Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Polecane kosmetyki.

Awatar swinka
    swinka jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Polecane kosmetyki.

Vichy są trochę drogie... A wcale nie są tak naturalne jeśli spojrzeć się na skład.

Sama proponuję zainteresować się kosmetykami rosyjskimi. Można je zamówić niesetety jedynie w sieci ( przynajmniej ja nie widziałam w drogeriach):
    [
    Ale za to są naturalne, bardzo dobrze nawilzają skórę oraz włosy ( szampony oraz balsamy do włosów są świetne ! ).

Lubię również ten kompleks przeciwstarzeniowy:
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 24-02-2016 o 12:53

Kolom jest nieaktywny Nowy na forum

Najbardziej naturalnie prezentują się jasne odcienie różu. Z natury jestem bardzo blada, stosuje ten odcień zimą [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a ten latem, kiedy jestem opalona [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

agaposzek jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez swinka Zobacz posta
    Vichy są trochę drogie... A wcale nie są tak naturalne jeśli spojrzeć się na skład.
    Niby tak, ale ja się np. kompletnie nie znam na składzie kosmetyków i nie byłabym w stanie ocenić które są naturalne, a które nie.

katarzy802 jest nieaktywny Nowy na forum

Są specjalne blogi gdzie mozna analizowac składy
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 01-03-2016 o 10:08

Oldzina jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Grójec

Ja bym chciała pochwalić kosmetyki do makijażu marki Make up revolution. Uwielbiam cienie i pudry za ich doskonałą jakość. Łatwo je równomiernie rozłożyć i długo utrzymują się na skórze, nie osypują się. No i kupić można po stosunkowo niskiej cenie nawet zestaw 32 kolorów.
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 01-03-2016 o 10:09

jestemzwyciezca jest nieaktywny Nowy na forum

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - lakier do paznokci, dla każdej z nas, a ile? nie wiem nawet. w każdym razie dobry, trwały i ładny, więc polecam.

sounds jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Dąbrówka

A jakich kosmetyków używacie mając łuszczycę? To dosyć kłopotliwe. Ja znalazłam preparaty DrMichaelsa - które złagodziły skutki choroby, ale teraz szukam jakiegoś delikatnego podkładu. Ktoś coś może polecić?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 10-03-2016 o 11:42

fiteczka12 jest nieaktywny Nowy na forum

A moze sprobuj zastosowac kosmetyki pochodzenia naturalnego, bo z tego co piszesz to masz problemy ze skora to przede wszystkim powiennas stosowac wlanie takie kosmetyki. Sprawdzone kosmetyki ekologiczne, z ktorych jestem bardzo zadowolona kupuje tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i znajdziesz tam tez podklady i pudry.

Fitneska28 jest nieaktywny Nowy na forum

Moim zdaniem dobrze by było swój wygląd powierzyć profesjonalnej pani kosmetolog . Myślę że [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] osoba zapewniłaby profesjonalne porady z zakresu kosmetologii.

monikkaa jest nieaktywny Nowy na forum

Polecam całą serię fresh juice od Bielendy. Mam jedną hydro-esencję z tej serii, płyn miceralny z sokiem z limonki i żel miceralny. Ekstra produkty, nie uczulają, matują skórę nie wysuszając jej. Poleciła mi koleżanka i ciesze się, że choć raz nie byłam sceptyczna do nieznanego jak to mam zazwyczaj w zwyczaju :P

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów