Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16
Pokaż wyniki od 151 do 158 z 158

Wątek: dieta 1000 kcal

Awatar Nelka92
    Nelka92 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bytom

Domyślnie Odp: dieta 1000 kcal

Wkleiłam przykłądowy jadłospis do tematu dieta 1000 kcal kto ze mną ? <----Zapraszam . ;]
    Zaczynam od nowa...

Almorah jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Marki

Dziewczyny mam pytanko, jestem razem z koleżanką na diecie 1000kcal, namówiłam ją i mam nadzieję, że wytrwa. Ja już kiedyś ją stosowałam, schudłam 10 kg i było ok. Problem w tym, że moja znajoma przyjmuje hormony, tzn wyrównujące poziom prolaktyny i jest ciekawa czy przez to ciężej jej będzie schudnąć, a wręcz czy w ogóle będzie to możliwe. Bardzo prosimy o wasze zdanie w tym temacie.

aisakow jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

ja tez zaczynam od poniedzialku. mam nadzieje ze wytrwam...trudno jest? juz niedługo wiosna i jak tu sie pokazac z takim brzuchem...:/
    Ostatnio edytowane przez aisakow ; 14-03-2010 o 00:48

Mizi90 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Teraz po zrzuceniu zbędnego balastu już staram się jeść +/- 1000 kalorii. Z tym, że zimą miałem ograniczony ruch fizyczy. Raz na jakiś czas pozwole sobie na więcej, bo od życia też mi się coś należy.
    Natomiast gdy byłem na diecie, w sensie odchudzałem się na początku jadłem mniej niż 1000 kalorii, a paliłem na rowerze po 2-3 tysiące kalorii i zawsze byłem na dość sporym bilansie ujemny energetycznym.
    Jakoś specjalnie nie mam ułożonego rozkładu. Ograniczam tłuszcze, węglowodany proste, a białko jem lekko ponad normę 1g/1kg masy ciała.
    Ostatnio edytowane przez Mizi90 ; 14-03-2010 o 13:15

pinky89 Guest

Właśnie od dziś zaczynam odchudzanie Przymierzyłam ostatnio kieckę, którą kupiłam w sierpniu i nie zmieściłam się w nią! ;o A w maju już impreza i muszę jakoś w nią wejść Przy okazji ważenia, nie mogłam uwierzyć, że aż tyle przytyłam prze rok. Dziwi mnie tylko, że mój facet nie zwrócił mi na to uwagi ;P No i przeglądając forum myślałam na początku o diecie proteinowej, bo sporo ludzi ją chwaliło, ale kiedy weszłam na ten temat od razu zmieniłam zdanie Ta dieta wydaje się rozsądniejsza i widzę że Wam też pomaga Trzymajcie za mnie kciuki

Mizi90 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez pinky89 Zobacz posta
    Ta dieta wydaje się rozsądniejsza i widzę że Wam też pomaga Trzymajcie za mnie kciuki
    Tylko pamiętaj. Przy diecie 1000 kalorii i mniej powinno się brać suplementacje, ponieważ ta dieta jest niedoborowa w składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne
    Trzymamy!

flywithme jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Toruń

ja jutro zaczynam 3 tydzień. z suplementów biorę tylko belissę.
    ufff, no to zobaczymy
    you see a man's face but you will never know his thoughts...

pinky89 Guest

Domyślnie

Już pierwszy kilogram zszedł Dietą zaraziłam swoje koleżanki Tyle że one jednak zdecydowały się na 1200 kalorii No a tak poza tym to zmobilizowałam się żeby chodzić na siłownię, bo w sumie to mam bardzo blisko Mam nadzieję, że wytrwam w tym odchudzaniu Ale zawsze dobrze że mam wsparcie koleżanek

Strona 16 z 16 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów