Wkleiłam przykłądowy jadłospis do tematu dieta 1000 kcal kto ze mną ? <----Zapraszam . ;]
Dziewczyny mam pytanko, jestem razem z koleżanką na diecie 1000kcal, namówiłam ją i mam nadzieję, że wytrwa. Ja już kiedyś ją stosowałam, schudłam 10 kg i było ok. Problem w tym, że moja znajoma przyjmuje hormony, tzn wyrównujące poziom prolaktyny i jest ciekawa czy przez to ciężej jej będzie schudnąć, a wręcz czy w ogóle będzie to możliwe. Bardzo prosimy o wasze zdanie w tym temacie.
ja tez zaczynam od poniedzialku. mam nadzieje ze wytrwam...trudno jest? juz niedługo wiosna i jak tu sie pokazac z takim brzuchem...:/
Ostatnio edytowane przez aisakow ; 14-03-2010 o 00:48
Teraz po zrzuceniu zbędnego balastu już staram się jeść +/- 1000 kalorii. Z tym, że zimą miałem ograniczony ruch fizyczy. Raz na jakiś czas pozwole sobie na więcej, bo od życia też mi się coś należy.
Natomiast gdy byłem na diecie, w sensie odchudzałem się na początku jadłem mniej niż 1000 kalorii, a paliłem na rowerze po 2-3 tysiące kalorii i zawsze byłem na dość sporym bilansie ujemny energetycznym.
Jakoś specjalnie nie mam ułożonego rozkładu. Ograniczam tłuszcze, węglowodany proste, a białko jem lekko ponad normę 1g/1kg masy ciała.
Ostatnio edytowane przez Mizi90 ; 14-03-2010 o 13:15
Właśnie od dziś zaczynam odchudzaniePrzymierzyłam ostatnio kieckę, którą kupiłam w sierpniu i nie zmieściłam się w nią! ;o A w maju już impreza i muszę jakoś w nią wejść
Przy okazji ważenia, nie mogłam uwierzyć, że aż tyle przytyłam prze rok. Dziwi mnie tylko, że mój facet nie zwrócił mi na to uwagi ;P No i przeglądając forum myślałam na początku o diecie proteinowej, bo sporo ludzi ją chwaliło, ale kiedy weszłam na ten temat od razu zmieniłam zdanie
Ta dieta wydaje się rozsądniejsza i widzę że Wam też pomaga
Trzymajcie za mnie kciuki
![]()
Już pierwszy kilogram zszedłDietą zaraziłam swoje koleżanki
Tyle że one jednak zdecydowały się na 1200 kalorii
No a tak poza tym to zmobilizowałam się żeby chodzić na siłownię, bo w sumie to mam bardzo blisko
Mam nadzieję, że wytrwam w tym odchudzaniu
Ale zawsze dobrze że mam wsparcie koleżanek
![]()