybkie spacery. O słodkościach nie ma mowy. W sobotę jadę do domu i będe miała możliwość się w końcu zważyć. Wtedy znowu pojawi się mój suwaczek

a Tobie jak idzie dietkowanie?

Mieszka w
    Szkocja

Jakoś leci, jest ciężko.
    Póki co zaczęłam jeśc trochę cukru, jem wciąż tyle samo kalorii
    Od przyszłego tygodnia chcę się tez zapisać na basen

Morii88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez sunny_day Zobacz posta
    Dieta - zero wyrzeczeń. Już postanowione. Codziennie ćwiczę i chodzę na szybkie spacery. O słodkościach nie ma mowy. W sobotę jadę do domu i będe miała możliwość się w końcu zważyć. Wtedy znowu pojawi się mój suwaczek
    Będę Cię dopingowała i trzymała kciuki Razem jesteśmy na wojennej ścieżce ze zbędnymi kilogramami.
    Jak Ci idzie? Ja już 3 dni nie jem nic słodkiego
    Cytat Zamieszczone przez sweetmedicament Zobacz posta
    Od przyszłego tygodnia chcę się tez zapisać na basen
    Bardzo dobra forma aktywności i nie obciąża stawów. Ja niestety nie mogę, ze względu na wade wzroku...tzn. soczewek się jeszcze nie dorobiłam, a bez nich wole nie ryzykować.

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Morii88 Zobacz posta
    Jak Ci idzie? Ja już 3 dni nie jem nic słodkiego
    Ze słodkim jest całkiem dobrze. Dzisiaj też jest mój 3 dzień. Jak na razie daję rady i jestem z tego bardzo zadowolona. Gdy mam ochotę na słodkości to podjadam rodzynki, bo są słodkie, ale zdrowe. Spróbuj, może Tobie też posmakują

Mieszka w
    Szkocja

Hej,
    ja jak jestem baaaardzo głodna to jem chlebki ryżowe.
    Tak przy okazji, nie wiem jak w Polsce, ale w Szkocji mamy świetny wybór słodyczy dla osób na diecie (gorąca czekolada, ciastka itp.). Owszem, niektóre z nich zawierają aspartam, ale w razie co nie ma poczucia winy

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Szczerze mówiąc, to nigdy nie rozglądałam się za dietetycznymi słodkościami. Musze się za nimi rozejrzeć, ale to dopiero na święta, bo teraz mam postanowienie!
    Od dzisiaj zaczęłam bardzo dokładnie liczyć co jem i zwracać uwagę na kalorie. Nie wiedziałam, że można pochłonąć olbrzymi ilościowo obiad, który ma jedynie ok 300 kcal. Jestem z siebie zadowolona. Mam nadzieje, że nikt mi w tym nie przeszkodzi :P

Awatar Justys1990
    Justys1990 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Red face Odp: Jak zmotywować się do działania? Mam nadzieje, że mi pomożecie :)

Właśnie tak zaglądnęłam do tej grupy bardzo mi się podoba, wieć z chęcią dołączę!
    Moja motywacja do działania to ta, że zawsze jak np. rozmawiam z moim chłopakiem mówie mu, że musze trochę schudnąć, zawsze dużo gadam a mało robię. Twierdził tak zawsze i w końcu sobie postanowiłam, że w końcu mu to udowodnie ze jak coś postanowie to za wszelką cenę do tego dojde!
    A poza tym zbliżają się święta wiec chciałabym zeby jak rodzina przyjedzie zauważyła ze trochę schudłam To na pewno jest bardzo miłe uczucie kiedy inni CI powiedzą jak fajnie wyglądasz WIEC do dzieła!!!
    Wspieram Was również!

Awatar sunny_day
    Mieszka w
    Poznań

Hej Justys1990!
    Bardzo się cieszę, że do nas dołączasz. Mamy podobny cel, więc warto się nawzajem wspierać.

Ja dzisiaj po śniadanku (chleb razowy + wędlinka drobiowa + sałata lodowa + ogórek zielony). Teraz trzeba ruszyć się poćwiczyć i później biegiem na uczelnię.

Awatar Justys1990
    Justys1990 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

W sumie wydaję mi sie ze każdy kto planuję schudnąć to robi to z jakiś celem;p
    Ale dobrze komuś się wygadać, bo bycie na forach mi np. bardzo pomaga!!!
    Buziaczki:*

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów