-
Odp: Polecane kosmetyki.
Ja na przykład wręcz zakochałam się w maseczkach Shangpree [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , są rewelacyjne. Bazują na naturalnych składnikach i ekstraktach. Mi najbardziej te w płachcie odpowiadają. Wypróbujcie, bo naprawdę warto.
-
Moją ulubioną marką kosmetyczną od kiedy przeszłam na naturalne kosmetyki jest polska firma APIS. Mają szeroki wybór produktów i świetne składy. Poza tym kosmetyki są bardzo wydajne i stosunkowo nie drogie. Warto wypróbować.
-
Każdy ma inną skórę i inne wymagania co do kosmetyków. Ja szukam sobie zawsze na Notino - bo są w dobrych cenach, wybór duży i mogę poczytać*opinie i na ich podstawie wybrać
-
Moimi ulubionym obecnie kosmetykami jest Coconut Milk z Bielendy mus do mycia twarzy i serum sa genialne.
-
Cześć chłopaki. Jeśli chcesz dostać wszystko na manicure. Polecam nie zapisywać niektórych reklam. Powinieneś mieć jeden niezawodny sklep, w którym możesz natychmiast kupić wszystko. Mam takie miejsce. I biorę dosłownie wszystko, co tam, od zwykłych lakierów żelowych i lamp, kończąc nawet banal [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]-i pomyśl, że wszystko powinno powinno być uważane za schwytane.
-
Ja kupuję w różnych sklepach, nie w każdym jest to czego szukam. A jeśli chodzi o manicure tak jak wspominasz to jako wykończenie polecam krem do rąk Eveline Flower Blossom (do kupienia w Hebe).Bo suche dłonie nawet z najładniejszymi żelami wyglądają kiepsko
-
Świetny jest naturalny Olejek Busajna. Nawilża ujędrnia skóre, a i na zmarszczki bardzo pomaga. Używam cały rok. Latem i opalenizna się dłużej utrzymuje
Uprawnienia umieszczania postów