wszelkie zabiegi, diety i ćwiczenia warto zawsze wspomóc jakimś kremem. Jest tego obecnie bardzo dużo na rynku> Wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarce "[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]" i już Ci się wyświetli pełno stron, będziesz mogła wybrać w zależności od zasobności portfela i indywidualnych upodobań. Na niektórych portalach oprócz kremów można tez znaleźć różnego rodzaju urządzenia do masaży, czy laserowego usuwania cellulitu, ale ich nie ozywałam, więc nie mogę się na ich temat wypowiadać.
ja w z wiazku z tym, ze zamierzalam kupic Therm Line(wlasnie go zamowilam), poczytalam troche opinii..wiele osob wlasnie pisalo, ze dzieki niemu pozbylo sie cellulitu
Jeśli chodzi o cellulit to warto skorzystać z profesjonalnych zabiegów w walce z nim. Może skorzystasz z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Profesjonalizm i super podejście.
Wiele osób chodzi na różnego rodzaju masaże i zabiegi. Zobaczcie na ofertę kliniki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] u nich możecie takiego tupu masaże wykonać. Oferują także wiele innych ja chodzę na relaksacyjny by zapomnieć o codzienności i móc się odprężyć i zrelaksować.
Pełna zgoda, masaże zdecydowanie pomagają, dobry jest też drenaż limfatyczny, skutecznie działa, redukuje obrzęki, pomarańczową skórkę i ułatwia odchudzanie. Ja korzystałam z niego w Centrum Rehabilitacji i Masażu Sonatio w Bydgoszczy na Kwiatkowskiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Przyjmują tam wykwalifikowani masażyści z wieloletnim doświadczeniem, także możecie liczyć na pełen profesjonalizm i dobre podejście do klienta.
Zgadzam się z opiniami napisanymi wyżej. Zabiegi oferowane w salonach mogą zdziałać cuda. Moim ulubionym jest zabieg endermologii. Nigdy nie miałam tak wygładzonej i ujędrnionej skóry. Zapomniałam o pomarańczowej skórce..A wszystko to wykonałam w salonie Laser Delux w Szczecinie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A ja polecam masaż bańką chińską i olejkiem. Bańkę kupisz praktycznie wszędzie w necie, a do masażu używałam olejek Bio-Oil [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pamiętaj o regularnych masażach, wtedy osiągniesz efekt!
Peelingi, body wrappingi, dobry krem, ćwiczenia, dieta i masaże!
Czasami i to nie wystarcza. Warto skorzystać z zabiegów endermologii, jest to bardzo dobry sposób, niezwykle skuteczny na cellulit, mi bardzo pomógł gdzie wcześniej próbowałam wielu innych metod i efekty praktycznie zerowe.