Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 94
Like Tree3Lubią to

Wątek: jędrne piersi

ulala02 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Iława

Domyślnie Odp: jędrne piersi

Trzeba dać sobie spokój z kosmetykami które mają dużo chemii w sobie. kluska dobrze robisz, że ćwiczysz, a co do Frashe to warto sobie go zamówić, ma co prawda krótki termin ważnosci, ale to akurat świadczy o tym, że jest naturalny, a przy tym nie uczula. Jeśli chodzi o skuteczność to fajnie wypełnia i podnosi biust, ale tak po miesiącu efekty są widoczne.

Karina30 jest nieaktywny Nowy na forum

Myślę że ćwiczenia na klatkę piersiową z obciążeniem coś pomogą

klaudyna91 jest nieaktywny Nowy na forum

Nie wiem czy po tak intensywnym schudnieciu cwiczenia czy kremy ci pomogą... Moja kolezanka byla w podobnej sytuacji- chciala zmienic swoj wyglad, schudla prawie 15 kg, a jesli chodzi o piersi to poddala sie operacji plastycznej. Tylko ze ona od poczatku wiedziala, ze po schudnieciu powiekszy sobie biust i przy okazji go podniesie, bo tak jak ty, miala obwisle piersi. Implanty jakie zalecil jej chirurg to popularny producent- Mentor. Wybrala model anatomiczny i efekt jest naprawde subtelny.

monikkaa jest nieaktywny Nowy na forum

Sprawdźcie sobie ujedrniające serum z efektem zaokrąglonego biustu od Bielendy z serii sexy look. Ja stosując serum 2 razy dziennie zauważyłam sporą poprawę jeśli chodzi o kształt piersi

Manicha jest nieaktywny Nowy na forum

Sa specjalne kremy do masazy piersi zwiekszajace jedrnosc, do tego warto robic im naprzemienne cieple i zimne prysznice.

Marysia83 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja ze swojej strony polecam taki preparat do powiększenie/ujędrnienia piersi [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Polecam <3

Auragre682 jest nieaktywny Nowy na forum

Zrzuciłam 10kg i "efekt uboczny" był taki sam u mnie. Poszukałam czegoś w okolicy i znalazłam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Umówiłam się na konsultację, mam już wstępną wizualizację końcowego efektu nie mogę się doczekać

Radda jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Szajbusia Zobacz posta
    witam
    jestem nowa, ale już udało mi się schudnąć ponad 15 kilogramów , w związku z czym moje ciało się zmieniło. problem polega na tym, że moje piersi wyglądają jakbym miała 50 lat i piątkę odkarmionych dzieci!!;( mam z tego powodu straszne kompleksy! może znacie jakieś sposoby żeby to naprawić?! proszę o pomoc, jestem w kropce...
    z góry dziękuję
    Przy takiej sytuacji to chyba tylko chirurgia plastyczna wchodzi w gre.

igra jest nieaktywny Nowy na forum

dziewczyny a co myślicie o noszeniu biustonoszy? nie ukrywam że w czasie pandemii spodobało mi się nchodzenie bez stanika, teraz szukam taki materiałowych bez usztywnienia ale czy jakoś to wpływa potem na biust? jakoś nie chce mi się wierzyć że od nienoszenia stanika cycki opadają do ziemi bo grawitacja a już takie rzeczy czytałam na innym forum

Gagatka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Ja nosze materiałowe bez żadnych gąbek itp. najlepsza rzecz na świecie :P

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów