Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: zdrowa dieta odchudzająca: z rozmiaru XL/XXL na upragnione S/M!

jagoda01 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: zdrowa dieta odchudzająca: z rozmiaru XL/XXL na upragnione S/M!

duzo bardziej poprawiło by się nasze zdrowie jakbysmy wszyscy jedli normalne produkty ekologiczne bez dodatków chemii polepszaczy smaku i glutaminianu. Ja sie duzo lepiej czuje i lepiej funkcjonuje od kiedy zaczelam kupowac eko produkty z organic24 pl maja bardzo dobre jajka zerówki

nataliakrakowiak jest nieaktywny Nowy na forum

A u mnie liczenie kalorii nie przeszło, ale też nie u każdego to przechodzi, bo mi np. nie chciało się liczyć kalorii codziennie, dlatego wolałam zamiast tego wyeliminować rzeczy słodkie, tłuste i jakieś śmieciowe jedzenie. Zamieniłam to na zdrowsze rzeczy, regularnie zaczęłam jeść posiłki i dało to lepsze rezultaty niż ograniczanie się kaloriami. Tak jak jest [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] napisane, że nie zawsze liczenie kalorii jest dobre i ja jestem tego przykładem. Sama z 75 kg schudłam do 60 kg i jestem zadowolona. Teraz też staram się jeść zdrowe jedzenie, ale wiadomo czasem jakiś baton, ciacho czy pizza wpadną, ale czasami można

Agaton234 jest nieaktywny Nowy na forum

też nie umiem liczyć zawsze się próbowałam nauczyc ale jakoś się za szybko poddawałam, teraz myślę nad dietą od dietetyka

makarska97 jest nieaktywny Nowy na forum

dietetyk to jest jakaś opcja, na początku może pomóc ale szybko liczenie wchodzi w krew, praktycznie zna się na pamic kombinację poszczególnych produktów po jakimś czasie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów