Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kremy na worki pod oczami – co sądzicie o produkcie Garisell

Gagatka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Domyślnie Kremy na worki pod oczami – co sądzicie o produkcie Garisell

Cześć i czołem siostry i bracia Mam pytanie, bo widze, że jest tu wiele o wyglądzie, ale nie widze nigdzie niczego co by mi podpasywało pod mój problem czyt. worki pod oczami. Wiem, że nie jestem z tym problemem sama, ale jakoś nikt na ten temat się nie wypowiada. Co do mojej historii, to mam worki pod oczami od jakiś kilku dobrych lat. Robione były badania i na nerki i na tarczycę, dietę trzymam, nawodnienie też, ćwiczę, masuję twarz i mięśnie, przykładam chłodne przedmioty, torebeczki z herbatą, a tu nic. Może jeszcze jakieś inne znacie metody prócz tego i ogórków? Bo one czasem dają poprawę, ale nie ma co liczyć na dłuższe efekty, bo to cały dzień z ogórkami na oczach trzeba by było chodzić. Zaczełam też szukać kremu, który ma działać na podpuchnięte oczy i kilka wzmianek było o czymś takim jak garisell. Sama miałam już kilka kremów, które nie podołały, ale ten mnie z lekka zaciekawił, bo niby jest naturalny. To ma prawo działać tam w środku coś? Jak macie jakieś opinie albo spostrzeżenia co do niego do piszcie, chętnie się podowiaduję co i jak.

ivvvy jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: Kremy na worki pod oczami – co sądzicie o produkcie Garisell

skąd przekonanie że jak krem jest naturalny to musi być jakiś słabszy? zobacz jaki jest powrót do tego typu pielęgnacji i zastanów się czemu. moda modą ale kiedyś nasze babcie i mamy tez o siebie dbały i wyglądały pięknie. Co do tego co jest w środku to powiem szczerze, że na pewno jest tam kawa, skwalan, olej ze słodkich migdałów, niacynamid, więc na prawdę sporo rzeczy jeżeli szukasz czegoś pod oczy.

Mieszka w
    Koszalin

No nie wiem skąd, ale ni tak mi się wydawało. W sumie po coś cały czas dokopują się do nowych rzeczy, więc no taki jakiś może pomysł A te rzeczy co podajesz to w sumie mam pytanie - są jakieś padania na to składniki? Co one dokładnie robią, że oczy są mniej opuchnięte?

ivvvy jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

witamina C, kofeina, olej ze słodkich migdałów, skwalan, niacynamid no i przede wszystkim one ci nawilżają, zmiękczają skórę, rozjaśniają, detoksykują no i przede wszystkim działają na naczynka i opuchnięcie oczu, heh. wszystko wymieniałam wcześniej być sobie coś poszukała za co one odpowiadają, ale no skracając no to robi to to co napisałam, ale i tak zachęcam poszukać sobie artykułów na ten temat tylko jakiś artykułów od naukowców czy coś bo takie pitu pitu powie ci do i jak, ale nie masz dokładnego źródła, nie masz potwierdzenia, że napisała to osoba wykwalifikowana z konkretną widzą.

Awatar fruutek
    fruutek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bytom

Co do kawy to moge polecić publikację naukową "Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes" gdzie można ją poczytać za darmo O witamince C "Effects of vitamin C on dark circles of the lower eyelids: Quantitative evaluation using image analysis and echogram", niacynamid "The Tricky Tear Trough. A Review of Topical Cosmeceuticals for Periorbital Skin Rejuvenation", pewnie wszystko będzie można podeprzeć publikacjami naukowymi. Od siebie mogę dać te które mam sprawdzone na 100% Jeżeli o krem chodzi to ja jestem z niego zadowolona chociaż szkoda, że nie można go zagranicą dostać i zawsze musze sobie zamawiać z wysyłką do Niemiec

Awatar Zdrójka
    Zdrójka jest nieaktywny Nowy na forum

nawet nie wiedziałam ile jest w tym kremie rzeczy xD dostałam w prezencie od męża bo mu marudziłam na worki pod oczami. działa? działa to się nie interesowałam co jest w środku ale dobrze widzieć że jest tak zrobiony. ogólnie jeżeli już tak piszecie tutaj o nim to ja też go polecam xD
    Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku - Laozi

Mieszka w
    Koszalin

Nie dałam Wam znać, a już jest ten krem u mnie na półce od kilku dni i jest w ciągłym smarowaniu Tak jak pisza nakładam 2 razy dziennie i czekam na większe efekty. na razie widze, że cienie się zmniejszają dodatkowo, skóra jest bardziej delikatna, ale obrzęki nadal jeszcze są, ale nie oszukujmy się po 5 dniach nie będę widziała chyba jakiejś większej zmiany, ale już coś widzę dobrego. Mam nadzieję na jeszcze większe zmiany Dam sobie jeszcze jakiś czas i napiszę wam swoje uwagi i zachwyty. Jeżeli będziecie blisko Koszalina to wpadajcie do mnie na kawę, ja stawiam!!! Dziękuję Wam!

Mieszka w
    Koszalin

Dobra.. ok. 15 dni i... no dziewczyny jest bardzo dobrze. Prawdę pisałyście i czekam na jeszcze większe zmiany, bo widze, że idzie to dzień za dniem lepiej i lepiej. Na razie siostra zauwazyła różnicę a nic jej nie mówiłam, więc EFEKT JEST

Awatar guuuuuuurl
    guuuuuuurl jest nieaktywny Nowy na forum

ja wiem ze tutaj jest cisza ale moze ktos mi oddp. to jest ten krem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ???

Pelciak jest nieaktywny Nowy na forum

U mnie sprawdza się krem pod oczy z Bielendy linia witaminowa B12, spoko krem. Dobrze nawilża, skóra po nim delikatna, niweluje cienie pod oczami

Uprawnienia umieszczania postów