Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 94
Like Tree3Lubią to

Wątek: jędrne piersi

colett jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: jędrne piersi

Jezeli zostalo ci tak duzo skory to obawiam sie, ze jedynym wyjsciem jest operacja - albo usuniecia nadmiaru skory albo wypelniania piersi.

Awatar fruutek
    fruutek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bytom

Pitu, pitu.. dużo ćwiczeń, masaży, odpowiedni stanik, peelingi, nawilżanie dobrym składem i można serio dobrze zadziałać nawet po takich rzeczach.

FitHelen jest nieaktywny Nowy na forum

Jeżeli marzycie o jędrnych piersiach, polecam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] o zabiegach takich jak lifting oraz mastopeksja - moga zdziałać cuda.

Awatar kyash
    kyash jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Luboń

polecam głównie masaże i nawilżanie kremami z lawendą, zeń-szeniem syberyjskim, ruszczykiem kolczastym i ceramide 6

Awatar miodzio
    miodzio jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

frashe jest dobre do smarowania biustu zwlaszcza po ciazy

jagna344 jest nieaktywny Nowy na forum

No to logiczne. Im bardziej jędrne piersi to wygladają na wieksze i fajniej stoją. Sama mam ogólnie dość spory biust, którego wygląd przez poród i karmienie piersią nie jest taki fajny. O ile jeszcze przed ciążą było super, to obecnie jest kiepsko. Moje kolezanki mówią,ze chcialyby mięc taki biust to zawsze je wyśmiewam.Jakby zobaczyy jak to wygląda po zdjęciu biustonosza to przestałyby wygadywać takie głupoty.

Awatar Aldonkka
    Aldonkka jest nieaktywny Nowy na forum

Nie załamuj się Próbowałaś czegoś na ujędrnienie?
    Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.

Wiesz co, czytałam trochę o masażach ale moja znajoma mówiła,że robiła sobie codziennie i nie widziała efektu. Z kosmetyków to stososawłam dwa: Pierwsze tanie serum eveline, drugie drogie serum esotiq. No i co? Ano nic. Tyle,ze ładnie pachniały i w pewnym stopniu nawilżały biust. Niestety ale powiekszenia w tej dziedzinie nie widziałam

Awatar Aldonkka
    Aldonkka jest nieaktywny Nowy na forum

Piszę tutaj nie tylko o kremach ale też o tabletkach Sama wcześniej nie wierzyłam, ale potem brałam i biust się ujędrnił.jasne,ze kilka rozmiarów nie da się powiększyć ale wygląd jest o wiele lepszy po wzięciem tych tabletek. Kiedyś nie wierzyłam, teraz myślę,ze warto spróbować.
    Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.

Jakie brałaś? Chodzi o to,ze nie chcę powiększyć biustu ale go ujędrnić i trochę go podnieść.

Strona 9 z 10 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów