-
Odp: zdrowa dieta odchudzająca: z rozmiaru XL/XXL na upragnione S/M!
duzo bardziej poprawiło by się nasze zdrowie jakbysmy wszyscy jedli normalne produkty ekologiczne bez dodatków chemii polepszaczy smaku i glutaminianu. Ja sie duzo lepiej czuje i lepiej funkcjonuje od kiedy zaczelam kupowac eko produkty z organic24 pl maja bardzo dobre jajka zerówki
-
A u mnie liczenie kalorii nie przeszło, ale też nie u każdego to przechodzi, bo mi np. nie chciało się liczyć kalorii codziennie, dlatego wolałam zamiast tego wyeliminować rzeczy słodkie, tłuste i jakieś śmieciowe jedzenie. Zamieniłam to na zdrowsze rzeczy, regularnie zaczęłam jeść posiłki i dało to lepsze rezultaty niż ograniczanie się kaloriami. Tak jak jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] napisane, że nie zawsze liczenie kalorii jest dobre i ja jestem tego przykładem. Sama z 75 kg schudłam do 60 kg i jestem zadowolona. Teraz też staram się jeść zdrowe jedzenie, ale wiadomo czasem jakiś baton, ciacho czy pizza wpadną, ale czasami można
-
też nie umiem liczyć zawsze się próbowałam nauczyc ale jakoś się za szybko poddawałam, teraz myślę nad dietą od dietetyka
-
dietetyk to jest jakaś opcja, na początku może pomóc ale szybko liczenie wchodzi w krew, praktycznie zna się na pamic kombinację poszczególnych produktów po jakimś czasie
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów