zgadzam się z poprzedniczką
dobry potrafi zdziałać cuda, naprawdę![]()
zgadzam się z poprzedniczką
dobry potrafi zdziałać cuda, naprawdę![]()
ja jutro lece do superpharm bo eveline 3D push upnigdy nie uzwalam zadnego kremu na biust ale mam ochote sprobowac
![]()
Ja od dziś mam zamiar sypiać w staniku i kremować piersi - za miesiąc zdam relację czy coś się zaczyna zmieniać
Moje piersi są sflaczałe po ciągłych wahaniach wagi, może da się je jeszcze ujędrnić![]()
Na poprzedniej stronie jedna użytkowniczka podała link do ciekawych stron i tak widać jaki miły efekt daje sypianie w staniu - z resztą mam zamiar spać w takim sportowych oddychającym topie/staniku
Co do kremów to kiedyś używałam na piersi Eveline serum antycellulitowe, bo wyszłam z założenia, że skoro pierś to tłuszcz to może mi coś ujędrni - w sumie skóra lepiej po tym wyglądała i może to tylko złudzenie, ale mam wrażenie, że biust podniósł mi się o ok.1cm (patrząc na sutki) teraz używam tego serum na biust z Eveline różowego![]()
na jędrne piersi najlepszy masaż, a najlepiej masaż partneraprzez masaż pobudzamy krążenie, stymulujemy metabolizm, a co za tym idzie poprawia się jędrność i napięcie
no i jest przyjemne he he
a z tych bardziej przyziemnych rzeczy .... to ja bym wybrała [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] typu błoto, algi, peeling (nie musi być z tubki), prysznic ciepły/zimny![]()
Jednak dobrze dobrany stanik to podstawa!!!polecam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dziewczyny, mój partner masował mi piersi przez 7 dni (niestety nie smarowałam się wtedy kremem ani nie spałam przy nim w staniku), ale przez ten masaże naprawdę moje piersi się lekko ujędrniły.
Wiem, wiem, dla mnie to też niemożliwe, żeby w tak krótkim czasie to zadziałało, nawet myślałam, że to tylko efekt w podświadomości (czy jakoś tak), ale zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze i faktycznie piersi są ładniejsze
Nie porzucę tej metody, bo jest przyjemna dla nas obojga![]()
och, moj mąz zatem dosanie nowe zadaniedostanie w lapke krem lub oliwke i bedzie masował ile wlezie
Ja uzywam kremu eveline ale tylko na dzien bo w nocy zapach bylby za bardzo drazniacy jak dla mnie. i jest poprawa, wątpie zeby to bylo dzieki akurat temu kremowi, mysle ze sama pielegnacja piersi, regularne ich kremowanie cos daje
![]()