Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Polecane kosmetyki.

alka12 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Polecane kosmetyki.

Ja na przykład wręcz zakochałam się w maseczkach Shangpree [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , są rewelacyjne. Bazują na naturalnych składnikach i ekstraktach. Mi najbardziej te w płachcie odpowiadają. Wypróbujcie, bo naprawdę warto.

tamarara jest nieaktywny Nowy na forum

Moją ulubioną marką kosmetyczną od kiedy przeszłam na naturalne kosmetyki jest polska firma APIS. Mają szeroki wybór produktów i świetne składy. Poza tym kosmetyki są bardzo wydajne i stosunkowo nie drogie. Warto wypróbować.

madziorek95 jest nieaktywny Nowy na forum

Każdy ma inną skórę i inne wymagania co do kosmetyków. Ja szukam sobie zawsze na Notino - bo są w dobrych cenach, wybór duży i mogę poczytać*opinie i na ich podstawie wybrać

miszkasziszka jest nieaktywny Nowy na forum

Moimi ulubionym obecnie kosmetykami jest Coconut Milk z Bielendy mus do mycia twarzy i serum sa genialne.

brobranz jest nieaktywny Banned

Cześć chłopaki. Jeśli chcesz dostać wszystko na manicure. Polecam nie zapisywać niektórych reklam. Powinieneś mieć jeden niezawodny sklep, w którym możesz natychmiast kupić wszystko. Mam takie miejsce. I biorę dosłownie wszystko, co tam, od zwykłych lakierów żelowych i lamp, kończąc nawet banal [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]-i pomyśl, że wszystko powinno powinno być uważane za schwytane.

Baźka W jest nieaktywny Nowy na forum

Ja kupuję w różnych sklepach, nie w każdym jest to czego szukam. A jeśli chodzi o manicure tak jak wspominasz to jako wykończenie polecam krem do rąk Eveline Flower Blossom (do kupienia w Hebe).Bo suche dłonie nawet z najładniejszymi żelami wyglądają kiepsko

Pelciak jest nieaktywny Nowy na forum

Świetny jest naturalny Olejek Busajna. Nawilża ujędrnia skóre, a i na zmarszczki bardzo pomaga. Używam cały rok. Latem i opalenizna się dłużej utrzymuje

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów