Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Tabletki dla kobiet na poprawę libido

Awatar Aldonkka
    Aldonkka jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Tabletki dla kobiet na poprawę libido

Mam pytanie do dziewczyn. Myślicie,że takie tabletki działaja? Problem jest w tym ,ze biorę antykoncepcję i to sprawiło,że straciłam zupełnie ochotę na seks. No nie chce mi się i chciałabym w jakiś sposób to naprawić. Widziałam,ze w radio i w tv reklamuje się tego sporo ( stimea i asequrella).
    Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.

jagna344 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Tabletki dla kobiet na poprawę libido

Jest tego trochę. Ważne, aby w składzie posiadały l-arginina lub zastępcza nazwa to arginina. Jest to substancja która uczestniczy w tych wszystkich procesach odpowiedzialnych m. in. za libido. Wpisz w Google znajdziesz więcej informacji na ten temat. Dobry pod tym względem jest Female intensity.... Dobrze jest to opisane na intymnosc pl - jak wejdziesz to znajdziesz.

Awatar Aldonkka
    Aldonkka jest nieaktywny Nowy na forum

Własnie sobie czytam i w sumie skład jest zachęcający. Orientujesz się kochana czy będę to mogła dostać również w aptece? No i czy stosowałaś to sama?
    Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.

jagna344 jest nieaktywny Nowy na forum

A wiesz, że nie patrzyłam sie nawet czy są w aptece. Pewnie tak chociaz nie wiem jak Ty ale ja osobiście wstydziłaby się troche zapytać o te tabletki stacjonarnie. Wiem wiem,ze jest to głupie i nie ma się czego wstydzić przed farmaceutą jednak dla mnie o wiele wygodniej jest zlecić zamówienie tych tabletek w internecie.A tak zamówiłam sobie we wspomnianym sklepie jednego dnia ( zamawiałam gdzieś tak nad ranem) i następnego dnia miałam już przesyłke w swojej ręce.

walmal jest nieaktywny Nowy na forum

Stimei nie polecam. Brałam dwa razy ( chciałam się przekonać czy rzeczywiście dziala) i po prostu nic. Dochodzę do wniosku,ze Female intensity to zdecydowanie lepsza pólka jeśli chodzi o tego typu suplementy Bo przynajmniej na mnie zadziałały. O asequrelli wiele nie czytałam ale rozmawiałam z koleżankami i kilka mi odradziło ponieważ bolała je po nich ponoć głowa.

Uprawnienia umieszczania postów