Nie próbowałam tabletek żadnych, ale jak poprawiłam kondycję włosa tym preparatem vichy zajrzałam do fryzjera na podcięcie włosów, to od razu zaczęły szybciej rosnąć![]()
Nie próbowałam tabletek żadnych, ale jak poprawiłam kondycję włosa tym preparatem vichy zajrzałam do fryzjera na podcięcie włosów, to od razu zaczęły szybciej rosnąć![]()
Ostatnio edytowane przez Bulletproof0001 ; 17-06-2015 o 13:22
Ja w jakieś takie suplementy nie wierzę.
ja nie wierzę że są specyfiki na porost włosównajlepiej jest podcinać czesto wtedy sa zdrowe i szybciej rosną
A próbowaliście maseczkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]? Bardzo fajnie się sprawdza![]()
szczerze mówiąc to ja w takie preparaty nie wierzę, no chyba że zaleci je specjalista. To zmienia postać rzecz.
tabletki vitapil przyspieszają fajnie porost włosów i wzmacniają paznokcie.
Wcierka z jantaru. Przez jakis czas nie bedzie po niej efektow, ale jak potem ci nagle wywala baby hairs i przyspieszy porost wlosow to sie zdziwisz ;p
Kiedyś też ją miałam bo to taki klasyk, ale u mnie ona działała przez chwile i nagle przestała![]()
u mnie olej z wiesiołka poprawił kondycję włosó i przyspieszył ich wzros. Przez 3 miesiace brałam oeparol i efekty naprawdę są widoczne. Wiadomo, że nie tak od razu no ale włosy muszą się przecież zregenerować wiec trzeba poczekać![]()
Hej hej hejpokażcie swoje szampony na wypadające włosy
szukam czegoś sprawdzonego
![]()