Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 69

Wątek: Ratunku rozstępy !!!!!!

Mietuskowa Guest

Domyślnie Odp: Ratunku rozstępy !!!!!!

no to ja też zapytam. mam co prawda dopiero 12 lat, jednak rozstepy i mnie juz dopadły. jak dwa lata temu gwałtownie przytyłam, pojawiły sie na biodrach i piersiach. na biodrach mi nie przeszkadzaja bo juz całkiem zbladły, na piersiach są jeszcze sine ale mi to lotto bo biustu nie pokazuję. jednak kilka dni temu zauważyłam, że po schudnięciu prawie 3kg pojawiły się na bokach brzucha. co mam zrobic? mama mi nie pozwala kupować kremów na rozstępy bo twierdzi, ze jestem jeszcze za młoda ;/ są na nie jakies sposoby poza peelingiem, balsamem i sokiem z cytryny?

Blackpoint Guest

Mama nie ma racji, jak najbardziej powinnaś używać kremu na rozstępy, skoro je masz... To nie to samo co kremy przeciwzmarszczkowe, które faktycznie mogą zaszkodzić młodej cerze.

Jesli nie wierzy idźcie do dermatologa, możliwe że przepisze ci jakąś maść na receptę, szybciej poznikają/zbledną, nie będzie takich śladów.

Awatar MhrocznaLandryna
    MhrocznaLandryna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

A ja polecam tani i skuteczny kosmetyk wspomagający walkę z rozstępami - serum na rozstępy z firmy Eveline (około 15 zł) - naprawdę działa

Blackpoint Guest

Cytat Zamieszczone przez MhrocznaLandryna Zobacz posta
    A ja polecam tani i skuteczny kosmetyk wspomagający walkę z rozstępami - serum na rozstępy z firmy Eveline (około 15 zł) - naprawdę działa
    Od niedawna właśnie nim się smaruję, ale trudno mi na razie powiedzieć, czy działa, czy nie

villete jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

czytalam, ze swietne efekty daje maść robiona w aptece, zalezy od apteki, jedna bedzie chciala recepty lekarza, ktory powinien bez problemu dać, druga nie.

Maść składa sie z mocznika i lekobazy, ok. 20-30% stężenie mocznika. I efekty przy codziennym stosowaniu ponoc sa bardzo duze, rozstepy bledna, jednak codziennie jednak smarować trzeba, ponoć efekt widac nawet bardzo szybko. czytalam na forum, gdzie ludzie maja przeciwny problem do naszego, rozsrasta im się, ale tkanka mięśniowa maść powinna kosztować ok. 10 zł. Sama nie wypróbowałam, bo zapomniałam ostatnio powiedziec o tym lekarzowi.
    odchudzam się od 23 kwietnia 2009 : )
    była przerwa i teraz od 30 stycznia 2012

https://forum.jestemfit.pl/p...-kg-w-dol.html mój wątek

nikki jest nieaktywny Nowy na forum

Smile Odp: Ratunku rozstępy !!!!!!

kosmetyki firmy dax cosmetics sa swietne perfecta extra slim - super ! i nie drogie bo nie cale 10 zl ja jestem bardzo zadowolona sa tez do biustu i na cellulit

Domkaaa Guest

z tego co wiem to najlepszym i jedynym skutecznym sposobem na pozbycie się rozstępów jest ... odwiedzenie chirurga plastyka. Kremy, masaże, dieta, i jeszcze inne cuda mogą jedynie poprawic wygląd skóry. Ja mam okropne rozstępy na ramionach, brzuchu, piersiach, biodrach, pod kolanami i stosowałam różne "wynalazki" ale efekt jaki widziałam to odchudzający się mój... portfel dlatego pogodziłam się że są i że będę, i teraz nie mam co się załamywac tylko starac sie aby nie pojawiły sie nowe...

Aniash Guest

Smile Odp: Ratunku rozstępy !!!!!!

Ja także mam roztępy ale w okolicy pupy... Jeżeli mogę polecić jakiś balsam to tylko z Perfecta Body Szybka redukcja rozstępów. Jest bardzo skuteczny, oczywiście nie eliminuje ich całkowicie, ale skóra jest napięta a rozstępy mniej widoczne... Jest bardzo chłodzący i po zastosowaniu robi się strasznie zimno, ale naprawdę warto. Nie jest drogi kosztuje jakieś 12 zł, a jest bardzo wydajny.

bunny1986 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Opole

Mam dokladnie taki sam problem....rozstepy na biuscie, biodrach, i udach...smaruje wszystkim i nic....nie wiem co zrobie w lecie...wstyd zalozyc sukienke czy szorty ;-(

Awatar Juma
    Juma jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Co do bladych rozstępów - przykro mi, nie zejdą, jak i nie zejdzie blizna, bo to zerwana sieć włókien kolagenowych, nie da się jej zszyć Natomiast można zmniejszyć widoczność, przy odrobinie szczęścia prawie do zera

Moje ciało w duuużej mierze pokryte jest rozstępami, spowodowały to ogromne zmiany w mojej wadze: chudnięcie-tycie-chudnięcie-tycie-chudnięcie... Ale czas i pielęgnacja skutecznie je uniewidoczniły
    Natomiast WSPANIAŁYM sposobem na wybielenie tych podłych, czerwonych, czy fioletowatych, bo świeżych rozstępów, jest żel do nóg Lioton 1000. Faktycznie, to ma chyba służyć "uzdrowieniu" żylaków, ale uwierzcie mi, że działa i ślicznie wybiela podłe kreski na brzuchu, czy udach, bo testowałam na sobie, odkryłam to zresztą całkiem przypadkowo
    Mi pomaga już po 2-4 użyciach, czyli bardzo szybko w porównaniu ze sklepowymi kosmetykami.
    JA nie dam rady?

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni