zgadzam się z poprzedniczką
dobry potrafi zdziałać cuda, naprawdę
zgadzam się z poprzedniczką
dobry potrafi zdziałać cuda, naprawdę
ja jutro lece do superpharm bo eveline 3D push up nigdy nie uzwalam zadnego kremu na biust ale mam ochote sprobowac
Ja od dziś mam zamiar sypiać w staniku i kremować piersi - za miesiąc zdam relację czy coś się zaczyna zmieniać
Moje piersi są sflaczałe po ciągłych wahaniach wagi, może da się je jeszcze ujędrnić
Na poprzedniej stronie jedna użytkowniczka podała link do ciekawych stron i tak widać jaki miły efekt daje sypianie w staniu - z resztą mam zamiar spać w takim sportowych oddychającym topie/staniku
Co do kremów to kiedyś używałam na piersi Eveline serum antycellulitowe, bo wyszłam z założenia, że skoro pierś to tłuszcz to może mi coś ujędrni - w sumie skóra lepiej po tym wyglądała i może to tylko złudzenie, ale mam wrażenie, że biust podniósł mi się o ok.1cm (patrząc na sutki) teraz używam tego serum na biust z Eveline różowego
na jędrne piersi najlepszy masaż, a najlepiej masaż partnera przez masaż pobudzamy krążenie, stymulujemy metabolizm, a co za tym idzie poprawia się jędrność i napięcie no i jest przyjemne he he
a z tych bardziej przyziemnych rzeczy .... to ja bym wybrała [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] typu błoto, algi, peeling (nie musi być z tubki), prysznic ciepły/zimny
Jednak dobrze dobrany stanik to podstawa!!! polecam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dziewczyny, mój partner masował mi piersi przez 7 dni (niestety nie smarowałam się wtedy kremem ani nie spałam przy nim w staniku ), ale przez ten masaże naprawdę moje piersi się lekko ujędrniły.
Wiem, wiem, dla mnie to też niemożliwe, żeby w tak krótkim czasie to zadziałało, nawet myślałam, że to tylko efekt w podświadomości (czy jakoś tak), ale zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze i faktycznie piersi są ładniejsze
Nie porzucę tej metody, bo jest przyjemna dla nas obojga
och, moj mąz zatem dosanie nowe zadanie dostanie w lapke krem lub oliwke i bedzie masował ile wlezie Ja uzywam kremu eveline ale tylko na dzien bo w nocy zapach bylby za bardzo drazniacy jak dla mnie. i jest poprawa, wątpie zeby to bylo dzieki akurat temu kremowi, mysle ze sama pielegnacja piersi, regularne ich kremowanie cos daje