Nie próbowałam tabletek żadnych, ale jak poprawiłam kondycję włosa tym preparatem vichy zajrzałam do fryzjera na podcięcie włosów, to od razu zaczęły szybciej rosnąć
Nie próbowałam tabletek żadnych, ale jak poprawiłam kondycję włosa tym preparatem vichy zajrzałam do fryzjera na podcięcie włosów, to od razu zaczęły szybciej rosnąć
Ostatnio edytowane przez Bulletproof0001 ; 17-06-2015 o 13:22
Ja w jakieś takie suplementy nie wierzę.
ja nie wierzę że są specyfiki na porost włosów najlepiej jest podcinać czesto wtedy sa zdrowe i szybciej rosną
A próbowaliście maseczkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]? Bardzo fajnie się sprawdza
szczerze mówiąc to ja w takie preparaty nie wierzę, no chyba że zaleci je specjalista. To zmienia postać rzecz.
tabletki vitapil przyspieszają fajnie porost włosów i wzmacniają paznokcie.
Wcierka z jantaru. Przez jakis czas nie bedzie po niej efektow, ale jak potem ci nagle wywala baby hairs i przyspieszy porost wlosow to sie zdziwisz ;p
Kiedyś też ją miałam bo to taki klasyk, ale u mnie ona działała przez chwile i nagle przestała
u mnie olej z wiesiołka poprawił kondycję włosó i przyspieszył ich wzros. Przez 3 miesiace brałam oeparol i efekty naprawdę są widoczne. Wiadomo, że nie tak od razu no ale włosy muszą się przecież zregenerować wiec trzeba poczekać
Hej hej hej pokażcie swoje szampony na wypadające włosy szukam czegoś sprawdzonego