1Lubią to
-
Odp: Przebarwienia na twarzy ! jak je usunąć ?
A może laser? Najlepiej jednak konsultacja z dobrym kosmetologiem, który coś doradzi.
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 03-02-2016 o 15:28
-
miałam ślady po trądziku, nie wierzę w żadne nagłe rozwiązania, przebarwienia powoli schodziły mi pod wpływem delikatnych peelingów.
-
Wyeliminowac powod powtawania przebarwien czyli wyciskanie. cera pokocha Cie za to.
Z domowych to serum z wit C, w okresie jesienno zimowym- mocniejsze peelingi, kwasy.
-
Ja bym też chyba zapisała się na jakiś laser. Nie wiem czy korzystałyście może z któregoś z tych zabiegów? daje to jakieś efekty?
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 03-02-2016 o 15:29
-
Też myślałam o laserze, choć upiornie drogo. Jednak latem to nie czas. Trzeba jakoś przetrzymać lato i chronić się przed słońcem, żeby nie pogorszyć sprawy. Dla mnie tymczasowe rozwiązanie to zestaw dobrych korektorów.
-
Ja już próbowałam wszystkiego, pozostaje tylko laser.
-
u dermatologa lub kosmetyczki powinni dać radę
-
Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wybrać się do dermatologa. Czasem leczeniem na własną rękę możemy przysporzyć sobie więcej kłopotu niż pożytku. Pamiętaj jednak, że obecnie do dermatologa wymagane jest skierowanie lekarza rodzinnego!
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 22-02-2016 o 13:37
-
Przebarwienia na twarzy można usunąć za pomocą lasera.
Przebarwienia na twarzy mogą pojawiać się w różnym wieku, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn. Niektóre osoby bardziej narażone są na występowanie przebarwień ze względu na czynniki genetyczne. Skuteczność zabiegu zależy od rodzaju i wielkości zmian na twarzy.
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 03-02-2016 o 15:32
-
A jakiś zabieg kosmetyczny? może mezoterapia? podobno może pomóc w walce z przebarwieniami...
Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 03-02-2016 o 15:32
Uprawnienia umieszczania postów