Spóźniłam się aż o 3 lata, ale jeśli kogoś to jeszcze interesuje to dobre na porost włosów jest picie skrzypu,pokrzywy oraz drożdży. Tylko uwaga! po drożdżach mogą pojawić się niechciani goście na naszej twarzy.
Spóźniłam się aż o 3 lata, ale jeśli kogoś to jeszcze interesuje to dobre na porost włosów jest picie skrzypu,pokrzywy oraz drożdży. Tylko uwaga! po drożdżach mogą pojawić się niechciani goście na naszej twarzy.
dokładnie nafta kosmetyczna działa, tez kiedyś ścięłam strasznie krótko włosy, nafty używałam 1-2 w tyg, mega efekt !
Ja mogę polecić wcierkę Jantar. Znacznie przyśpiesza porost włosów![]()
Witam,
jestem ambasadorką kampanii VICHY DERCOS NEOGENIC zagęszczającej włosy. Jednym z zadań ambasadora jest informowanie innych o istnieniu produktu i o jego właściwościach. Ponieważ dopiero zaczynam testowanie, to nie mogę zbyt wiele powiedzieć o skuteczności, natomiast pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne-łatwa aplikacja o dowolnej porze dnia oraz przyjemny zapachza miesiąc napiszę o efektach
Koszt takiej miesięcznej kuracji nie jest niski (ok 360 zł) dlatego cieszę się,że mogę produkt testować za darmo.
Ostatnio edytowane przez diladriel ; 13-04-2014 o 16:02
Fakt, 360 zł to dość niebagatelna kwota, aczkolwiek ja zawsze chwaliłam sobie produkty Vichy więc pewnie się zastanowię. A powiedz mi, ile trzeba stosować taką kurację, aby zobaczyć satysfakcjonujące efekty?
Na porost włosów świetnie działa kozieradka![]()
www. rankinglekarzy.pl/lekarze/warszawa/
W celu zwiększenia objętości włosów używam Fructisa, dużo się o nim dobrych rzeczy naczytałam![]()
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 01-03-2016 o 09:57