Witam wszystkich na dietach i po dietach !
Moj problem wyglada nastepujaco: od 5 miesiecy jestem na diecie, nie jest to zadna specjalna dieta, zwykle MŻ , problem polega na tym, ze ja malutko jem (mysle ze 1000kcal nie przekraczam) i od 2 miesiecy bardzo lamia mi sie wlosy, nie sa to krotkie wlosy ale takie po 10 cm nawet. Na sto procent nie wypadaja z cebulkami, zreszta mam farbowane i juz widac 2 cm odrost wiec widzialabym ze jest na wypadnietych wlosach kawalek odrostu.
Boje sie wzbogacic diete, poniewaz obawiam sie ze w krotkim czasie szybko przytyje, boje sie efektu jo jo. nie jem slodyczy ani fast foodow
i z tym nie mam problemu, jednak zwiekszenie porcji o wieksza ilosc warzyw i owoców moga spowodowac szok dla mojego organizmu i przypuszczam ze zacznie on gromadzic to co mu brakuje. Jak jak dostosowac diete , zeby nie przytyc , a zeby odratowac moje wlosy ? nie chce byc lysaprosze Was o jakies rady , szkoda mi moich wlosow ale i rowniez szkoda mi tego co osiagnelam odchudzajac sie
![]()

LinkBack URL
O LinkBack
prosze Was o jakies rady , szkoda mi moich wlosow ale i rowniez szkoda mi tego co osiagnelam odchudzajac sie
narazie udana 
Odpowiedz z cytatem