Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 121
Like Tree1Lubią to

Wątek: Zniszczone włosy - sposoby regeneracji.

katkanna Guest

Domyślnie Odp: Zniszczone włosy - sposoby regeneracji.

Na diecie trzeba szczególnie uważać na włosy i paznokcie, bo niszczą się szybko od restrykcyjnego jadłospisu. Ja sobie kupiłam Skrzypovitę, piję dużo wody i na razie nie narzekam, zwłaszcza cera jest dużo bardziej nawilżona. Ale na już zniszczone końcówki trzeba działać od zewnątrz - mnie świetnie pomaga serum z jedwabiu, przynajmniej się nie puszą i nie odstają.

neko_chan Guest

zniszczone koncówki to tylko ściąć, włos jest żywy tylko u korzenia, resztę można "skleić" za pomocą różnych preparatów, ale nie na długo. macie rację - odżywianie włosa od środka!

juanitaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Valencia

Tak,wybrobuj ,polecam,fakt ze moje wlosy nie poprawily sie zupelnie,ale teraz latem prawie codziennie sa moczone w wodzie morskiej i potem myte i rozczesywane,takze to tez troche wplywa,no i slonce ktore wysusza.Ale w kazdym razie mam mniej rozdwojonych koncowek niz wczesniej zauwazalam.

---------- Wiadomość dodana o 10:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:31 ----------

Cytat Zamieszczone przez neko_chan Zobacz posta
    zniszczone koncówki to tylko ściąć, włos jest żywy tylko u korzenia, resztę można "skleić" za pomocą różnych preparatów, ale nie na długo. macie rację - odżywianie włosa od środka!
    Ja jak scinam to po kilku dniach znow mi sie rozdwajaja...
    od srodka tak,to prawda,ze odzywianie wplywa na wyglad wlosow,skory i paznocki.
    Ja kiedys mialam problem z plamkami na paznokciach,no w sumie teraz tez mam jedna malutka,ale kiedys mialam prawie na wszystkich.Bralam preparat jakis ,juz nie pamietam nazwy, przez kilka tygodni i zaczelam jesc bardziej zroznicowane produkty i pomoglo.

Awatar Kivi5
    Kivi5 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Ja polecam rekonstrukcję włosów Joico, pomaga mi na moje tlenione, suszone i prostowane włosy Są błyszczące i "sypkie".

Awatar Abbey94
    Abbey94 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Częstochowa
    Wpisy na blogu
    1

Red face Odp: Zniszczone włosy - sposoby regeneracji.

Ja mam bardzo gęste włosy, z ym problemu nie mam, nie przetłuszczaja sie. Myję co drugi dzień, ale....są sianowate, rozdwajają się końcówki i są popalone od prostownicy a zniej nie zrezygnuję. Choć i tak nie prostowałam całe wakacje to nie wróciły do naturalnego stanu. Ostatnio zaczęłam używać szampon i odżywkę z loreal elseve i jedyne zmiany to to ze są miekkie w dotyku, ale z wyglądu nic się nie zmieniło. Pomocy!!

"I Don't Give A Damn!!"

Awatar shumi88
    shumi88 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice
    Wpisy na blogu
    3

3 lata męczyłam się ze zniszczonymi włosami i w końcu się udało.
    Przedwszystkim maska WAX pomaga, obcinanie końcówek, odstawienie suszarek, prostownic i lokówek. Żadnych pianek i lakierów do włosów.
    Natomiast jeśli chodzi o szampony to polecam: L'oreal expert intense repair, force vector. Odżywki Johna Friedy i uwaga, uwaga mój ostatni najlepszy kosmetyk to szampon i balsam Stapiz, sleek line za 10 zł = 1000ml.

..."Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza "- Marylin Monroe

katkanna Guest

Sleek Line jest genialne - mam serum ich firmy i po nim ani jeden kosmyk nie odstaje, są jedwabiste. Zastanawiam się nad kupnem szamponu ich firmy, jak wykończę Pantene pro-v Naturals (nie jest zły).

Awatar shumi88
    Mieszka w
    Katowice
    Wpisy na blogu
    3

Ja mam szampon i balsam sleek line i są cudowne, a serum nie miałam może się skuszę? mogłabyś pokazać linka tego serum bo nie wiem za bardzo o jakie chodzi, znam jeszcze maski ale nie stosuje

..."Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza "- Marylin Monroe

katkanna Guest

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar shumi88
    Mieszka w
    Katowice
    Wpisy na blogu
    3

Cool Odp: Zniszczone włosy - sposoby regeneracji.

jak skończę mój nabłyszczacz z johna friedy to skuszę się na to serum;d i jeszcze mam chrapke na stapiz - balsam aloesowy i szampon aloesowy ale już nie z linii sleek line ale jeszcze mam 1000 ml do wykorzystania sleeka :P

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów