ja dzisiaj mam w planach hybrydę sobie zrobićakurat weekend idzie to będzie ładniejszy paznokieć
ja dzisiaj mam w planach hybrydę sobie zrobićakurat weekend idzie to będzie ładniejszy paznokieć
Na pewno do tego wątku wchodzi dużo osób. Jestem tego pewny na 100 procent.
Z pewnością znajdą się osoby które prowadzą własny zakład kosmetyczny. Jakich urządzeń używacie? Polecam Wam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , warto zainwestować w sprawdzone urządzenia. Zapoznajcie się z ofertą dostępną na stronie.
kiedys kosmetyczka teraz wole w domu, jest tyle kosmetykow roznych ze wole obejrzec w domu dobry film i przy okazji cos poogladac niz biegac po salonach zwlaszcza w dobie covida
marchewkowepola nie mam ulubionych, z zeli uzywalam semilaca ale jakosc jest slabsza niz byla kilka lat temu, teraz na notino kupuje z sally hansen lakiery trwale na 2 tyg ale nie trzeba uzywac do nich lampy
Ostatnio edytowane przez MiniMini57 ; 29-01-2022 o 19:01
gdzies juz czytalam o tych lakierachmusze w koncu sprobowac
Od jakiegoś czasu nakładam na paznokcie tylko odżywkę Sos od Eveline, żeby je wzmocnić. I widzę, że wyglądają coraz lepiej. Nie prędko wrócę do lakierów hybrydowych- paznokcie w takim naturalnym wydaniu bardzo mi się spodobały
![]()
Ostatnio edytowane przez klaudyna91 ; 01-04-2022 o 10:13