Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Polecane kosmetyki.

Awatar Schatzchen
    Schatzchen jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

Domyślnie Odp: Polecane kosmetyki.

Broccolie ja mam to serum na biust z Eveline

]
    fajnie pachnie, i skóra taka miłą w dotyku i biust jakby jędrniejszy, a wydajne jest że hoho już długo mam je

Aniash powiadasz że skuteczne? może się jednak do tego jakoś przekonam chociaż ja straszny zmarzluch jestem

Awatar Broccolie
    Broccolie jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Żory

właśnie to serum było moim celem no ale skusiłam sie na to na brzuch i pośladki bo najpierw trzeba pomóc sadełku jak najszybciej się ulotnić hehe. ale gdy bede przy $ biegne po to do biustu
    `Cause in this world It`s Swim-or-Sink !

moje zmagania: Kg w dół! Dasz rade mała !
    zapraszam

villete jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

kupiłam dziś serum z Perfecty ale na celulit, dam znać za jakiś czas jakie efekty ;]
    odchudzam się od 23 kwietnia 2009 : )
    była przerwa i teraz od 30 stycznia 2012

https://forum.jestemfit.pl/p...-kg-w-dol.html mój wątek

Awatar Schatzchen
    Schatzchen jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

Soraya Summer Slim

Opis na stronie producenta :

ZIELONA KAWA + WYSZCZUPLAJĄCA KOFEINA

Jest to niezwykle skuteczny preparat o podwójnym działaniu. Jego formuła zawiera składniki, które bezpośrednio wpływają na zmniejszenie objawów cellulitu oraz zredukowanie tkanki tłuszczowej. EKSTRAKT Z ZIELONEJ KAWY pobudza spalanie tłuszczu, zmniejsza objawy cellulitu, skutecznie wyszczupla. KOFEINA wysmukla sylwetkę, redukuje zaokrąglenia, zmniejsza cellulit, poprawia jędrność, stymuluje przemianę materii i spalanie tłuszczu, detoksykuje

Moja opinia :
    Jakoś nie poczułam specjalnie żeby wyszczuplał albo zmniejszał cellulit. Balsam ciężko się rozsmarowuje na skórze, efekt białych nóg, dopiero po chwili sie wchłania.
    Zapach taki słodkawy, jakby landynkowy, ogólnie mi sie spodobał. Stosuje go jako balsam na całe ciało a na cellulit mam swoje inne specyfiki Plus za butelke z pompką !
    Ogólnie jestem raczej na nie i chyba już nie kupię go.

Cena tego większego 400ml ok 14 zł

villete jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

DAX Perfecta Extra Slim serum na cellulit 200ml

Skoncentrowany, wysoko aktywny preparat wyszczuplająco-ujędrniający polecany do szybkiej redukcji cellulitu oraz błyskawicznego modelowania ramion, ud, brzucha i pośladków. Dzięki zastosowaniu najnowszej, zaawansowanej technologii, serum w sposób uderzeniowy walczy z objawami nadwagi oraz z cellulitem. Zawiera Caffeine-SLIM Complex (kofeina, Centella Asiatica, L-karnityna, algi morskie, salicylany, krzemionka organiczna i rutyna), który natychmiastowo pobudza spalanie tłuszczów w tkance podskórnej oraz rozbija złogi lipidowe dające efekt "skórki pomarańczowej". Ponadto intensywnie stymuluje mikrokrążenie limfatyczne, co znacznie przyspiesza wygładzenie nierówności podskórnych oraz poprawia elastyczność i jędrność skóry. Serum zapobiega nawrotom cellulitu i ponownemu odkładaniu się tkanki tłuszczowej. Po 4 tygodniach stosowania zapewnia 85% redukcji cellulitu. Delikatne chłodzenie lub mrowienie towarzyszące wchłanianiu się preparatu jest wynikiem błyskawicznego działania składników aktywnych.

Moja opinia
    Świetnie się wchłania i już po kilku dniach stosowania zauważyłam poprawienie stanu wyglądu rąk, są jakby bardziej smukłe. Swojego cellulitu jakoś nigdy nie kontrolowałam, ale ogólnie pupa ogólnie od rozpoczęcia odchudzania poprawiła się ogromnie, dziś przeglądając się w lustrze zauważyłam, że już nie wygląda jak worek z kartoflami. jest tak jakby jędrniejsza i smukła, no ale nie wiem czy to wynik balsamu, ale nie zdziwiłabym się gdyby się nieco przyczynił.

ogólnie to stosuję go częściej niż zalecane jest na opakowaniu, gdyż bardzo szybko się go aplikuje i jest to całkiem przyjemne zajęcie. efekt mrowienia i zimna jest trochę uciążliwy, szczególnie nocą, człowiek jest strasznie zmarznięty, ale to nie jest nic takiego przecież strasznego.

cena też niczego sobie, zależnie od drogerii waha się od 8,99 do jakiś 16zł, ja swój zakupiłam chyba za 11zł, więc to niewiele, a efekty chyba lepsze niż niektóre produkty konkurencji w podobnych cenach, o których czytałam opinię.

plusy:
    +konsystencja
    +aplikacja
    +wygoda użytkowania
    +zauważalne szybkie ujędrnienie
    +cena

minusy:
    -zimnooo

nie napiszę na temat celllulitu, gdyż producent mówi, że 85% cellulitu znika po miesiacu, pożyjemy zobaczymy, jednak nie spodziewam się cudów, mimo wszystko pierwsza obietnica zauważenia efektów spełniona, więc polecam, myślałam, że skorzystam z innych produktów z tej serii, ale dziś kupiłam jednak znowu to samo opakowanie ;]
    odchudzam się od 23 kwietnia 2009 : )
    była przerwa i teraz od 30 stycznia 2012

https://forum.jestemfit.pl/p...-kg-w-dol.html mój wątek

klarasob jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    chełm

Jeśli chodzi o kosmetyki, kupowałam je w drogeriach i niestety nie zawsze byłam zadowolona. Ostatnio odkryłam świetne masło do ciała i żelowe lakiery do paznokci. Czy wypróbowałyście już inne kosmetyki?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 14-03-2016 o 14:07

Awatar Aldonkka
    Aldonkka jest nieaktywny Nowy na forum

Ja ostatnio skłaniam się w stronę ekologicznych kosmetyków. Z farm eko oraz nietestowanych na zwierzętach .Po pierwsze nie miałabym sumienia takich używać. Po drugie o wiele lepiej działają na moją cerę.
    Polecam w szczególnośći srebro koloidalne. Łagodzi zaczerwienienia, bardzo dobrze wpływa na cerę skłonną do wyprysków ( a właśnie taką mam...)
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 14-03-2016 o 14:07
    Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.

Barbraa59 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Schatzchen Zobacz posta
    Broccolie ja mam to serum na biust z Eveline

]

Ja nie potrafię być systematyczna w jego stosowaniu Ale jak kiedyś stosowałam 3 tyg to widziałam jakieś efekty. Potwierdzam miły zapach i wydajność
    Aniash powiadasz że skuteczne? może się jednak do tego jakoś przekonam chociaż ja straszny zmarzluch jestem
    Ja nie potrafię być systematyczna w jego stosowaniu Ale jak kiedyś stosowałam 3 tyg to widziałam jakieś efekty. Potwierdzam miły zapach i wydajność
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 10-03-2016 o 11:42

simba90 jest nieaktywny Nowy na forum

Zbliża się wiosna, więc pewnie większość z was zaczyna coraz śmielej myśleć o zakupie kremów przeciwsłonecznych. Ja z autopsji mogę polecić kosmetyki firmy Vichy, są bezpieczne i nie podrażniają skóry.
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 14-03-2016 o 14:08

Barbraa59 jest nieaktywny Znany na forum

Szczegolnie vishy dla cer tlustych jest bardzo dobry. Dobrze chroni itd
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 10-03-2016 o 11:42

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów