Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 94
Like Tree3Lubią to

Wątek: jędrne piersi

neko_chan Guest

Domyślnie Odp: jędrne piersi

zgadzam się z poprzedniczką
    dobry potrafi zdziałać cuda, naprawdę

Malinn Guest

ja jutro lece do superpharm bo eveline 3D push up nigdy nie uzwalam zadnego kremu na biust ale mam ochote sprobowac

OPONKA_RATUNKOWA Guest

Ja od dziś mam zamiar sypiać w staniku i kremować piersi - za miesiąc zdam relację czy coś się zaczyna zmieniać
    Moje piersi są sflaczałe po ciągłych wahaniach wagi, może da się je jeszcze ujędrnić

Malinn Guest

Cytat Zamieszczone przez OPONKA_RATUNKOWA Zobacz posta
    Ja od dziś mam zamiar sypiać w staniku
    a zdrowe to jest? nie lep[iej zeby cyc odduchał?? ja sie napalilam na ten krem eveline, a Ty jakiego uzywasz?

OPONKA_RATUNKOWA Guest

Na poprzedniej stronie jedna użytkowniczka podała link do ciekawych stron i tak widać jaki miły efekt daje sypianie w staniu - z resztą mam zamiar spać w takim sportowych oddychającym topie/staniku
    Co do kremów to kiedyś używałam na piersi Eveline serum antycellulitowe, bo wyszłam z założenia, że skoro pierś to tłuszcz to może mi coś ujędrni - w sumie skóra lepiej po tym wyglądała i może to tylko złudzenie, ale mam wrażenie, że biust podniósł mi się o ok.1cm (patrząc na sutki) teraz używam tego serum na biust z Eveline różowego

Malinn Guest

teraz używam tego serum na biust z Eveline różowego
    to tego samego co ja zaczelam. mnie tylko troche zapach denrwuje wiec bede go stosowala tylko na dzien

ewalek jest nieaktywny Nowy na forum

na jędrne piersi najlepszy masaż, a najlepiej masaż partnera przez masaż pobudzamy krążenie, stymulujemy metabolizm, a co za tym idzie poprawia się jędrność i napięcie no i jest przyjemne he he

a z tych bardziej przyziemnych rzeczy .... to ja bym wybrała [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] typu błoto, algi, peeling (nie musi być z tubki), prysznic ciepły/zimny

Awatar Autkobu
    Autkobu jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    HELL
    Wpisy na blogu
    11

Jednak dobrze dobrany stanik to podstawa!!! polecam
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Czas wszystko zmienia. Tak mówią, ale to nieprawda. Konieczne są czyny. Gdy nic się nie robi, wszystko zostaje takie jak było.

I just can't wait until tomorrow... because I get better-looking every day!
    Mój pamiętnik:Ogarniam jamę chłonącą i przełączam odkurzacz na niższe obroty!

OPONKA_RATUNKOWA Guest

Dziewczyny, mój partner masował mi piersi przez 7 dni (niestety nie smarowałam się wtedy kremem ani nie spałam przy nim w staniku ), ale przez ten masaże naprawdę moje piersi się lekko ujędrniły.

Wiem, wiem, dla mnie to też niemożliwe, żeby w tak krótkim czasie to zadziałało, nawet myślałam, że to tylko efekt w podświadomości (czy jakoś tak), ale zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze i faktycznie piersi są ładniejsze

Nie porzucę tej metody, bo jest przyjemna dla nas obojga

Malinn Guest

Nie porzucę tej metody, bo jest przyjemna dla nas obojga
    och, moj mąz zatem dosanie nowe zadanie dostanie w lapke krem lub oliwke i bedzie masował ile wlezie Ja uzywam kremu eveline ale tylko na dzien bo w nocy zapach bylby za bardzo drazniacy jak dla mnie. i jest poprawa, wątpie zeby to bylo dzieki akurat temu kremowi, mysle ze sama pielegnacja piersi, regularne ich kremowanie cos daje

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów