Ja słyszałam że na rozstępy dobra jest maść fissan. Kosztuje ona ok.20 zł....sama muszę w to zainwestować bo wyszły mi na brzuchu ;(
Ja słyszałam że na rozstępy dobra jest maść fissan. Kosztuje ona ok.20 zł....sama muszę w to zainwestować bo wyszły mi na brzuchu ;(
obawiam się, że fissan ci niepomożę bo on ma za zadanie zapobiegać dlatego polacany jest ciężarnym.
A ja w końcu się doczekałam i jutro mam wizytę u dermatologa- pokażę swoje rozstępy i poproszę o mazidło robione to z mocznikiem dla kulturystów a jeśli nie to powiem co innego mi polecił.
Bo mimo używania od dłuższego już czasu serum na rozstępy z dax niewidze jakoś większej poprawy
mieszkam tutaj https://forum.jestemfit.pl/x...-marzenie.html
Nie wiem bo nie używałam ale moja koleżanka jest z niego zadowolona a zaczęła go używać jak jej wyszły rozstępy...ale czekam cierpliwie na twoje rady...![]()
ja uzywam kremu Ava, byl zachwalany na jednym z forow ale nie widze zbytnio poprawy ale moze dlatego ze nie uzywam go rygorytycznie, tzn staram sie uzywac regularnie ale czasem chce zwyklego ulubionego balsamu uzyc a z racji ze mam wszedzie rozstepy to sie wyklucza
czytalam ze rozstepny jak sa czerwone jeszcze mozna sie ich pozbyc a w 2 fazie jak sa blade to juz nie i ja nie wiem jak to z tym jest?????
ja mam takie fioletowe, sa wszedzie ;( ;( ;( na brzuchu, pod kolanami, na rekach, na biodrach, na udach na biuscie i licho wie gdzie jeszcze
niech sobie beda jak musze byc ale niech zbledna![]()
W życiu trzeba wszystko przeżyć- co sie nie uda za pierwszym razem uda sie za trzecim albo jeszcze później ale w końcu się uda
Fioletowe, jeśli będziesz smarować, mogą zejść zupełnie. Ale tak czy siak zbledną i te miejsca mogą nie chcieć się opalać. Jeśli są naprawdę paskudne idź do lekarza, to wypisze ci coś na receptę, może skuteczniejszego od balsamów.
A kremem na rozstępy smaruj się przynajmniej 2 razy dziennie, nie musi to być koniecznie po kąpieli. Wszelkie specyfiki którymi smarujemy się raz na dzień lub rzadziej działają tak, jakby wcierane były tylko raz w tygodniu.
OKi dzieki za rady![]()
W życiu trzeba wszystko przeżyć- co sie nie uda za pierwszym razem uda sie za trzecim albo jeszcze później ale w końcu się uda
Zna ktoś jeszcze może jakieś skuteczne maści albo coś takiego?? Bo już na siebie patrzeć nie moge...jeszcze te rozstępy na bokach mi nie przeszkadzają bo ich aż tak nie widać ale na brzuchu to okropieństwo..POMOCY!!!....
Podobno świetny jest No-scar, ale dość drogi...
OK. Trochę faktycznie drogi ale trzeba będzie odżałować i kupić.....