cwiczenia pomagaja nieco podniesc, ale dzialaja glownie na miesnie klatki, nie same piersi, jednakj zawsze lepiej robic niz nie robic.
na same uujedrnienie cycuszkow masaz, raczkami, codziennie
cwiczenia pomagaja nieco podniesc, ale dzialaja glownie na miesnie klatki, nie same piersi, jednakj zawsze lepiej robic niz nie robic.
na same uujedrnienie cycuszkow masaz, raczkami, codziennie
no wiadomo, że na mięśnie..tłuszczu raczej się nie wyćwiczy..najważniejszy jest efekt, a nie na co działa..mnie po ćwiczeniach i kremie biust się ładnie wypełnił i podniósl
mnie sie podniosl i wypelnil po dobrze dobranym staniku
no mój też w dobrym staniku wyglądał ok, ale gorzej było bez:P a dla mnie bielizna poprawiajaca figure,to nie rozwiązanie, bo sama ze sobą czuje się źle
Dziewczyny, jestem po kursie masażu klasycznego. Nie powinno się masować piersi. Jeśli chce się ujędrnić, są na to ćwiczenia. Można je łatwo wygooglować. Są też kremu ujędrniająco specjalnie przeznaczone do biustu. Ujędrniająco działają też zimne prysznice.
po szybkiej utracie wagi piersi opadają i potem nie da się powrócić do poprzedniego stanu.
Ja od początku stosowania diety używałam krem podnoszący i wypełniający biust oraz w balsam redukujący cellulitis. Nie chciałam żeby moje ciało zwiotczało a piersi opadły i utraciły jędrnośc. Muszę przyznac, że po miesiącu stosowania po dwa razy dziennie (schudłam 5 kg) moje ciało i piersi wyglądają dużo lepiej niż przed dietą. Jestem bardzo zadowolona z kremu do biustu Bielenda Sexy look oraz z balsamów ujędrniających i antycellulitowych Eveline 3D. Polecam bo są niedrogie i naprawdę pomagają.
A ja polecam jednak naprawdę dobrze dobrany stanik. Poprawia kondycję biustu także po zdjęciu. Polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ostatnio edytowane przez 123mr ; 24-03-2011 o 09:37