Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Jak pozbyć się celulitu???

Miluteka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Jak pozbyć się celulitu???

Cytat Zamieszczone przez rebelka11 Zobacz posta
    Ja zapisałam się na masaż bańką chińską. Zaczynam od przyszłego tygodnia Ciekawe czy pomoże. Mam nadzieję, że tak.

Ponoć te masaże bańką chińską za*** bolą :/ ja bym się chyba nie zdecydowała.

martynikaP jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

wszelkie zabiegi, diety i ćwiczenia warto zawsze wspomóc jakimś kremem. Jest tego obecnie bardzo dużo na rynku> Wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarce "[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]" i już Ci się wyświetli pełno stron, będziesz mogła wybrać w zależności od zasobności portfela i indywidualnych upodobań. Na niektórych portalach oprócz kremów można tez znaleźć różnego rodzaju urządzenia do masaży, czy laserowego usuwania cellulitu, ale ich nie ozywałam, więc nie mogę się na ich temat wypowiadać.

Awatar Raiqa85
    Raiqa85 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Southend-on-sea

ja w z wiazku z tym, ze zamierzalam kupic Therm Line(wlasnie go zamowilam), poczytalam troche opinii..wiele osob wlasnie pisalo, ze dzieki niemu pozbylo sie cellulitu

basia444 jest nieaktywny Nowy na forum

Jeśli chodzi o cellulit to warto skorzystać z profesjonalnych zabiegów w walce z nim. Może skorzystasz z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Profesjonalizm i super podejście.

ikornel275 jest nieaktywny Nowy na forum

Wiele osób chodzi na różnego rodzaju masaże i zabiegi. Zobaczcie na ofertę kliniki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] u nich możecie takiego tupu masaże wykonać. Oferują także wiele innych ja chodzę na relaksacyjny by zapomnieć o codzienności i móc się odprężyć i zrelaksować.

mathyldis jest nieaktywny Nowy na forum

Pełna zgoda, masaże zdecydowanie pomagają, dobry jest też drenaż limfatyczny, skutecznie działa, redukuje obrzęki, pomarańczową skórkę i ułatwia odchudzanie. Ja korzystałam z niego w Centrum Rehabilitacji i Masażu Sonatio w Bydgoszczy na Kwiatkowskiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Przyjmują tam wykwalifikowani masażyści z wieloletnim doświadczeniem, także możecie liczyć na pełen profesjonalizm i dobre podejście do klienta.

KajSoon21 jest nieaktywny Nowy na forum

Zgadzam się z opiniami napisanymi wyżej. Zabiegi oferowane w salonach mogą zdziałać cuda. Moim ulubionym jest zabieg endermologii. Nigdy nie miałam tak wygładzonej i ujędrnionej skóry. Zapomniałam o pomarańczowej skórce..A wszystko to wykonałam w salonie Laser Delux w Szczecinie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Janka88 jest nieaktywny Nowy na forum

A ja polecam masaż bańką chińską i olejkiem. Bańkę kupisz praktycznie wszędzie w necie, a do masażu używałam olejek Bio-Oil [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pamiętaj o regularnych masażach, wtedy osiągniesz efekt!

Awatar kyash
    kyash jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Luboń

Peelingi, body wrappingi, dobry krem, ćwiczenia, dieta i masaże!

Maggia67 jest nieaktywny Nowy na forum

Czasami i to nie wystarcza. Warto skorzystać z zabiegów endermologii, jest to bardzo dobry sposób, niezwykle skuteczny na cellulit, mi bardzo pomógł gdzie wcześniej próbowałam wielu innych metod i efekty praktycznie zerowe.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów