Ja teraz testuję szampon Evy Natury: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Jest całkiem niezły, chociaż nadal szukam szamponu idealnego![]()
Ja teraz testuję szampon Evy Natury: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Jest całkiem niezły, chociaż nadal szukam szamponu idealnego![]()
Jesli przetluszczaja Ci sie wlosy i robia krosty to warto kupic sobie cynk.
Ja kiedys bralam i wlosow moglam nie myc z 5 dni, bo kiedys musialam sprawdzic jak dlugo beda nie przetluszczone.
Mylam ich co 2-gi dzien, bo jednak po dluzszym nie myciu wydawalo mi sie,ze sa brudne
Normalnie musze myc wlosy codziennie, bo 2-go dnia juz widac, ze sa przetluszczone.
Ja też mam problem z tym , nawet wielki ! szlak mnie trafia jak w połowie dnia (myjąc rano włosy) są one tłuste - nie mam pojęcia jak temu zapobiec - często mi mówiono że muszę z tydzień pochodzić w tłustych włosach i potem bd lepiej - ale nic to nie dawało ! ;/ Szampony , odżywki też nic...
Jeszcze mam problem z wypadaniem włosów dosyć że mam ich garstkę to baaardzo wypadają a w moim domu są one wszędzie - nie pomagają tabletki ( ostatnio biorę i brała wczesniej bellisse) Może wy też miałyście takie problemy i wiecie jak sie tego pozbyć ?
---------- Wiadomość dodana 07-12-2011 o 16:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 06-12-2011 o 22:14 ----------
To jak spróbujesz tego skrzypu to przedstaw efekty bo jestem ciekawa czy to coś daje![]()
Bez obaw możecie stosować - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Robią dużą różnicę, a ogólnie proponuję stawiać na jakościowe produkty. Wtedy dopiero zauważycie sporą zmianę. Nic nie stanie się od razu, wszystko krok po kroku.