joanna ja, angellc Dziękuję Wam bardzo dziewczyny! Jeszcze mam jedno pytanie... Czy te maści usuwają, czyli wyrównują również skórę, czy tylko obszar rozstepu przywracają do "skórnego" koloru?
joanna ja, angellc Dziękuję Wam bardzo dziewczyny! Jeszcze mam jedno pytanie... Czy te maści usuwają, czyli wyrównują również skórę, czy tylko obszar rozstepu przywracają do "skórnego" koloru?
Mygaps,
wydaje mi się niemożliwe do końca zniwelować rozstępy. Te kremy i maści raczej wyrównają skórę i rozjaśnią rozstępy, ale mogą i tak zostać cieniutkie białe smugi (blizny). Ważne, żeby nie były wypukłe i grube![]()
Witam.Ja niestety tez mam rostepy i to po ciazyNa brzuchu sa malo widoczne ale na biodrach okropne.Narazie sa swieze bo dziecko urodzilam 6 miesiecy temu wiec licze na to ze zbledna ale stosowalam juz wiele preparatow ale tylko przy kremie z macicy perlowej zauwazylam poprawe ale jest on dosc drogi wiec poszukuje innych tanszych srodkow.Ostatnio czytałam o masci cepan, cekoderm15, hasceral mozna je kupic w aptekach po niezbyt wysokiej cenie.Podobno sa bardzo skuteczne. Dzis zamierzam zakupic ktorys z nich jaki bedzie efekt dzialania to sie okaze, napisze za pare dni
.Pozdrawiam
angellc Dziękuję Ci bardzo! Na pewno wypróbuje to w następnej kolejności...
joanna ja Zdaję sobie sprawę, że prawdopodobnie się ich nie pozbędę, ale znam kilka osób, którym się naprawdę udało! Liczę na to, że wiara i samozaparacie czynią cuda!
sajdaczek Najważniejszy jest sam masaż i regularność, a nie krem, który stosujemy. Poza tym warto do każdego masażu z naszym kremem dołączyć (po wchłonięciu) masaż oliwką. Naprawdę! Nawet, jeśli nie pomoże Ci to na rozstępy (mnie pomaga), to zobaczysz jak aksamitna stanie się twoja skóra...![]()
DziękujeNie chciałam zaśmiecać już wątku, dlatego napisałam bezpośrednio do Ciebie
![]()
100% DZIAŁAJĄCA na rozstępy jest maść na blizny z mocznikiem jest bardzo droga i mała ;/ niestetyale działa.
polecam też eVeline slim extremE 3D WYSZUPLAJĄCE, NA cellulit i rozstępy dla mnie bomba, jak się nim posmaruje czuje takie zimno i mrowienie :O
jeżeli ktoś o tym pisał, to przepraszam :]
Stracić 35kg! damy jedzą mało - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa waga 125kg najniższa 70!
Ciało jest duszą kobiety
Nienawidzę określenia "puszysta"!