Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Jak pozbyć się celulitu???

JULKA660 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    GRYFICE

Angry Jak pozbyć się celulitu???

Witam, chudnę bardzo szybko, ale coraz większy jest mój celulit na udach...jak się go pozbyć? Proszę o porady...

Marg75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Jak pozbyć się celulitu???

W walce z cellulitem pomaga odpowiednio skomponowana dieta. Trzeba pić bardzo dużo wody a w skład naszej diety powinny wchodzić pokarmy bogate w białko i błonnik.

tutaj przeczytasz małe co nie co

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    początek zmagań: 10.05.2007 przerwa na dzidziusia : XI.2007 - VII.2008
    waga startowa 111,70 kg max waga w życiu 115,00 kg (2007 rok) mój cel: 65 kg (osiągnięty 18.06.2010)

agus24 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Witam,

na redukcję celulitu prócz diety najlepsze są ćwiczenia. ja chodzę na fitness 2-3 razy w tygodniu od stycznia tego roku i efekty są baaaaaaaardzo zadawalające. Skóra jest o wiele jędrniejsza a "grudki" znikają.
    I faza 19-21.04.2010 = 1,5 kg
    II faza 22.04.2010 - ?

grotesque jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

U mnie pomocne są codzienne masaże pod prysznicem. Po prostu biorę jakąś szorstką gąbkę, która sprawia, że skóra jest gładka i masuję całe nogi. Resztę ciała też, jak jest czas, bo to jednak trochę się schodzi. Zaczynam od łydek i idę w górę, kołowymi ruchami. Sama nie za bardzo wierzyłam, że to coś da, ale po kilku tygodniach widzę, że kondycja skóry się poprawiła i już mniej zaważalny jest celulit. Tylko trzeba w to wkładać trochę siły, bo jednak masaż to masaż, nie pieszczenie skóry. Potem oczywiście balsam i już. Może i trochę trzeba poczekać na efekty, ale są. Ja łączę to z ruchem i nie najgorszą dietą, bo trzeba działać na wszystkich frontach.

Awatar viki_1987
    viki_1987 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

celulit zostaje na zawsze mozna tylko poprawic elastycznosc skory by ukladala sie lepiej, nic wiecej

kaoli23 jest nieaktywny Nowy na forum

pic duzo wody, masowac pod prysznicem co dziennie, robilam tak 2 tyg i mam uda jak laleczka

Aniash Guest

Jest bardzo dobry sposób z bańkami chińskimi Kupujesz w ptece i oliwke dla dzieci, natłuszczasz ciało i taka bańką jeździsz po miejscach gdzie wystepuje cellulit, sposób skuteczny, ale trzeba uważać, ponieważ nie można go uzywać gdy ma się pewne problemy zdrowotne. Najlepiej wpisz sobie to w google, a będzie tam wszystko pisało Ostrożności nigdy za wiele, a sposób warty wypróbowania

idadir jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Leszno

Jeśli chodzi o bańki chińskie przeciwskazaniem jest skóra ze skłonnosciami naczynowymi :/

Awatar Pam_pa_ram_pam
    Pam_pa_ram_pam jest nieaktywny Nowy na forum

Ja sobie zrobiłam masaże bańką chińską, trochę to bolesny zabieg ale cóż się nie robi dla urody i po jakiś 3-4 takich zabiegach zrobiły mi się straszne siniaki na pupie i udach, całe skupiska takich czarnych siniaczków.
    I nie wiem czy mogę stosować tą bańkę, czy sobie odpuścić i szukać innych sposobów.

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Odpuść, a jak siniaczki zejdą, to spróbuj jeszcze raz, ale nie tak mocno, delikatnie zassaj bańkę - no i jak masz kruche i słabe naczynka, to niestety bańka odpada
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów